Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 Κατόπιν της άρνησης της Δοιίκησης του ΟΚΑΝΑ να συναντηθεί με το Σύλλογο των Εργαζομένων και τις απαξιωτικές για τους δημοκρατικούς θεσμούς εικόνες, που διδραματίστηκαν σήμερα στις υπό κατάληψη κεντρικές υπηρεσίες του Οργανισμού (απαξίωση του Σωματείου των εργαζομένων, προπηλακισμοί και άσκηση βίας σε μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου!!!), η Τοπική Συνέλευση της Αθήνας αποφάσισε:

Συνάδελφοι, σήμερα 13/09/2011 εργαζόμενοι και εργαζόμενες από την Αθήνα, πραγματοποιήσαμε κατάληψη των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ. Το κεντρικό μας αίτημα ήταν η πραγματοποίηση μιας συνάντησης με την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, προκειμένου να συζητήσουμε για τα ερωτήματα που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες.
Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ απαξίωσε για μια ακόμα φορά να συναντηθεί μαζί μας και επέλεξε να απαντήσει γραπτά στα ερωτήματα που της θέσαμε.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η Τοπική Συνέλευση της Αθήνας αποφάσισε να συνεχίσει την κατάληψη των Κεντρικών Υπηρεσιών με αίτημα την πραγματοποίηση μιας ανοικτής και πλατιάς συζήτησης με την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.
Συνάδελφοι σας καλούμε να στηρίξετε μαζικά:
  • Την συνέχιση της ολοήμερης κατάληψης των Κεντρικών Υπηρεσιών σήμερα 13/9 (προβλέπεται και διανυκτέρευση)
  • Την συνέχιση της κατάληψης την Τετάρτη 14/09/2011

Στάση Εργασίας:
7:30 – 11:30: Κεντρικές Υπηρεσίες, ΜΜΔ Αθήνας, Α΄ Μονάδα Αθήνας, Δ΄ Μονάδα Αθήνας, ΜΑΒΥ, Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων.

11:30 – 15:30: Γ΄ Μονάδα Βραχείας, Δ Μονάδα, Μονάδα Εφήβων, Επανένταξη,ΕΚΚΕΕ

13:00 – 17:00: Α΄ ΜΟΘΥ, απογεματινή βάρδυα του Σταθμού Φροντίδας Εξαρτημένων ατόμων, ΙΚΑ ΟΚΑΝΑ Περιστερίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου