Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ


Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν και πάλι μεγάλη. Με ταμπούρλα, ντέφια, σφυρίχτρες και συνθήματα κάναμε αισθητή την παρουσία μας στους δρόμους της Αθήνας και μοιράσαμε περισσότερες από 1.000 προκηρύξεις.

Στο ΠΑΣΟΚ – όπου μας περίμεναν και τα ΜΑΤ - το Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του κόμματος κ. Σαλαγιάννη, ο οποίος, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ΟΚΑΝΑ, δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Οργανισμού, τους βουλευτές του κόμματος του τομέα υγείας και αύριο το μεσημέρι θα επικοινωνήσει με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, η πορεία συνέχισε προς τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ – και εκεί μας περίμεναν τα ΜΑΤ -  όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και βουλευτή του κόμματος κ. Λυκούδη. Ο κ. Λυκούδης υποστήριξε τις θέσεις του Συλλόγου και ανέφερε πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δοθεί λύση τόσο στο θέμα του ΓΛΚ όσο και στο θέμα του προϋπολογισμού. Δεσμεύτηκε πολιτικά ότι για τη ΔΗΜΑΡ αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση όλων των απαραίτητων πόρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών.

Η Κατάληψη συνεχίζεται 
για 23η ημέρα!

4 σχόλια:

  1. Όλοι κατανοούν και δεσμεύονται και ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει......
    Με αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα έχει γίνει τίποτα; Κατατέθηκαν έστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα στις συνελεύσεις να μάθεις αγαπητέ-ή συνάδελφε-συναδέλφισσα.Δεν είναι αυτές ερωτήσεις σε καιρό κατάληψης!

      Διαγραφή
    2. Ας αφήσουμε το πνεύμα μεταξύ μας. Σαφώς και είναι δύσκολο από επαρχία να έλθει κάποιος συνάδελφε. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει στον άνθρωπο.

      Διαγραφή
  2. Έτσι! Αφήστε κάποιοι τα κηρύγματα. Απωθούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή