Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:30ΠΜ

...για να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε!
Σύντομη σύνδεση με τα προηγούμενα:
1. Η συνέντευξη τύπου της Τετάρτης, χάρις στην παρέμβασή μας, δεν είχε πανηγυρικό χαρακτήρα αλλά γειώθηκε στην πραγματικότητα: ok, άνοιξαν πολλές νέες μονάδες και έγιναν 2000 εισαγωγές - αλλά η "ανάπτυξη" γίνεται σε βάρος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών/ η διάλυση των "παλιών" μονάδων κατάργησε 1600 θέσεις θεραπείας/ οι εργαζόμενοι δουλεύουν, πλέον, πέρα από τα όρια της αντοχής / και η λίστα, προφανώς, δεν απορροφήθηκε...(Είδηση: η διοίκηση δήλωσε ότι θα απορροφηθεί σε 4 μήνες!)
2. Όσον αφορά τη συλλογική σύμβαση, το -τελευταίο πριν τις εκλογές- ΔΣ του Οργανισμού, την Πέμπτη, αποφάσισε ότι: θα σκεφτεί τις προτάσεις μας, θα  μελετήσει αν είναι σύννομες (αλλά δεν τις "κόβει" για τέτοιες), και μετά τις εκλογές, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, θα μας απαντήσει εάν σκοπεύει να υπογράψει ή όχι. (κατάθεση στοιχημάτων: μέχρι τις 6 Μαΐου...)


Έρχονται κάποιες στιγμές, κάποιες περιστάσεις όπου ο καθένας μας καλείται να "μετρήσει το μπόι του"- να διεκδικήσει τη ζωή του και την αξιοπρέπεια του αναμετρώμενος με τους φόβους του, τη βολή του, την κούρασή του...Μια τέτοια στιγμή είναι τώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου