Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ στις 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ----ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 17ης Ιανουαρίου και πορευόμαστε μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία του Συντονισμού Ψυχικής Υγείας.(προσυγκέντρωση: Αιόλου και Σταδίου, στις 11.00 πμ)

  • ενάντια στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων
  • αλληλεγγύη στους χαλυβουργούς και σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη λαίλαπα των μέτρων που καταστρέφουν τις ζωές μας 
Κάνουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την 18η Ιανουαρίου και συγκεντρωνόμαστε στις Κεντρικές υπηρεσίες για να διαμαρτυρηθούμε για την ένταξη του ΟΚΑΝΑ στο ενιαίο μισθολόγιο και τις άγριες περικοπές που συνεπάγεται. Πάνω από όλα για να διαμαρτυρηθούμε και να μην επιτρέψουμε την de facto κατάργηση της Συλλογικής μας Σύμβασης. 
Κερδίσαμε το δικαίωμα στην ΣΣΕ με αγώνες δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να μας το πάρει πίσω.Στο δρόμο που εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε στο παρελθόν, στο δρόμο που βαδίζουν περήφανοι σήμερα οι χαλυβουργοί, επιτέλους ας (ξανα)περπατήσουμε κι εμείς. 
Γιατί ο δρόμος του αγώνα είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. 
Και γιατί όσο σκύβουμε το κεφάλι τόσο μεγαλύτεροι και δυνατότεροι θα μας φαίνονται.

1 σχόλιο:

  1. Για την ιστορία (και όχι μόνο...)
    Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στην Αθήνα αποφάσισε στάση εργασίας την Δευτέρα και όχι την Τετάρτη, αλλά το ΔΣ δεν "πρόλαβε" να ειδοποιήσει τους εργαζόμενους και να βγάλει ανακοίνωση και για αυτό η στάση εργασίας αναβλήθηκε για την Τετάρτη.
    Το σχέδιο είναι να συγκεντρωθούμε και να πάμε στο Υπουργείο Υγείας να ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Τιμοσίδη. Η γνώμη μας είναι ότι πρώτα θα πρέπει να συναντηθούμε με την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και αμέσως μετά να πάμε στον Τιμοσίδη. Δεν μπορεί η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ να αποφασίζει και διατάσσει την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης, χωρίς κανενός είδους ενημέρωση έστω προς το Σωματείο και εμείς να μην διαμαρτυρόμαστε σε αυτούς αλλά να πηγαίνουμε μόνο στο Υπουργείο - η Διοίκηση δεν είναι τίποτε άλλο από τοποτηρητής του Υπουργείου και της τρόϊκας αλλά αν δεν πάμε και καθόλου φαίνεται σαν να την απαλλάσσουμε από τις ευθύνες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή