Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ -ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα σημερινά:
1.Η πρόεδρος μας κάλεσε σε συνάντηση την Τρίτη το μεσημέρι - επιτέλους! Είναι βέβαια ένα θέμα, όταν πρέπει να γίνεται της κακομοίρας επί τριήμερον για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συναντηθούν με την πρόεδρο- αλλά τέλος πάντων...



2.Στη συνέλευση ήρθαν πάνω από 150 συνάδελφοι. Έγινε μια ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη - όπου, φυσικά, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα (ελλείψεις προσωπικού, προβλήματα με τα νοσοκομεία, κακοί χώροι κοκ). Η γεν. συνέλευση  αποφάσισε:

  • Αναστολή της κατάληψης και συνέχιση της κινητοποίησης με στάση εργασίας αύριο 11:00-15:00. Μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση του συντονιστικού της υγείας 12μ μπροστά στο υπουργείο υγείας.
  • Παράσταση σε περίπτωση που ο υπουργός υγείας πραγματοποιήσει αύριο εγκαίνια ή συνέντευξη τύπου.
  • Η επιστημονική επιτροπή να ετοιμάσει την εισήγηση για τις προδιαγραφές λειτουργίας των μονάδων
  • Μετά τη συνάντηση με την πρόεδρο, αλλά και την πρώτη εικόνα λειτουργίας των νέων δομών (αλλά και των "παλιών", τώρα  με λιγότερο προσωπικό), νέα γενική συνέλευση την Τετάρτη για να επανεκτιμήσουμε τη στάση μας.
3....και, πριν τελειώσει η συνέλευση, στελεχώθηκαν οι νέες δομές, μοιράστηκαν οι φάκελοι των καινούργιων και ξεκίνησε η "επανάσταση". Για να δούμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου