Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σήμερα, η Τοπική Συνέλευση της Αθήνας, μετά από εκτεταμένη συζήτηση και αξιολόγηση της χθεσινής στάσης του Υπουργείου, υπερψήφισε την ομόφωνη εισήγηση του Δ.Σ. του Συλλόγου για συνέχιση της κατάληψης των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού και εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 10:00-14:00  Όλες οι δομές πανελλαδικά, πλην
της ΜΑΒΥ (12:00-16:00), και του  ΕΟΠΥΥ-ΟΚΑΝΑ Περιστερίου (13:00-17:00).


Αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, συμμετέχουμε στην πανυγειονομική κινητοποίηση. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι σε συγκέντρωση στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ στις 11.00  για να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας και για να ζητηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας. 
Το απόγευμα (7μμ) γίνεται η συζήτηση για "Το πρόβλημα των εξαρτήσεων την περίοδο της κρίσης" που οργανώνει ο ραδιοσταθμός "στο κόκκινο", στον πολυχώρο Floral στα Εξάρχεια (Θεμιστοκλέους 80). 
Για την Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζεται συνέντευξη τύπου στις 11.30πμ. 

Και, βέβαια, εκτός από "την παρουσία" μας απαραίτα είναι και η αποφασιστικότητα,  η φαντασία -  και το κέφι μας! 

7 σχόλια:

  1. Δεν φαίνεται πάντως για την ώρα να δουλεύει η φαντασία και να παράγει και διαφορετικές δράσεις. Συνεχίζουμε σταθερά τις ίδιες! Κι επίσης οι στάσεις εργασίας έχουν ΠΑΝΤΑ το ίδιο ωράριο.Που σημαίνει ότι δουλεύει στις Μονάδες σταθερά το ίδιο προσωπικό (το λεγόμενο ασφαλείας). Η δουλειά δεν είναι κακή (εδώ λέμε να υπάρχει....) αλλά το συγκεκριμένο (ωράριο) για τους συγκεκριμένους (δεσμευμένους στις Μονάδες) ΕΠΙΤΗΔΕΣ γίνεται;;;;;;;;;;;;;;; Ή από αδιαφορία να γίνει μια ισοβαρής διαχείριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται γιατί οι ώρες εκείνες για ευνόητους λόγους ειναι κρίσιμες.

      (καθημερινές κινητοποιήσεις,πορείες,ανοιχτές συνελεύσεις κτλ)

      Εννοώ οι ωρες αιχμής.

      Το κλίμα μεταξύ μας ειναι άριστο μην πατάς την μπανανόφλουδα.

      Ουδείς αδιαφορεί για τον συναδελφό του αυτές τις πόλυ καθοριστικές μέρες που βιώνει ο Οργανισμός.

      Θα νικήσουμε!

      Salut.

      Διαγραφή
  2. Μπανανόφλουδες θα υπάρχουν αλλά εγώ δεν μίλησα γλιστρώντας πάνω σε καμιά. Ξαναλέω : Να είμαστε ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ για να νικήσουμε! Να πω μια εναλλακτική. Να βγάλει απόφαση ο Σύλλογος να γίνει το καθημερινό τετράωρο της χορήγησης 8-12 και μετά να ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι Μονάδες και να κατεβαίνει ΟΛΟ το προσωπικό στα Κεντρικά (όσοι θέλουν τελοσπάντων, με το ζόρι δεν γίνεται, αλλά να χουν ΟΛΟΙ την ίδια δυνατότητα) για τις πορείες και λοιπές δράσεις.
    Τι λέει η Αριστερή Συσπείρωση για αυτό;Είναι κακή σκέψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 με 12 ωραριο και οι θεραπευομενοι?
    οσοι εργαζονται?σκασιλα μας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθόλου σκασίλα. "ουδείς αδιαφορεί" για κανέναν. άλλωστε το ωράριο σε πολλές Μονάδες είναι τετράωρο αναγκαστικά λόγω φύλαξης.Απλά να μετατεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά πες το στους θεραπευόμενους που χορηγουνται το μεσημερι,κοιταξτε απο αυριο δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεται θα χορηγηστε 8 με 12 γιατι εχουμε σταση.
      Αν τωρα σας δημιουργουμαι πρόβλημα ε δεν πειραζει,ποσοι δουλευεται ετσι και αλλιώς.

      Διαγραφή
    2. Θα είναι πρόβλημα για πολλούς χορηγούμενους.....

      Διαγραφή