Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ 18.04, 31η ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ



Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Καλλίρη και το Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου. Ο κ. Καλλίρης μας ενημέρωσε ότι το Υπουργείο έχει ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών με επιστολή του την έγκριση επιπλέον επιχορήγησης 4,5εκ. για τον ΟΚΑΝΑ για το έτος 2013. Ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα αυτά βρίσκονται πιστωμένα σε κωδικούς του Υπουργείου Υγείας αλλά για τη μεταφορά τους στον ΟΚΑΝΑ χρειάζεται η έγκριση του υπουργείου οικονομικών.
Ο κ. Καλλίρης επέμεινε ότι ο κάθε Οργανισμός θα πρέπει να λειτουργήσει με τα χρήματα που έχει και για το λόγο αυτό χρειάζεται  να μειωθεί το λειτουργικό κόστος. Ο ίδιος είπε ότι κάποια λειτουργικά έξοδα θα μπορούσαν να περάσουν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ που φιλοξενούν μονάδες του ΟΚΑΝΑ. Επίσης επέμεινε ότι θα μπορούσαν να ανακαινιστούν, με χρήματα από τρέχον ευρωπαϊκό πρόγραμμα, τα ιδιόκτητα κτίρια του ΟΚΑΝΑ ώστε να στεγάσουν δομές και να απαλλαχθεί ο οργανισμός από το κόστος των ενοικίων. «Η αυτοστέγαση είναι  εντολή» είπε χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά, ο Γεν Γραμμ. «άδειασε» τη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ που δεν καταθέτει προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, που δεν έχει προτάσεις προοπτικής. Παρόλα αυτά έθεσε θέμα αν θα κρατηθούν όλες οι δομές του ΟΚΑΝΑ ή αν θα μειωθεί ο αριθμός των θεραπευομένων (!!!). Όσον αφορά το προσωπικό, ανέφερε ότι «δε θέλουν να κάνουν απολύσεις».
   Για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ενημερωθήκαμε ότι ο ΟΚΑΝΑ μπήκε επιτέλους στο μητρώο δεσμεύσεων και έτσι ρυθμίζονται τα χρέη του 2011 (περίπου 10.800.000) και προχωρά και η ρύθμιση 3.000.000 επιπλέον μέχρι 30.09.2012.
Από την πλευρά μας, επισημάναμε ότι την προηγούμενη Δευτέρα υπήρξε εμπαιγμός από την πλευρά του Υπουργείου, αφού ο υπουργός – παρά τη δέσμευση του – δεν εμφανίστηκε στη Βουλή ν’ απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Γ.Λ.Κ.
Για το θέμα των υπερωριών, τις οποίες δεν υπογράφει η Υφυπουργός, ο κ. Καλλίρης είπε ότι αυτή η γραφειοκρατία, εδώ και ενάμιση μήνα να πηγαινοέρχονται χαρτιά (από τον ΟΚΑΝΑ προς το Υπουργείο και αντίθετα) είναι αδιανόητη και πρέπει να δοθεί και σε αυτό άμεση λύση
Όσο αφορά την επιπλέον επιχορήγηση των 4,5εκ. ζητήθηκε από το Υπουργείο να υπάρξει γραπτή δέσμευση την οποία και θα περιμένουμε προκειμένου να αξιολογήσουμε τις εξελίξεις.
Όσον αφορά στο θέμα του ΓΛΚ το ΚΚΕ και ο βουλευτής κ. Σοφιανός επεξεργάζονται μία πρόταση νόμου την οποία θα μας κοινοποιήσουν ενδεχομένως αύριο.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνέντευξη τύπου, όπου ενημερώσαμε για όλες τις εξελίξεις αλλά και τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουμε για τις επόμενες ημέρες.
Κατόπιν των εξελίξεων αυτών θεωρούμε πλέον βέβαιο ότι η συνεχής και ισχυρή πίεση που ασκούμε υποχρεώνει τους αρμόδιους να αναζητήσουν  λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι δεδομένο, μία απτή εξέλιξη στα ζητήματα. Γι αυτό χρειάζεται τις επόμενες ημέρες να επιμείνουμε πιο πολλοί, πιο δυναμικά και αγωνιστικά, προκειμένου να πετύχουμε συγκεκριμένες λύσεις (γραπτές δεσμεύσεις, τροπολογίες).


Αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου συγκέντρωση διαρκείας από τις 11πμ με happenings  έξω από το Υπουργείο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό η κινητοποίηση να είναι μαζική και με παλμό προκειμένου να πετύχουμε γραπτή δέσμευση αύξησης του προϋπολογισμού.

18 σχόλια:

  1. Ώστε αυτός άδειασε την Διοίκηση; Εμείς τελικά τι κάνουμε; Θα μας εξηγήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά το προσωπικό, ανέφερε ότι «δε θέλουν να κάνουν απολύσεις».
    δεν θελουν αλλα κατι μου λεει οτι στο τελοσ θα "αναγκαστουν" ,παντα με πονο ψυχης , να κανουν !!!!!! αυτοσ ο τυποσ δεν ειπε τιποτε για συνχωνευση με το ΚΕΘΕΑ , η αυτοσ δεν ξερει τι λεει και λεει λογια του αερα μονο και μονο για να ηρεμησουμε και να σταματησουμε την καταληψη ή η προεδροσ μασ δουλευει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας ,ειμαι θεραπευόμενος,πέρα απο την χρηματοδότηση του οργανισμου που μας αφορα όλους,μια ερώτηση αν ξέρεται κατι παραπανω.
    Τι ενοει ο ποιητης Γ.Γ οταν λεει :εθεσε θεμα αν θα κρατηθουν ολες οι δομες του ΟΚΑΝΑ η αν θα μειωθει ο αριθμος των θεραπευόμενων???

    Ειναι απογοητευτικο τα παντα σε αυτον το τοπο να υπολογιζονται με οικονομικα κριτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα απο τα δικαια η οχι μισθολογικά αιτηματα,οι αμεσα ενδιαφερομενοι ειναι οι θεραπευόμενοι,καθως παιζετε η ζωη τους.
    Σε καποιο σχόλιο συναδελφός σας τους χαρακτηρισε σαν το ποιο κοινωνικο,δυναμικο,πολιτηκο,και εκλογικό κοματι του οργανισμου..
    Ελατε σε επαφη με τον συλλογο θεραπευομένων,αγνοητε επιδηκτικα την υπαρξη τουσ,φαινετε παντου αυτο.
    Τους θελεται συμαχους,ακουστε την φωνη τους,οπως την ακουν και αλλοι,δεν εχουν δικιο σε ολα,αλλα δεν εχουν και αδικο σε ολα.
    Μη τους αγνοειτε,με το προσχημα οτι δεν θελεται να τουσ εμπλέξεται,τους εχεται εμπλέξει αλλωστε εμεσα και αμεσα.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιο του blog των θεραπευομένων πάντως είναι ιδιατέρως επιθετικό για τους εργαζόμενους. Και πολύ απαξιωτικό για γιατρούς και θεραπευτές. Άχρηστους έως και συνειδητά κακούς τους βγάζει (τους περισσότερους...γιατί βρίσκουν και καλούς...αυτούς που κάνουν καλά χατήρια). Δεν είναι θέμα ότι έτσι δεν αφήνουν έδαφος προσέγγισης. Είναι απλά κρίμα(αλλά εν πολλοίς αναμενόμενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα ειμαι ο θεραπευόμενος που εγραψα τα ποιο πανω..
    Δεν θα πω αν συμφωνω η διαφωνω σε ολα με την ανακοινωση του συλλογου θεραπευομένων.
    Ειμαι ισως απο τους τυχερους που παντα ειχα και εχω αριστη συνεργασια με τους εργαζομενους,προπαντων γιατι το ηθελα εγω. Βλεπω παντα το ποτηρι μισογεματο.
    Δεν ξερω τι ενοητε οταν λετε οτι οι καλοι ειναι αυτοι που τους κανουν τα χατηρια.
    Ξερω οτι εμεις ειμαστε ας πουμε παραξενοι στην συμπεριφορα μας ,απέναντι σας,και ειναι και θελει ιδιετερη αντιμετοπιση απο εσας. Αλλοι το εχεται αλλοι οχι δεν ειναι κακο αυτο.
    Πιστευα και πιστευω στην αληλεγγιη και την συλογικοτητα ,δεν γνωριζω καλλα τα πραγματα,αλλα πιστευω οτι ακομα υπαρχουν περιθωρια συμπορευσης.
    Ο κοινος αγωνας μπορει να φερει αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δημοσίευμα που αναφέρετε ανέβηκε χθες.....
    Μέχρι προχθές, γιατί δεν είχαμε δει καμιά προσπάθεια προσέγγισης;;;
    Ξέρετε, χατήρια δεν χρειαζόμαστε, κατανόηση χρειαζόμαστε, μα το σχόλιό σας μας πείθει ακόμα πιο πολύ πως έχουμε δίκιο, μια και λέτε, είναι κρίμα, αλλά αναμενόμενο, που σημαίνει πως περιμένατε τέτοια αντίδραση από μας, είτε γιατί ξέρετε πως έχουμε δίκιο και πως κάποτε θα τα λέγαμε, είτε μας θεωρήτε ανόητους, αδαείς και έχοντες άγνοια της πραγματικότητας, πως δεν ξέρουμε το καλό μας, το ξέρετε σεις καλύτερα...
    Ότι και να ισχύει απ' τα δυό, επιβεβαιώνετε τους συλλογισμούς μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που είναι αναμενόμενο από μια ομάδα εξαρτημένων μια παρόμοια συμπεριφορά αλλά δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να το δούμε.
      Αυτό που προέχει τώρα είναι η δυνατότητα να απαντήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του και από το δικό του μετερίζι, στην επίθεση που δέχεται όλος ο τομέας της πρόνοιας (τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εξυπηρετούμενοι, μεταξύ αυτών και οι εξαρτημένοι). Ζούμε ημέρες στις οποίες το αυτονόητο (ότι υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που χρειάζονται περίθαλψη και πρέπει να την έχουν και ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και πρέπει να πληρώνονται γι΄αυτό) αμφισβητούνται. Οι θέσεις του Συλλόγου θεραπευομένων αμφισβητούν το δεύτερο θεωρώντας ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ θα έπρεπε να ενδιαφέρονται πρωτίστως για την απορρόφηση της λίστας και να ανακατεύονται - λίγο έως καθόλου - με τα υπόλοιπα (είδος παροχών, είδος προγραμμάτων, μισθολόγιο, προϋπολογισμός κλπ). Νομίζω ότι κάνουν λάθος αλλά ούτε αυτό θα το λύσουμε τώρα και εδώ.
      Ας βρούμε λοιπόν σε αυτά που θα ένωναν όποιον θέλει να ενωθεί και θα άφηναν απέξω αναγκαστικά αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ενωθούν: πχ. επαρκής χρηματοδότηση για την απορρόφηση της λίστας.

      Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού (και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι και οι πονηροί και οι απονήρευτοι)

      Διαγραφή
    2. Χαιρομαι καταρχας που και εδω μεσα υπαρχουν λογικες φωνες,και καταλαβαινουν τα αυτονοητα,οτι δηλαδη το προβλημα ειναι αλλο,και οχι η σχεση θεραπευομενων θεραπευτων,αυτο μπορει να περιμενη λιγο αργοτερα γιατι ειναι κ αυτο σοβαρο.
      Χαιρομαι ακομη γιατι τοσες μερες γραφω και εδω και ζητω συμπλευση χωρις να παρω απαντηση,εκτος απο σημερα λογο τησ ανακοινωσης του συλλογου θεραπευομενων. Ας ειναι και ετσι.
      Δεν εκπρωσοπω τον συλλογο ειναι καθαρα δικιες μου αποψεις αυτα που εχω πει.
      Περιμενω αναλογη συνεχεια και πραξεις απο ολους.

      Διαγραφή
  8. Ηθελα κατι ακομη να πω για να μη σπαταλω το χρονοσας αφορμη η σκληρη οπως λετε ανακοινωση των θεραπευομένων.
    Σας ειπα και πριν οτι προσωπικα δεν ειχα ουτε εχω προβλημα με θεραπευτες.
    Ομως αναλογιστηται πως φτασαμε μεχρι την ανακοινωση αυτη. Απο την πλευρα σας τους πλησιασατε ποτε?ρωτησατε την γνωμη τους ?αν εχουν παραπονα η πως θα καλητερευσουν οι υπηρεσιες που προσφερετε? Μαλον οχι. Ισως θεωρησατε οτι δεν εχουν η δεν πρεπει να εχουν λογο στην θεραπεια τους. Κακώς.
    Ξερετε οι περισσοτεροι ασθενεις εχουν παραπονα αδικα πολες φορες,αλλα και δικαια λιγες φορεσ αν το θελετε ετσι,δεν τους ακουτε ομως.
    Πρωτος εγω βλεπετε αναγνωριζω την αδικη συμπεριφορα και τα λαθη των συνθεραπευομενων μου,υπαρχει δικαιολογια ομως ,η χρονια χρηση που δεν αφησε περιθωριο για τιποτα αλλο,και η αμφισβητηση για ολα ειδηκα προσ εσασ εμεις βλεπετε τα ξερουμε ολα.
    Ζητώ ομως και απο εσας να κανετε αυτοκριτηκη και να αναγνωρισετε τα δικας σας λαθη,στην δικη σας συμπεριφορα.
    Αμα σκεφτητε ολα αυτα θα καταλαβαιται γιατι πολλοι θεραπευομενοι εχουν αυτη την σταση απεναντι σας
    Αυτα ηθελα να σας πω με γλωσσα αληθειας που τελικα μονο προβληματα μου φερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια μπορεί να φέρνει προβλήματα αλλά ίσως ανοίγει και δρόμους.....
      Βεβαίως και έχουν - και να συνεχίσουν να έχουν, και να μην φοβούνται να έχουν - παράπονα οι θεραπευόμενοι. Άνθρωποι είναι οι θεραπευτές, όχι υπεράνθρωποι. Με λάθη πολλά! Με ανεπάρκειες! Και πράγματι πολλές φορές δεν ακούνε πραγματικά τους θεραπευόμενους. Γιατί ανάμεσα στα άλλα κακώς κείμενα, οι θεραπευόμενοι έχουν πεταχτεί στις Μονάδες σαν πολτός. Απλά για να τρέξει η λίστα (αυτή η αναθεματισμένη λίστα που ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανιστεί. Αλλά με κανόνες.....με κριτήριο..με λογική..). Άνθρωποι που δεν είναι στ'αλήθεια έτοιμοι ακόμα να κάνουν καμιά ουσιαστική προσπάθεια, ΜΕΣΑ κι αυτοί γιατί απλά ήρθε η σειρά τους. ΜΑΖΙ με ανθρώπους που ΘΕΛΟΥΝ με όλο τους το είναι την θεραπεία και την αλλαγή.
      Γι'αυτό υπάρχουν και θεραπευόμενοι που αγανακτούν οι ίδιοι με συνθεραπευόμενούς τους ("μα δεν τα βλέπετε τα λιώματα; γιατί τους αφήνετε;") . Γι'αυτό υπάρχουν και θεραπευόμενοι που ασκούν ακόμα και βία - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, όχι θεωρητικολογίες - σε θεραπευτές. (Αλήθεια πόσοι θεραπευόμενοι έχουν ακούσει θεραπευτές να τους βρίζουν πατέρα και μάνα;Πόσοι θεραπευόμενοι έχουν αντικρίσει θεραπευτή να ορμάει πάνω τους;Πόσοι θεραπευόμενοι έχουν υποστεί ξυλοδαρμό από θεραπευτή; ΑΛΗΘΙΝΑ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΑΝΙΑ περιστατικά......)
      Για άλλους μπορεί και να είναι ασήμαντες αυτές οι σκέψεις, κάποιους μπορεί και να τους "αγριέψουν" περισσότερο, κάποιους μπορεί και να τους προβληματίσουν.
      Ένας φοβισμένος...

      Διαγραφή
  9. Δεν αμφισβητω αυτα που λες ξερω πολυ καλα τι κουμασια ειμαστε και εχω δει και εγω περιστατικα τετοια με βια και χειροδηκια.Μηπως φταιτε και εσυς ρε παιδια ομως? οχι σαν ατομα αλλα σαν οργανισμος που0η καθε μοναδα κανει τα δικα της. Ορισμενα πραγματα θα επρεπε να ειναι κοινα παντου ,οχι ολα το καταλαβαινω.Σας ειπα ομως και ποιο πανω δειξτε κατανοηση σε αυτα τα ατομα δεν ειναι ευκολο να μαθουν τροπους απο την μια μερα στην αλλη σε εισαγωγικα οι τροποι. Παντως ειληκρινα χαιρομαι που γινεται καποιος διαλογος εστω και εδω μεσα ,ας προσπαθησουμε ολοι να δουμε τι μας ενωνει και αυτοκριτηκη παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διάλογος διάλογος αλλά και τα αυτονόητα αυτονόητα.
      ΔΕΝ είστε όλοι "κουμάσια", ίσα ίσα έχετε διαφορές μεταξύ σας γιατί ο καθένας μας είναι άνθρωπος με την δική του ξεχωριστή υπόσταση και ΔΕΝ είστε πολτός όπως σας κάνουν (ξανασκεφτείτε λέω πώς ξεκινάει η πολτοποίηση...) Όμως - και δεν καταλαβαίνω γιατί - δεν είδα ποτέ καμιά ξεκάθαρη ανακοίνωση (όπως αυτές που κατακεραυνώνουν τους εργαζομένους) από τον Σύλλογο θεραπευομένων που να καταδικάζει όσα μέλη των Προγραμμάτων ασκούν βία σε εργαζόμενους. Ούτε και τώρα ανάμεσα σε όσα χειμαρρώδη λένε βρήκαν καμία λέξη συμπάθειας όπως εσύ, για όσους θεραπευτές έχουν υποστεί κατά καιρούς ό,τι έχουν υποστεί;
      Αυτές και μόνο οι καταστάσεις αποτελούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ εργασιακές συνθήκες...

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα,βεβαια δεν θα απολογηθω εγω για τον συλλογο θεραπευομενων,δεν ειμαι ισως ο καταληλος.
    Ομως νομιζω οτι εισαι λιγο αδικος,παρακολουθοντας το μπλογκ θεραπευομενων καιρο,εχει καυτηριαστη αρκετες φορες ο "κακος τροπος"που εχουν ορισμενοι απεναντι σας,οπως και ευχαριστιεσ ονομαστικα σε θεραπευτες για αυτο που τους προσφεραν.
    Μηπως δεν γνωριζουν τα περιστατικα αυτα της βιας???
    Γιατι δεν τους τα λετε και να ζητησετε να τα καταδικασουν??
    Ξερετε και καταλαβαινετε πιστευω το πόσο δυσκολο ειναι να προσπαθησεις να κανεις συλλογο για τα δικαιωματα θεραπευομενων.ο καθενας το μακρυ η το κοντο του.
    Μιληστε τους παιδια ,μιληστε τους,και να τωρα οπως το φερνει η κουβεντα,αφηνετε υπονοουμενα οτι η προεδρος τους μας χρεισημοποιη,μπορει να ειναι και ετσι δεν ξερω.Σκεφτηκατε ομως γιατι γινετε αυτο?ειναι απλο τους δεχτικε ανοιξε την πορτα της,θελετε για δικο της οφελος?θα το δεχτω.
    Για μενα κατι λεει αυτο,επικοινωνια αυτο θελουμε να εχουμε λογο στην ζωη μας.
    Και φυσικα κανεις απο τον συλλογο α το δεν γνωριζει απο συνδηκαλιστικα,και λαθη εχουν γινει πολλα και ακομα περισοτερα θα γινουν.
    Δεν θα κουραστω να το λέω μιληστε,μιληστε,μιληστε
    Ξερω ακομα οτι και εγω κακος γινομαι στα ματια των συνθεραπευομενων μου,αλλα εχω μαθει να λεω την αλληθεια οπως την καταλαβαινω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα μ' ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτή η κουβεντούλα, μ' αναρωτιέμαι, έπρεπε να δημοσιεύσουμε ένα τόσο σκληρό δημοσίευμα για να μας δώσετε λίγη σημασία;;;
    Λοιπόν, έχουμε αρκετές φορές γράψει για τις λανθασμένες και πολύ άσχημες συμπεριορές συνθεραπευομένων μας, και τις έχουμε καταδικάσει χωρίς δισταγμό, αν παρακολουθούσατε το μπλογκ μας πιο συχνά, κι όχι μόνο τώρα που σας θίξαμε, θα τα είχατε δει... Δεν επικροτούμε με κανέναν τρόπο τέτοιες συμπεριφορές που περιγράφετε, και μας εξοργίζουν κι εμάς τα "λιώματα", μα δεν μπορούμε να τους πετάξουμε, όσο κι αν αγανακτούμε, βλέπετε εμείς δεν είμαστε "λιώματα" .... Αν είμασταν θεραπευτές, θα ψάχναμε να βρούμε τις αιτίες, γιατί γίνονται αυτά, και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς ν' αλλάξουν τρόπους συμπεριφοράς....
    Έχετε δίκιο, κανείς θεραπευόμενος δεν έχει δει τον θεραπευτή του να τον βρίζει χυδαία, να του ορμάει ή να τον δέρνει, (και τα αντίστροφα βέβαια είναι αρκετά σπάνια, και με τίποτα τόσο συχνά όσο θέλετε να τα παρουσιάσετε), αλλά πολοί έχουν δει τους θεραπευτές τους να τους στέλνουν πίσω στην πιάτσα (δίκαια για τους μεν, άδικα για τους δε), πράγμα που ίσως τους οδηγεί στον θάνατο, ή να τους δυσκολεύουν αφάνταστα τις ζωές...
    Και κάτι ακόμα, δεν ξέρω αν είναι του ίδιου ανώνυμου και το παραπάνω σχόλιο, μα δεν έχουμε πουθενά υποστηρίξει πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πληρώνονται, να παίρνουν το μισθό τους ολόκληρο και στην ώρα του., αυτά που λέτε είναι διαστρέβλωση, δεν ξέρω αν δεν το καταλαβαίνετε ή αν το κάνετε επίτηδες......
    Και η κουβέντα αυτή θα έπρεπε να γίνεται μεταξύ των Δ.Σ. των συλλόγων, κι όχι με ανώνυμα σχόλια σ' ένα μπλογκ, αλλά και πάλι απαξιώνετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσωπική άποψη : μπορείτε να ζητήσετε από την Πρόεδρο σε επόμενη συνάντησή σας, να έχει καλέσει και την Επιστημονική Επιτροπή του Συλλόγου Εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αριστερή Συσπείρωση τι λέει για τα σχόλια και απόψεις του Συλλόγου Θεραπευομένων; Δεν έχει απαντήσει ούτε για το περιεχόμενο ούτε για τη σφοδρότητα του ύφους. Έχει άραγε κοινή ή διαφορετική στάση από το υπόλοιπο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων; Και ποια/ποιες είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή