Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Η μεγάλη σύσκεψη των συμβασιούχων από όλες τις κατηγορίες (επικουρικοί, πρόγραμμα ΟΑΕΔ, Ατομικές συμβάσεις κ.λπ.) που πραγματοποιήθηκε στις 11/10 ύστερα από πρόσκληση 11 Σωματείων (μεταξύ των οποίων και το δικό μας), αποφάσισε να προχωρήσει σε 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 4μμ και                                 ΠΟΡΕΙΑ  ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ 
  •  Για την κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων και 
  • τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που υπηρετούν στο χώρο της υγείας.
  • Για αύξηση της χρηματοδότησης της υγείας,
  •  στελέχωση των μονάδων υγείας με μόνιμο προσωπικό, 
  • ανθυγιεινό επίδομα, 
  • επέκταση των Βαρέων και Ανθυγιεινών στο Δημόσιο.

Για τους εργαζόμενους στον ΟΚΑΝΑ, το ραντεβού μας είναι στην Κοραή στην έξοδο του Μετρό.
(Πόσο πια να περιμένουμε την ανακοίνωση του σωματείου, για την αυριανή κινητοποίηση;
Τουλάχιστον για την κινητοποίηση στις 23 Οκτωβρίου - που επίσης έχει αποφασιστεί - υπάρχει ακόμα χρόνος να την οργανώσουμε καλύτερα..)

Ακολουθεί η απόφαση  της σύσκεψης
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ - 4 μμ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλ. Κλαυθμώνος
και πορεία στα υπ. Εργασίας & Υγείας


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
► Να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος! Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων - μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις δημόσιες μονάδες υγείας -πρόνοιας.
► Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας. Επαναφορά 13ου - 14ου μισθού, αναγνώριση όλης της προϋπηρεσίας μας.
► Διατήρηση και επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος. Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες
► Πλήρης & επαρκής κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας - πρόνοιας. Κατάργηση κάθε πληρωμής απ’τους ασθενείς & επιχειρηματικής δράσης.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ με μαζική συμμετοχή στην Πανυγειονομική Στάση Εργασίας
               Σωματεία Εργαζομένων σε ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΚΑΤ, ATTIKO, ΛΑΪΚΟ, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΕΛΠΙΣ, ΟΚΑΝΑ, ΝΙΚΑΙΑΣ, ΝΙΜΤΣ, ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ και ΕΙΝΑΠ - ΟΕΝΓΕ

125 σχόλια:

  1. Σοβαρα τωρα τα βαζετε με τις Διοικησεις; για τους καλυπτετε στα σοβαρα αδικηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε "ανώνυμος 15 Οκτωβρίου 2019 - 10:31 π.μ."
    μπράβο που γνωστοποίησες το θέμα με την παράνομη επιλογή παιδοψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη κι ανάγκασες τον Σύλλογό μας να πάρει θέση.
    Είστε εσείς της Άρσυ χαρούμενοι γι'αυτό; που πρέπει ο καθένας εργαζόμενος να εκθέτει τον Σύλλογο ώστε να μην συγκαλύπτει παρανομίες;
    Βέβαια συνάδελφοι, από την εξέλιξη προκύπτει και πάλι η "πονηρή" στάση του Συλλόγου. Μια απλή καταγγελία στο Υπουργείο και μια ηπιότατη ανακοίνωση όπου εκφράζει την ΑΠΟΡΙΑ (!) πώς και δεν γνώριζαν οι ψυχίατροι της επιτροπής την διαφορά των ειδικοτήτων.... Ντροπή που υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση παρανομίας της Διοίκησης, όπου ο Σύλλογος θα έπρεπε (ο Σύλλογος, όχι ατομικά η φουκαριάρα και φοβισμένη όπως όλοι μας θα ήμασταν, θιγείσα συνάδελφος) να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και ας εξηγήσουν στον εισαγγελέα αν ήξεραν ή δεν ήξεραν δήθεν τι εστί παιδοψυχίατρος και τι ψυχίατρος... ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί προσωρινών πινάκων δεν γίνονται μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, σε πιστέψαμε. Άμα το είπες εσύ, σίγουρα.
      Καμία τέτοια απαγόρευση δεν υπάρχει, αλλιώς θα καταργούνταν το κράτος δικαίου. Οποιαδήποτε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με παράβαση καθήκοντος περί την (δημόσια) υπηρεσία μπορεί άνετα να φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα και αυτός κρίνει αν και πώς το προχωράει.
      Σταματήστε να απευθύνεστε στους εργαζόμενους σαν να τρώνε το χόρτο σας. Χόρτο τρώτε εσείς με την ηλίθια εν τέλει υπεροψία σας.

      Διαγραφή
    2. Πονηρούλη σχολιαστή 9.53 κοίταξε τι γράφει ο Σύλλογος... όχι εγώ, ο Σύλλογος.
      "Η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ συνεχίζει να παίρνει μια σειρά ύποπτων αποφάσεων" κι ακόμα "Για άλλη μια φορά ξεδιάντροπα παρανομούν". Όταν λοιπόν έχεις υποψίες έστω, δικαιούσαι δηλαδή υποχρεούσαι να κάνεις την αναφορά σου στην Εισαγγελία (αυτό λέγεται μηνυτήρια αναφορά, η αναφορά στην Εισαγγελία). Φαντάσου λοιπόν πόσο αυτό επιβάλλεται όταν λες για "συστηματική παραβίαση των όρων των προκηρύξεων που έχουν «επιμεληθεί» τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ίδιοι πάντα άνθρωποι".
      Γίνεσαι συνένοχος όταν τα παίρνεις χαμπάρι τόσο σοβαρά πράγματα και δεν τα αναφέρεις στον Εισαγγελέα. Άλφα-βήτα. Τόσο απλά πράγματα είναι αυτά.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εισαγγελέας ήθελες να γίνεις εσύ

      Διαγραφή
    4. Όχι φίλε. Θέλω να εμπιστευόμαστε τους εισαγγελείς γιατί σε μια κοινωνία με άδικο και λαμογιά μπορεί να είναι η απαντοχή μας απέναντι στην κλίκα σου.

      Διαγραφή
  4. Ο κύριος... αξιοκρατία του 6ου ορόφου των Κεντρικών μετά το σημερινό ξεβρακωμα δεν έχει υποβάλει την παραίτησή του ακόμα; ίχνος τσιπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ζητήσει ο Σύλλογος ΕΠΙΣΗΜΑ με επιστολή στην Διοίκηση την αποπομπή του εν λόγω κυρίου από την θέση ευθύνης που κατέχει.
      Όποιος πιστεύει ότι οποιοσδήποτε από το ΔΣ του Συλλόγου, από οποιαδήποτε παράταξη, θα προτείνει κάτι τέτοιο, να σηκώσει το χέρι του. Θα κερδίσει χρυσούν ωρολόγιο.

      Διαγραφή
    2. Και πολύ καλά θα κάνει.Με ποιό δικαίωμα θα ζητήσει κάτι τέτοιο ο σύλλογος?καλα μήπως έχετε μπερδευτεί και νομίζετε οτι διοικείτε κιόλας?Μπορεί επι το παππού να γινόταν πολλές παραχωρήσεις στον Σύλλογο αλλά αυτό ειναι εκτροπή του κανονικού.Μην φουσκώνουν τα μυαλά σας.Ο τι να ναι ρε συ ντιπ για ντιπ μερικοι πιά.

      Διαγραφή
    3. Σιγά βρε τσιράκι που φοβήθηκες μην και πέσει ο πάτρωνάς σου. Τσιράκι.

      Διαγραφή
    4. ο Σωστός Σύλλογος τσιράκι δεν θα ζητούσε φυσικά την αποπομπή του εν λόγω, γιατί δεν έχει τέτοιο τυπικό δικαίωμα. Θα απαιτούσε βάζοντάς το σαν προτεραιότητα κινητοποιήσεων να γίνει αξιοκρατική κάλυψη της θέσης, δεδομένου ότι ο εν λόγω απέτυχε στη θέση του. Μην έχεις άγχος τσιράκι. όσο και να προσπαθεί ένα τσιράκι, δεν πρόκειται ποτέ κρατήσει εσαεί τη θεσούλα του. Κάποια στιγμή θα την πάρουν άλλα τσιράκια.

      Διαγραφή
    5. Βρε 5.19μμ
      τι αγωνια ειναι αυτη για τον ΚΚ; εσυ εισαι μηπως; μην ντρεπεσαι. Η Αρσυ σε αγαπαει.

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΚ θα έχει πλέον τα μούτρα να κουνάει σε εργαζόμενο το δάκτυλο να κάνει καλά τη δουλειά του, όταν ο ίδιος δε ξέρει που πάνε τα τέσσερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί είναι ικανοί να προσλάβουν και κάνα ουρολογο-ανδρολογο αν είναι κολλητός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε δηλαδή να έβγαζε ανακοίνωση ο Σύλλογος αφού ο ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης έστειλε την επιστολή του μόλις χθες; Μόνο όταν έχεις χαρτιά στα χέρια σου μπορείς να αντιπαρατεθεις με αυτούς που έχουμε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά την αντιπαράθεση φίλε. Σε λίγο καιρό, όταν θα είναι κάποιοι άλλοι, "δεξιοί", θα ξαναψήνετε σουβλάκια και θα ξαναπαίζετε μπαγλαμαδάκια με τα καρντάσια που δήθεν ερχόσασταν σε αντιπαράθεση.

      Διαγραφή
    2. Και τωρα δηλαδη που το σωματειο μας εχει το χαρτι του ιατρικου συλλογου θα καταθεσει αναφορα για το θεμα στην εισαγγελια; ειστε αστειοι, δυστυχως, γιατι νομιζετε οτι η πλειοψηφια των εργαζομενων ξεγελιεται απο αυτα που λετε. Δεν ειναι οτι απορειτε γιατι ο κοσμος σας εχει γυρισει την πλατη. Ειναι οτι δεν σας νοιαζει. Θα σας ενοιαζε αν οντως επρεπε να απολαμβανετε της εμπιστοσυνης της πλειοψηφιας των μελων του σωματειου κι οχι 5 ανθρωπων.

      Διαγραφή
  8. Aπό μια μεριά είναι λυπηρό πόσο έχουν ξεφτιλιστεί οι συνδικαλιστές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αυτό που έγινε με τις αποκαλύψεις για τη παιδοψυχιάτρο, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι από τη μια μεριά η πάρεούλα ξεφτυλιστηκε και από την άλλη η συνάδελφος θα δικαιωθεί. Με ένα σμπάρο δύο τρίγωνα. Τώρα όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φίλε γιατί δεν κατεβαίνεις στις εκλογές εσύ με τον πύρινο λόγο σου και τις καταγγελίες για τους νυν συνδικαλιστες για να σε ψηφίσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ; Αν δε σου αρέσει κάτι τόσο πολύ ο μόνος τρόπος να το αλλάξεις είναι η δράση και όχι η κούφια επανάσταση πίσω από ανωνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρος ότι είμαστε φίλοι; δεν μου φαίνεται πιθανό να επιθυμούσα τη φιλία σου.
      Επί της πρότασής σου τώρα : σου είπε κανείς ότι δεν θα κατέβω στις εκλογές; είναι τώρα κοντά να ετοιμαστώ;
      και να δώσω και μια ουσιαστική απάντηση στην μπαρούφα σου : δράση είναι και να ζητάς ειλικρινείς δράσεις από τους αντιπροσώπους σου. δεν είναι ούτε κούφια ούτε καν επανάσταση.

      Διαγραφή
    2. Ρε μήπως είσαι ο Λαζαρης;

      Διαγραφή
    3. Λες ρε να είμαι;

      Διαγραφή
  11. Απο ότι ξέρω ως συνάδελφος της Κλεοπάτρας στη Μονάδα στη Θεσσαλονίκη από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το πρόβλημα τα παιδιά του Συλλόγου ήταν σε επαφή μαζί της και μαζί συντονισαν τις ενέργειες που έγιναν, ενώ και οι νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου ήταν στη διάθεσή της. Πιστεύω ότι με ότι έγινε η Κλεοπάτρα θα δικαιωθεί και αυτή είναι μια δικαίωση για όλους μας, τους εργαζόμενους, το Σύλλογο, και την ίδια φυσικά. Δε χρειάζεται να τρωγομαστε μεταξύ μας. Το αποτέλεσμα μετράει και σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει για να αποκατασταθεί η αδικία που επιχειρήθηκε να γίνει σε βάρος μιας συναδέλφου από ανοησία των διοικούντων, από προσπάθεια τακτοποίησης αλλού, από κάτι άλλο; Πραγματικά δε γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ότι έγινε έγινε τώρα. Η κοπέλα θα μείνει από ότι φαίνεται στον ΟΚΑΝΑ και ο ΚΚ τον ήπιε κανονικά. Έτσι κι αλλιώς οι ημέρες του είναι μετρημένες σε αυτή τη θέση. Αργά ή γρήγορα θα κατσικωθει ως υπεύθυνος ιατρός σε μονάδα και τότε θα κλαιμε για τους εκεί συναδέλφους τι θα τραβάνε. Μακριά από εμάς κι όπου θέλει ας πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού το ξέρεις ότι οι μέρες του είναι μετρημένες; Σου το είπε ο Αγγελίδης;

      Διαγραφή
    2. Εδώ όλοι το έχουν τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι από ότι φαίνεται. Ακόμα και ο ίδιος το λέει ότι τελείωσε με αυτή τη θέση.

      Διαγραφή
    3. Ό,τι έγινε έγινε;
      κλασσική ελληναράδικη νοοτροπία που συνεχίζεται ακάθεκτη....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 18 Οκτ 11.11
      στο είπε εσένα; στο καφεδάκι;

      Διαγραφή
    5. Είμαι σε μονάδα που δεν έχει ιατρό για μήνες. Έτσι, όμως, και φανταστώ ότι έρχεται στην μονάδα μου υπεύθυνος ο ΚΚ τότε καλύτερα να μείνουμε χωρίς ιατρό για πάντα!!!!

      Διαγραφή
    6. Ο κ.ΚΚ λεει οτι τελειωσε με αυτη τη θεση;

      Διαγραφή
  13. Καλά ο υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που συμμετείχε στην επιτροπή δε γνώριζε τους όρους της προκήρυξης που ο ίδιος έφτιαξε; Δε θα υποστεί κυρώσεις τώρα που και με δική του ευθύνη θα μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς ιατρό αφού θα πρέπει να φύγει και ο έτερος παιδοψυχιάτρος που είχε προσληφθεί από παλαιότερη προκήρυξη αλλά σε αυτή δεν προβλεπόταν αυτή η ειδικότητα; Ο ίδιος δεν έχει καμμία ευθιξία; όλα καλά καμωμενα; να τον χαίρονται αυτοί που τον τοποθέτησαν εκεί επειδή ήταν κολλητός του γκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του πλατανια

      Διαγραφή
    2. Του πλατανια ήταν γραμματέας. Με το Γκανα τα έπιναν (μπορεί και ακόμα) σε μπαράκια για αυτό και έκανε και προσωπαρχη το φιλαράκι του

      Διαγραφή
    3. Ο πλάτανος δεν τα επινε με τον γραμματεα;με πόσους τα επινε από τους προηγούμενους υπευθύνους τμημάτων;

      Διαγραφή
    4. και τα πίνει ακόμα.Και σε ποιον νυν και αει προιστάμενο είχε τάξει την καρέκλα του?????????κουιζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!δίνω και χιντ Ας πουμε οτι είναι λάτρης της ¨γαλλικης"

      Διαγραφή
  14. Αλήθεια,ισχύει ότι ο Γκανάς συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ως γενικός κι ότι πιστεύει πως θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του και με τη νέα διοίκηση?! Ο Αραχ έχει καταλάβει ότι οι μέρες του τελειώνουν κι αυτουνού κι ίσως βρεθεί μαζί με τον Κοκ σε κάποια μονάδα ως φύλακας,που είναι κι η ειδικότητα του? Επίσης ο νέος υπουργός Υγείας είναι άραγε ενήμερος για όλη αυτήν την κατάσταση και πως γίνεται να τους αφήνει να συνεχίσουν να αλλωνίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ο Οργανισμος κι εμεις ειμαστε για τον .... Οποτε σιγα μην ασχοληθει ο Υπ. Υγειας. Βοθρατζης ειναι;

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς ο κοντός... μας άφησε χρόνους. Μια ηλιόλουστη ημέρα του Ιούλη εξαφανίστηκε μαζί με μια κούτα με τα πράγματα του γεμάτος απογοήτευση και θυμό για το γεγονός που δεν κατάφερε να εδραιωθεί στον πέμπτο όροφο. Από τότε αγνοείται η τύχη του στα Κεντρικά του ΟΚΑΝΑ. Όλοι μπορούν να γίνουν νέοι Γενικοί Διευθυντές, ο μόνος που δεν θα γίνει είναι αυτός.Το μόνο που δε ξέρω είναι αν μπήκε στο ταμείο ανεργίας.

      Διαγραφή
    3. ο Αράχωβας έχει τοποθετηθεί στην θέση με διαδικασίες όπως ολοι οι προιστάμενοι πλεόν και 3ετή θητεία .οταν λήξει βάλτε εσείς υποψηφιότητα που είστε πιο ικανοί και πάρτε την θέση,Νέχρι τότε μοκο

      Διαγραφή
    4. Στον 12.58 : Εσύ πάλι έχεις πολλές αυταπάτες περί αξιοκρατίας. Το βέβαιο είναι ότι (μέχρι σήμερα τουλάχιστον), όποιοι γίνονται υπεύθυνοι σε κάτι στον Οργανισμό αυτό, πρέπει ή να είναι κολλητοί (ακομη καλυτερα υποταγμένοι και κόλακες) ή να είναι αχροοι, αοσμοι, αδιάφοροι και λίγο "μουγγοί" (εκ πεποιθήσεως και χαρακτήρα). Οι υπόλοιποι δεν υπήρχε ούτε υπάρχει πιθανότητα να κάνουν κάτι, ακόμη κι αν αυτό το κάτι είναι για το καλό των εξαρτημένων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.(Από τα ανωτέρω εξαιρούνται οι ψυχίατροι της αρχικής περιόδου που γίνονταν σχεδόν υποχρεωτικά υπεύθυνοι μονάδων. Όπως ας πούμε ο κ. Κοκκώλης που δεν κρίθηκε για κανένα από τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα προσοντα του. Έγινε υπεύθυνος-και όχι διευθυντής όπως αρεσκονταν να λεει Και να χαίρεται μόνο και μόνο με το "χαρτί" της ειδικότητας, δηλαδή επειδή ήταν ψυχιατρος. Όπως και όλοι οι παλιότεροι υπεύθυνοι μονάδων άλλωστε).

      Διαγραφή
    5. Μην φας έχει γλαρόσουπα Αραχωβακι που θα μας πεις μόκο!

      Διαγραφή
    6. 3.08 υνφωνώ γενικώ, όμως μάλλον δεν είσαι παλιός/ιά. Οι ψυχίατροι της αρχικής περιόδου ΔΕΝ γίνονταν "σχεδόν υποχρεωτικά" Υπεύθυνοι. Και να είχαν προσόντα. Δεν μπορούσαν να γίνουν γιατί ήταν πολύ περισσότεροι από τον αριθμό των Μονάδων. Στη νέα περίοδο, με τις πολλές Μονάδες της πλάκας, γίνονταν σχεδόν κατευθείαν Υπεύθυνοι ψυχίατροι νεοπροσληφθέντες ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνανε πού πάνε τα τέσσερα σε αυτόν τον Οργανισμό. Καλό είναι να λέμε για όσα ξέρουμε καλά και μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
    7. Μιλάω για πιο πριν από "παλια". Μάλλον είμαι πιο παλιος/α κι από τους παλιούς/ές.

      Διαγραφή
    8. Πιο πριν πότε; στο bing bang; πριν κι από την αρχή; γελάσαμε.

      Διαγραφή
  15. Στον 4.26: σε μεγάλη εκτίμηση βλέπω έχεις τον νεο Υπουργο...Εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς άσχετος και αδιάφορος για όλα και για ολους/ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.55 ειμαι ο 18 Οκτ 4.26.
      Δεν διαφωνω μαζι σου αν ξαναδιαβασεις καλυτερα τι εγραψα για τον Υπ...

      Διαγραφή
  16. Στον 12:58 αναφέρομαι. Ετοιμάσου για μεγάλα καψόνια μέχρι εξαντλήσεως. Και ο νοών νοειτο. Εξάλλου το Νοέμβριο εκδικάζεται επιτέλους η προσφυγή του Συλλόγου στο ΣΤΕ για τις θέσεις ευθύνης. Οπότε το μοκο έλα να μας το πεις μετά τα Χριστούγεννα. Εάν μπορείς από τις πολλές καρπαζιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη εκδικητικότητα...
      ΟΑ και ΑΡΣΥ συμφωνείτε; σας αρέσει;

      Διαγραφή
    2. Το να δείχνουν οι δεξιοί εκδικητικότητα είναι αναμενόμενο. Το ξέρουν όλοι και το παραδέχονται και οι ίδιοι. Έτσι χτίστηκε το κράτος της δεξιάς και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται.
      Η εκδικητικότητα όμως των προηγούμενων ήταν και μη αναμενόμενη και μη συμβατη με την πολιτική ορθότητα που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό έχει προκαλέσει τόσο θυμό.
      Αλλά σε σχέση με όλα όσα γίνονται γύρω μας και με αυτά που προβάλλουν στον ορίζοντα, τα σχόλια (που "αναγκάζεται" το μπλογκ να δημοσιεύσει στο όνομα της ελευθερίας του λόγου) προσωπικα μου φαίνονται τουλάχιστον αναντιστοιχα: Ο κόσμος (θάπρεπε να) καίγεται και κάποιοι (ελπίζω λιγότεροι απο τον αριθμό των σχολίων), καταναλώνουν την οργή και το πάθος τους με σχόλια για τον Ηλία, τον Δημήτρη και τον Κοκκώλη. Προσοχή: δεν λέω ότι θάπρεπε να αδιαφορούμε για όσα έγιναν. Λέω ότι θάπρεπε να στεκόμαστε σε άλλα μετερίζια και με στόχους πολύ πιο ουσιαστικούς από το "φύγε εσύ έλα εσύ".
      Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη... Το μόνο που με ανακουφίζει λίγο είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουμε μόνο επίκληση των "καθαρών" εισαγγελέων, και όχι των "καθαρών" στρατιωτικών.
      ΥΓ. Αναρωτιέμαι: κάποιοι που το παίζουν και διανοούμενοι
      μπορούν να καταλάβουν την ευθύνη που έχει η προδοσία των ιδιων και της "κυβερνώσας" αριστεράς για την ανάπτυξη παρόμοιων αντιλήψεων?

      Διαγραφή
    3. 19/10, 6.24, Ο Ηλίας, ο Κοκκώλης και ο Δημήτρης είναι συμπτώματα αυτού του παλιόκοσμου που θέλεις να αλλάξεις και γι αυτό μας λες να κοιτάμε τα πιο ουσιαστικά και μακρινά. Φαντάζομαι, είσαι ο ίδιος/-α που και σε προηγούμενες αναρτήσεις φαινόσουν εσύ ο ιδεαλιστής κι εμείς οι μικροπρεπείς. Κοίτα να σου πω τώρα πώς μου φαίνεται εμένα: δεν είμαστε οι Τσέ Γκεβάρες της ιστορίας, ούτε ισχυριστήκαμε ποτέ ότι θέλουμε να αλλάξουμε όλον τον κόσμο. Δεν ψηφίζουμε στις εκλογές του συλλόγου για να αναδείξουμε παγκόσμιους ηγέτες αλλά για αυτούς που θα εκπροσωπούν εμάς, τους εργαζόμενους, στα καθημερινά, μικρά ή μεγάλα μας προβλήματα. Και αυτά είναι πράγματι ο Ηλίας, ο Κοκκώλης και ο Δημήτρης και όσα αυτοί εκπροσωπούν. Η τοποθέτησή σου μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: ή ότι ήθελες και θέλεις να ασχοληθείς με τη «μεγάλη» πολιτική και προσπαθείς να το καταφέρεις μέσα από ένα σωματείο εργαζομένων, (όπως βέβαια έχουν κάνει πολλοί μέχρι τώρα και τα κατάφεραν), ή ότι θέλεις να αποπροσανατολίσεις τους εργαζόμενους από τα προβλήματά τους, γιατί αυτά είναι τα προβλήματά τους. Εάν στην επιτροπή για την ψυχίατρο δεν ήταν ο Δημήτρης κ ο Κοκκώλης αλλά κάποιοι που ήξεραν τη δουλειά και ήξεραν και τι θα πει ντροπή και επαγγελματική ευσυνειδησία, δεν θα επέλεγαν παιδοψυχίατρο αντί ψυχίατρου στη Θεσσαλονίκη. Εάν υπήρχε αξιοκρατία, πραγματική ή «πραγματικότερη» έστω, δεν θα υπήρχε τόση ματαίωση στους εργαζόμενους. Και η έλλειψη αξιοκρατίας είναι αποτυπωμένη στην ΚΥΑ που θα διερευνηθεί από το ΣτΕ το Νοέμβριο. Αυτά είναι τα προβλήματά μας, τι να κάνουμε! Ας λύσουμε αυτά, ας λύσουμε το θέμα με τους εργολάβους και τους φτηνά μισθωμένους εργαζόμενους που έχουμε στον οκανα, και σιγά - σιγά θα νιώσουμε ικανοί να κοιτάξουμε και μακρύτερα. Με αγάπη το λέω

      Διαγραφή
  17. Για τον 12:58. Ξεκινα από τώρα την εκγύμναση με step θα σου χρειαστεί σε λίγο καιρό. Απλά μην στριμωχνεστε στα σκαλιά των κεντρικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ το νου σου 12.58 ,γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ,τήρησε τη νομιμότητα έστω τη τελευταία στιγμή

      Διαγραφή
  18. Όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί τώρα. Απλά δε θέλω λυγμούς και σπαραγμους. Λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως αυτό το ζήτημα με την ψυχίατρο που διώξανε ( και τώρα την παρακαλάνε να κάνει ένσταση,για να μην τους τρέχει με μηνύσεις και μπλέξουν ακόμη περισσότερο) δεν είναι καθόλου αθώο και απλό. Πιστεύω δείχνει ξεκάθαρα πλέον και στους πιο αδαείς και ανύποπτους για το τι συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια,ότι θέλουν ανθρώπους χωρίς εμπειρία και κυρίως χωρίς συνδέσεις με τους υπόλοιπους εργαζόμενους,στους οποίους θα λένε και θα περνούνε οτι αποφάσεις και απόψεις θέλουν,χωρίς πολλές πολλές αντιδράσεις,υποχείρια τους και υποχρεωμένους απέναντί τους.
    Κι επειδή πολλά στραβά μαζεύτηκαν, η ανοχή και η παθητικότητα ολων μας σε αυτά τα στραβά, μόνο χειρότερα τα κανει τα πράγματα. Το να συνεχίζουν να λειτουργούν οι μονάδες χωρις φυσική παρουσία γιατρού, το να υπάρχει μονάδα με υπεύθυνο παιδοψυχίατρο (και όχι σε πόλη χωρίς άλλο γιατρό, αλλά στη Θεσσαλονίκη), το να μας απειλούν και να μην κάνουμε καταγγελία, το να καταπίνουμε αποφάσεις όπως η υποχρεωτική χορήγηση των 16αριων subo ή να απορροφούμε τη βια των μελών,το να εξαναγκάζονται σε αποχώρηση ή εκδίωξη εργαζόμενοι με χρόνια προσφορά κι ανεκτίμητη εμπειρία και να μην αντιδρούμε και άλλα πολλά, δυστυχώς έχουν αφήσει όλους αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους να αλωνίζουν.
    Βέβαια το χειρότερο είναι οτι αρκετοί δεν έδειξαν απλά ανοχή,αλλά τους στήριξαν. Αυτούς τους γνωρίζουμε όλοι και δεν πιστεύω οτι θα ξεχαστεί η στάση τους,χωρίς καμμιά διαθεση ρεβανσισμού,απλά εχουν χάσει εντελως τον σεβασμό μας και το δικαίωμα να λογίζονται ως συνάδελφοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι οι δεξιοί είναι εκδικητικοί και ότι μάλιστα το παραδέχονται.Προφανώς σε εσενα προσωπικά γιατί οι υπόλοιποι εμείς δεν έτυχε να το ακούσουμε.Οι μεγαλύτεροι διωγμοί στην μεταπολίτευση έγιναν από το ΠΑΣΟΚ που θεμελίωσε την φοβερή γενιά των πρασινοφρουρών και πέταξε εν μια νυκτί ο τι ενοχλούσε.Εχεις δικιο για την εκδικητικότητα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απ οτι έδειξε η ιστορία προσπάθησε να στήσει το δικό του μαγαζί.Σε εμάς δεν έγινε ακριβώς αυτό ,δεν νομίζω ότι ήταν κομματικό το θέμα,απλά απομακρύνθηκε κάπως θεαματικά η παλαιά επίπλωση που είχε αρχίσει να δημιουργεί λειτουργικά προβλήματα Αυτό αποδεικνύει λοιπόν περίτρανα ότι η εκδικητικότητα δεν έχει κόμμα συνεπώς την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να την χρεώσεις στους δεξιούς όπως τους λες ξανασκέψου το λίγο.Δεν νομίζω οτι υπάρχει copyright σε αυτό.Το να έχεις μνήμη και να θυμάσαι συμπεριφορές σε καθιστά πιο ικανό να λαμβάνεις αποφάσεις. Εαν η δική σου ανάγνωση είναι η εκδίκηση προφανώς μιλάμε άλλη γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λειτουργικά προβλήματα που δημιούργησαν τα πουλέν των καφετζοπουλοφωτοπουλεων που τοποθετηθηκαν υπεύθυνοι άνθισαν και θεριεψαν από την ημέρα που έγιναν υπεύθυνοι και δεν ήξεραν την τύφλα τους. Αλλος δε γνωρίζει τους όρους των προκηρύξεων,και το μόνο προσόν του είναι τα κολλητιλικια με τον γκανά και το κάρφωμα συναδέλφων, άλλη έγινε υπεύθυνη χωρίς ούτε καν να έχει μεταπτυχιακό για να πάει μόνο ταξίδια, ως κολλητή του φωτοπουλου, και από έργο μηδέν, άλλος κάθεται και αναθέτει τη δουλειά στην παλιά υπεύθυνη που τώρα την έχει υφιστάμενη αφού αυτή ξέρει μόνο τη δουλειά κι αυτός να παίρνει το 250αρι, σε άλλη έχουν βάλει δύο βοηθούς (θεραπευτές) μπας και προχωρήσει το τμήμα.Αυτα κι άλλα πολλά παρόμοια έκανε αυτή η Διοίκηση και όχι μια απλή μετακίνηση επίπλων. Για να ξέρουμε πως το καράβι και από ποιους έπεσε στα βράχια. Για αυτό το λόγο η επόμενη διοίκηση θα πρέπει να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεια και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

      Διαγραφή
  21. 2 σχολια κι απο μενα.
    1. Συναδελφε 6.24 διαφωνω απολυτα κι εξεγειρομαι που σχεδον ταυτιζεις τους εισαγγελεις της δημοκρατιας με χουντικους κολονελους.
    2. Οι συναδελφοι 7.31 και 8.28 με καλυψαν τοσο πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12,58 απέναντι γρήγορα για φύλαξη στη ε μονάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο 12:58 ελπίζει, νομίζει ότι κάνεις δεν μπορεί να τον κουνήσει από τη θέση του. Αυτό νόμιζε και η Θάνου και πριν βάψει το μαλλί βρέθηκε στα αζήτητα. Θα κομπιασουν στους υπεύθυνους στον ΟΚΑΝΑ; Αει παιδάκι μου από δω και πήγαινε βρες το δίκιο σου στα δικαστήρια σε 3 έως 4 χρόνια. Και φυσικά έως τότε θα έχει βγει η απόφαση του ΣΤΕ, θα έχει αλλάξει η ΚΥΑ κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως θα ηθελες εσυ να βρεθεις στη θεση του και ξερεις οτι επειδη δε μπορεις να τα καταφερεις ουτε στον υπνο σου.....βγαζεις τοση κακια;

      Διαγραφή
  24. Τα βιογραφικά των προϊσταμένων είναι αναρτημένα.Τουλάχιστον κάνε τον κόπο να τα διαβάσεις και πες μου ποια δεν έχει μεταπτυχιακό.Γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω καμια.Σε ποιά αναφέρεσαι?Μιας και το προσδιορίζεις σε γυναίκα Σε προκαλώ
    https://www.okana.gr/o-okana-ston-tupo/item/1506-cv-ypefthynwn-yphresiwn
    βάζω και το λινκ για να διευκολύνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς την 12.05: Κοκκώλης και Γκότσης δεν έχουν μεταπτυχιακό. Ε, κι εδώ που τα λέμε, είναι και κάτι μεταπτυχιακά (και πτυχία) που αν είμαστε ειλικρινείς δεν είναι και πολύ σόι.

      Διαγραφή
    2. Εγώ έναν βλέπω χωρίς μεταπτυχιακό, άνδρα, και είναι προϊστάμενος. Έχει όμως.. εμπειρία!

      Διαγραφή
  25. ο 12:58 και μαζί και η υπόλοιπη παρεούλα του ας ετοιμάζεται να γυρίσει και τα επιδόματα ευθύνης πίσω. Γιατί αν, λέω αν, αποφανθεί η δικαιοσύνη ή η επόμενη Διοίκηση ότι οι τοποθετήσεις υπευθύνων έγιναν είτε μη νόμιμα είτε "αξιοκρατικά" όπως στην περίπτωση της παιδιάτρου τότε έχουμε και λέμε 250 ευρώ το επίδομα ευθύνης επί 18 μήνες, 4500 ευρώ μεικτά για την ώρα. Οπότε καλό είναι να βάζουν στη μπάντα λίγα χρήματα κι ας ξεχάσουν τις διακοπές τα Χριστούγεννα. Κι αν νομίζουν ότι αυτά δε γίνονται, ήδη σε άλλο οργανισμό νπιδ που άλλαξε Διοίκηση το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν αυτό.Η αλλαγή των υπευθύνων και η διεκδίκηση όλων των ποσών του επιδόματος ευθύνης πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συν ποσα θα τους στοιχισουν τα δικαστικα αν προσφυγουν με δικηγορο για να το παλεψουν

      Διαγραφή
  26. περιμένω ακόμα το όνομα.τιποτα ε?το φαντάστηκα.ρε δεν πατε να παίξετε κανα τάβλι και αφήστε την λάσπη για κανενα πιο ικανό.η τερματίστε το .αλλα ειστε κότες(συγνώμη απο το συμπαθες πτηνό ζητώ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τοσα νευρα;δεν επανακριθηκε κανεις. Η λουβεντα σ'ενα μπλογκ δεν οδηγει σε διοικητικες πραξεις. Οταν ερθει η ωρα να γινει διαδικασια εξετασης των ορισμων υπευθυνων, θα γινει νομιμα. Οχι απο ενα μπλογκ. Δε χρειαζεται να βριζεις. Απλα δημιουργεις τη σκεψη μηπως εισαι κι εσυ αυτο που κατηγορεις.

      Διαγραφή
    2. Κοιταξε 2.21
      Δεν ειναι ετσι απλο το θεμα οπως πας να το παρουσιασεις. Εγω δεχομαι οτι και τα μεταπτυχιακα και ολοι οι ακαδημαικοι - επαγγελματικοι τιτλοι ειναι οκ.
      Δεν αρκει αυτο. Σε μια σοβαρη και αξιοκρατικη επιλογη, λαμβανονται κι αλλες παραμετροι υποψη. Εχει γινει αυτο κι ηταν οντως οι καλυτεροι οσοι καλυψαν τις θεσεις; Υπαρχουν αμφιβολιες.

      Διαγραφή
    3. Κι επισης 2.21
      σημαντικοτατο θεμα ειναι αν οντως ολες αυτες οι θεσεις ευθυνης που δημιουργηθηκαν σωστα δημιουργηθηκαν, για το καλο του Οργανισμου, η αντιθετα για να ευνοηθουν οικονομικα καποιοι.
      Αυτη ειναι συνολικα η ταμπακιερα. Μπορει ν'αξιζατε να παρετε θεσεις ευθυνης, μπορει ομως οχι. Πρεπει να διερευνηθουν ολα και να υπαρξει θεραπεια αν πρεπει. Απο αυτον τον Οργανισμο φυγανε αξιοι ανθρωποι γιατι υποτιμηθηκαν και κυνηγηθηκαν.

      Διαγραφή
    4. δεν δημιουργηθηκε καμια καινουργια θεση ευθυνης ολες ειναι στον εσωτερικό κανονισμό παιδιά.Τα νεύρα έχουν να κάνουν με το γεγονός οτι συστηματικά γράφονται ψέμματα και κακοήθειες.Λέει καποιος δεν εχουν μεταπτυχιακά.Κανείς δεν νοιάζεται απο την ΑΡΣΥ για παράδειγμα να κάνει ένα σχόλιο να το διαψεύσει μιας και ειναι κάτι που δεν είναι και στα μυστικά του κράτους να το ανακαλύψει κανείς.όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας .Νομίζω λοιπον οτι ειναι θρασύτατο εκ μέρους αυτού που το έγραψε να το λέει και επιλεκτική παράλειψη απο την ΑΡΣΥ να μην το διαψεύσει.Η ειναι στο πλαίσιο της ελευθερίας η δυσφήμιση και η λάσπη.Προσέξτε γιατί το σαιτ αυτό απο χώρο ελευθερίας που ίσω; ήταν καποτε παλιαααααα έχει γίνει εδω και καιρό χώρος εκτόνωσης αργοσχολων κομπλεξικών που διαπνέονται μόνο απο κακοήθεια με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.Και μην το κόψετε αν σέβεστε εστω και λίγο τον εαυτό σας.Η συκοφαντία είναι πιο σοβαρή απο την εξύβριση.

      Διαγραφή
    5. Προς 12.21 (Αλλά και όλους/ές που μας βομβαρδίζεται με σχόλια περί την αξιολόγηση κλπ, κλπ.
      15 (το πολύ) νοματαίοι, πρώην και νυν "υπεύθυνοι" (Δηλαδή προϊστάμενοι, όχι απλοί εργαζόμενοι, για να συνεννοούμαστε...), αλληλοσπαραζονται για τις θέσεις που απέκτησαν πριν και μετά, παλιά και παλιότερα, ενώ εμμέσως ή αμέσως υπερασπίζονται αυτούς που τους τοποθέτησαν. Δεκάδες σχόλια, απαντήσεις και ανταπαντήσεις και δεν συμμαζεύεται. Τα σχόλια σας δημοσιεύονται στο μπλογκ χωρίς λογοκρισία, ανεξάρτητα από το εαν συμφωνούν με τον προσανατολισμό ή την άποψη του διαχειριστή. Και πρέπει ή ΑΡΣΥ να απολογηθεί, να "διαψεύσει", και να ψάξει να βρει ποιος ή ποια έχει έχει μεταπτυχιακό.
      Έχεις μπερδευτεί εντελώς?

      Το μόνο που μπορεί να κάνει η Αρσυ είναι να σταματήσει να δημοσιεύει σχόλια και μάλιστα ανώνυμα, οπότε δεν θα δημοσίευε ούτε το δικό σου, που νομίζεις ότι το φοβάται κιόλας γιατί ποιός ξέρει τι ρηξικέλευθο λέει.
      Συνάδελφοι πρέπει (να προσπαθήσουμε τουλάχιστον) να συνέλθουμε... Υπάρχουν και εργαζόμενοι που έχουν σοβαρότερα προβλήματα από τα αλληλομαχαιρώματα σας. Υπάρχουν και οι συνάδελφοι μας που όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ υπεύθυνοι αλλά απειλούνται με απόλυση (πχ. ΟΑΕΔ).
      Σε τελικλη ανάλυση το χειρότερο που έκανε η Διοίκηση Καφετζόπουλου κλπ, δεν ήταν η τοποθέτηση των υπευθύνων, αλλά η συστηματική προσπάθεια απαξίωσης της έννοιας του "προγράμματος" και η μετατροπή των μονάδων σε χώρους απλής χορήγησης φαρμάκου, η συστηματική κακοποίηση οποιου εργαζόμενου προσπαθούσε να αντισταθεί σε αυτή την προοπτική και η πλήρης αδιαφορία (ή και άγνοια) για δράσεις μείωσης της βλάβης και δημόσιας υγείας. Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε για τα εργασιακά η Διοίκηση Καφετζόπουλου, κατάφερε την παγιοποίηση των ελαστικών σχέσεων. Η δε επαίσχυντη άρνηση της να υπογράψει ΣΣΕ, μαζί με την πρόσφατη αναστολή της άδειας για την πρόληψη του burn out, την κατατάσσουν πρώτη και καλύτερη στην αντεργατική κούρσα.
      Και σας παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια "Δηλαδή δεν σε νοιάζει αν δεν υπάρχει αξιοκρατία κλπ".
      Όπως έλεγε ένα παλιό τραγούδι: "Κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς με ιδεώδεις υποτακτικούς, που είναι στο μυαλό νωθροί μα υπακοή έχουν περισσή". Και το λέει αυτό ένας σημαιοφόρος...

      Διαγραφή
    6. Καλά τα λες. Ως επί το πλείστον.
      Όμως στην δράση υπάρχει και η αντίδραση. Στην προσπάθεια της Καφεδιοίκησης για την απαξίωση της έννοιας του προγράμματος, υποτίθεται ότι υπήρχε απέναντι και μια ΕΠΕΣΥ. Μάλιστα όχι στην αρχή της σύστασής της ως οργάνου αλλά με εμπειρία (υποτίθεται) ετών. Είσαι ευχαριστημένη από την παρουσία της;
      Σε προλαβαίνω, νομίζω ότι δεν θα προσπαθήσεις να ισχυριστείς κάτι τέτοιο. Είμαι προετοιμασμένος να ακούσω κατευθείαν τις δικαιολογίες. Είμαστε ευχαριστημένοι με δικαιολογίες; Κι ο Καφές λέει δικαιολογίες κι ο ΚΚ κι όλοι επικαλούνται δικαιολογίες γι'αυτά που κάνουν ή δεν κάνουν.
      Θα δούμε σοβαρά το θέμα της ΕΠΕΣΥ; Είναι σωστός ο τρόπος που συγκροτείται; Πρέπει να είναι ένα όργανο, το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ αυτό όργανο, όπου αυτοπροτείνεται κάποιος ή προτείνεται από τις παρατάξεις γιατί δεν έχουν χώρο να τον βάλουν στο ΔΣ του Σωματείου, έχει δεν έχει προσόντα να σταθεί σε αυτό το όργανο; Ούτε σε ένα επιστημονικό όργανο, που δεν έχει χρήμα, δεν έχει υποτίθεται προσωπικά οφέλη, δεν μπορούμε να πάμε λίγο πίσω τους ναρκισσισμούς μας και να προσπαθήσουμε να βάζουμε συναδέλφους καλύτερους από μας όταν υπάρχουν;
      Αναρωτιέμαι.

      Διαγραφή
    7. Υ.Γ. στην απάντηση προς 21/10 1.40
      ΠΡΕΠΕΙ πιστεύω να πιέσουμε ουσιαστικά τη νέα Διοίκηση να αποδεχθεί την ΕΠΕΣΥ ως όργανο - σύμβουλό της. Αλλά να κοιτάξουμε να την βελτιώσουμε την ΕΠΕΣΥ.

      Διαγραφή
  27. Έχει και απο αλλου να εισπράξει ο Οργανισμός.απο τους παλαιούς που δεν είχαν καν πτυχία και τους κάναμε εξαγωγή για να παρουν ένα ριμαδόχαρτο.κάποιοι βέβαια ούτε αυτό δεν έκαναν.Και ψάξε εσύ τα μεταπτυχιακά τώρα.Άμα γίνει η δουλειά να γίνει σωστά και να εξεταστεί πως κατείχαν τις θέσεις και οι προηγούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι απο εκει να εισπραξει. Μακαρι οσοι ειχαν ευνοηθει με παρανομο τροπο, διαχρονικα, να κληθουν επιτελους να επιστρεψουν στο δημοσιο ο,τι λεφτα αναλογουν. Καλα τα λες.

      Διαγραφή
  28. Δυστυχώς η ουσία είναι οτι εδώ κ 4 χρόνια αυτή η διοίκηση με τα παρεάκια τους διέλυσαν τον οργανισμό αφήνοντας τις μονάδες χωρίς γιατρούς σκορπίζοντας μίσος κ διχόνοια στους εργαζόμενους κ τώρα θέλει πολύ δουλειά να ισιώσει το πράγμα αν μπορεί βέβαια.Αναπόφευκτα έρχεται μία περίοδος πολύ δύσκολη για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καταρχήν ευτυχώς που υπάρχει και το παρόν μπλογκ και μαθαίνουμε κάποια πραγματάκια. Δηλαδή,αν κατάλαβα καλά,υπήρχε παιδοψυχίατρος υπεύθυνος σε μονάδα τόσο καιρό? Και στην επιλογή των επιτυχόντων στην τελευταία συνέντευξη προτιμήθηκαν ΔΥΟ παιδοψυχίατροι και απορρίφθηκε ψυχίατρος που δουλεύει στον ΟΚΑΝΑ 8 χρόνια? Απο Κοκκώλη,Αράχωβα και έναν ακόμα αστέρα? Και τολμάτε ακόμα και τους υπερασπίζεστε? Κανονικά θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε όλοι και να τους ξεχέσουμε στα τηλέφωνα ή κι από κοντά όσοι έχουν την τύχη να μυρίζουν τη δυσωδία τους.
    Κι επειδή βλέπω ότι πολύ εστιάζουν μερικοί στις νομικές ευθύνες, καλώς εν μέρει αφού μόνο αυτές φοβούνται τέτοιοι θρασύδειλοι. Όμως μη ξεχάσουμε και το ηθικό του πράγματος,δηλαδή ότι είναι έτοιμοι να διώξουν εργαζόμενο για τόσα πολλά χρόνια, με πρόσχημα τους βαθμούς πτυχίου και τα μεταπτυχιακά άλλων υποψηφίων,αγνοώντας και υποτιμώντας την προϋπηρεσία στον ίδιο τον οργανισμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει ένας ¨παλιός¨ μέσα από τη δουλειά του στον ΟΚΑΝΑ. Και νομίζω ότι αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το τυπικό/νομικό κομμάτι και δεν πρέπει να το αφήσουμε ούτε ως συνάδελφοι ούτε ως σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κανενα πρόβλημα. Μόνο που οι προηγούμενοι ήταν με προσωρινές αναθέσεις και δεν υπήρχε διαγωνισμός. Οπότε δε χρειαζόταν το μεταπτυχιακό. Για να ξέρουμε τι λέμε. Άρα αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να γυρίσουν χρήματα σε αντίθεση με τους σημερινούς που και καλά έγιναν αξιοκρατικες διαδικασίες όπως αυτές που είδαμε πρόσφατα. Όσο για την υπεύθυνη χωρίς μεταπτυχιακό μην εμπιστεύεσαι ότι γράφεται(αναφέρομαι στο link που παραπέμπεις) από αυτούς που το ψέμα το είχαν για καθημερινή πρακτική.Στον Οργανισμό δεν είμαστε δα και τόσοι πολλοί και όλοι γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Οπότε άσε να ξέρω για τουλάχιστον ένα άτομο καλύτερα. Αν εσύ τα στοιχεία σου τα έχεις μόνο από το link που παραθέτεις σε πληροφορώ είσαι βαθιά νυχτωμενος/η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ξέρεις δηλαδή οτι αυτά που γράφουν είναι ψέμματα εχεις πρόσβαση στο βιογραφικό κάποιας ξέρεις οτι πήγε και κάποιο ταξίδι.πολύ κοντά είσαι σε αυτό το άτομο δηλαδη.Κολλητός /η τύπου σα να λέμε.Αλλά δεν έχεις πρόβλημα να λες όσα λες .Κάτι δεν κολλάει αγαπητέ/αγαπητή.Εννοείς οτι ξέρεις και απο το λογιστήριο και το γραφειο προσωπικού οτι δεν εχει προσκομίσει ποτέ μεταπτυχιακό?Και το άτομο αυτό είναι ακόμα σε θέση ευθύνης ή απομακρύνθηκε κάποια στιγμή επειδή ήταν μεγάλη η επιτυχία στο πόστο?Μιλάς για τώρα η πιο πριν δώσε κάτι παραπάνω στον λαο εδω μιλάμε για σκάνδαλο.παντως ρε συ ειναι χοντρο να εχουν ανεβασει ψευτικα βιογραφικα.εισαι απολυτως σίγουρος.η?

      Διαγραφή
    2. προσωρινές αναθέσεις 20 ετών?ουάου δηλαδή δεν βρήκαν τον χρόνο μέσα σε τόσα χρόνια να βγάλουν τις θέσεις μήπως τυχόν θέλει κανένας άλλος χριστιανός που σε αντίθεση με κάποιους είχε πτυχία να κάνει αίτηση για την θέση.Μάλιστα για πείτε μας κι άλλα........

      Διαγραφή
  31. Αυτά τα έχουμε πει τόσες φορές. Οι παλιότεροι τοποθετηθηκαν με το έτσι θέλω των προηγούμενων.Και οι τωρινοι μπηκαν με το έτσι θέλω των σημερινών. Η μόνη διαφορά ήταν ότι οι προηγούμενες Διοικήσεις είχαν το θαρρος/θράσος να λένε αυτούς θέλουμε, αυτούς θα κάνουμε υπεύθυνους. Σε αντίθεση με τους σημερινούς που εργαλειοποιησαν διαδικασίες, παραποιησαν μόρια, καταστρατηγησαν τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας (εδώ τοποθέτησαν Υπεύθυνους ΤΕ ενώ δεν προβλέπεται πουθενά στον ΕΚΛ) μόνο και μόνο για να μας τσαμπουνανε τα περί αξιοκρατίας. Κοροϊδία μέχρι τέλους. Δεν ήταν μόνο αδαείς, κομπλεξικοι και εκδικητικοι ήταν και δειλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κοντός ψαλμός αλληλούια και όλα θα αποκαλυφθούν. Λίγη υπομονή. Η επόμενη Διοίκηση έχει πολύ δουλειά ξεσκαταρισματος να κάνει. Ένα είναι σίγουρο θα πέσει και πολύ κλάμα και πολύ γέλιο. Κρατήστε θέσεις το θέαμα αρχίζει σε λίγο. Και επειδή μιλάω με πολλούς συναδέλφους, το πλήθος θέλει "αιμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως είπε "αίμα", όχι αίμα.....λες να πάμε και στο αίμα; να το κάνουμε Κολοσσαίο;

      Διαγραφή
  33. Σε σας τους/τις 2 που μαλωνετε για τον αν καποια απο τις τωρινες προισταμενες εχει η δεν εχει μεταπτυχιακο : πιστευετε πραγματικα οτι εχει πολλη σημασια; οπως δεν κανει το ρασο τον παπα, ετσι δεν ειναι και κανενα φοβερο προσον το μεταπτυχιακο για να καταξιωσει η να μην καταξιωσει καποιον ως κατεχοντα θεση ευθυνης. Υπαρχουν ανθρωποι οχι με μεταπτυχιακα απλως, με μεταδιδακτορικα και βαλε που δεν ξερουν ουτε να συλλογιστουν ευρυτερα ουτε να μιλησουν σωστα ουτε δυστυχως να επιδειξουν ηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι αγαπητε μου εχει σημασία όποιος λέει κάτι να το τεκμηριώνει αλλιώς λέει ψέμματα.Και αυτό έχει ΜΕΓΑΛΗ σημασία

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά 11.44 έτσι είναι ,αλλά για πες μας ρε προϊστάμενε του προσωπικού αξιοκρατικέ πως το δέχεσαι μία ψυχολόγος λόγω έλλειψης Ιατρού της Μονάδας να κυκλοφορεί κ να υπογράφει με σφραγίδα της ως υπεύθυνος Ιατρός φιλοξενίες κ δε ξέρω κ τι άλλο? Ετσι να μας λύσεις την απορία!! ΓΙΑΣΟΥ ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΜΕ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ. Αντε μπρέ κ σ ανώτερα

      Διαγραφή
    3. Δε νομιζω να σου ειμαι αγαπητος, ομως συμφωνω μαζι σου. Και την εχω πληρωσει στη ζωη μου την αγαπη μου για την σληθεια.
      Χαιρομαι που αγαπας κι εσυ την αληθεια, θελω να σε πιστεψω παροτι μου ειναι δυσκολο να καταπιω οτι φλεγεται για την αληθεια καποιος/α που ειναι στο αρμα της διοικησης των μεγαλων ψεμματων. Και αφου αγαπας την αληθεια, πες μου και για την ταμπακιερα. Ειναι τοσο σημαντικα τα μεταπτυχιακα; Ποια ειναι κατ'εσε τα σημαντικα προσοντα; αφου εκρινες τον εαυτο σου αξιο να καταλαβει θεση προισταμενου, σιγουρα εχεις αποψη για την σωστη και χρηστη διευθυνση ανθρωπων. Αναλυσε μας λοιπον,προς χαριν της αληθειας, ποια ειναι τα ουσιαστικα προσοντα ενος προισταμενου.
      Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    4. 4.02 παρανόησες το σχόλιο. Αφού μάλιστα με έκανες και προϊστάμενο προσωπικού!
      ο 11.44-8.06

      Διαγραφή
    5. Νομίζω οτι κάποιος κάνει την πάπια.Δεν έχω να σου πω τίποτα δεν έχω καμία τέτοια υποχρέωση.Αλλά όταν λέτε ψέμματα να έχετε τα κότσια να τα υποστηρίζετε μεχρι τέλους και όχι να αμολάτε αετό μετά που σας στριμώχνουν.Πείτε ποιος δεν έχει μεταπτυχιακό.Δεν θα πείτε γιατί δεν υπάρχει τέτοιο άτομο.Και αυτή τη στιγμή για άλλη μια φορά ρίχνετε λάσπη.Όταν θα έρθουν οι μηνύσεις στα σπίτια σας όμως θα κλαίτε και εσεις και η ΑΡΣΥ.Σας προειδοποιω !Να ξέρετε οτι η διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήδη είναι ενήμερη και έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    6. Δεν ήτανε για σένα τα περί προϊσταμένου μόνο για το σχόλιο σου είπα σωστά

      Διαγραφή
    7. Συνάδελφε 21 Οκτ 12.31
      κρεμόμαστε από τα χείλη σου. Μην μας στερείς την απάντησή σου! Θα ανοίξει άλλους δρόμους λειτουργίας του Οργανισμού, επιτέλους. Θα τον απογειώσει.

      Διαγραφή
    8. προς 21 Οκτωβρίου 2019 - 9:33 π.μ. (και άλλα παρόμοια σχόλια):
      Λες "Πείτε ποιος δεν έχει μεταπτυχιακό.Δεν θα πείτε γιατί δεν υπάρχει τέτοιο άτομο." και απειλείς με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μάλιστα απειλείς και την ΑΡΣΥ, Κύριος οίδε για ποιον ακριβώς λόγο.
      Τώρα που σου απαντήσανε με ΔΥΟ ονόματα (το ένα πιο ενδιαφέρον από το άλλο...) - βλέπε το σχόλιο 21 Οκτωβρίου 2019 - 9:13 π.μ. - θα την καταπιείς την γλώσσα σου ή θα συνεχίσεις την "κατάδοση"? Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που μας βασανίζει σήμερα!
      ΥΓ. Η γιαγιά μου έλεγε "ρε παιδάκι μου, είναι μερικοί/ές που το ρουφιανιλίκι το έχουν στο αίμα τους".

      Διαγραφή
    9. 9.33
      θα σου άρεσε στο σχολείο η Ζωολογία... Πάπιες, κότες... γιατί πρέπει να είσαι ο ίδιος με το υβριστικό σχόλιο περί ορνιθών. Οπότε δεν αμφιβάλω ότι η δίωξη θα το μελετά με προσοχή το σχόλιό σου. Γενικότερα όμως πολλοί εδώ στο μπλογκ έχουν πει ότι πρέπει να ασχοληθεί εισαγγελέας με τον ΟΚΑΝΑ, δεν το παρακολουθείς; κι έχει να αποδώσει αδικήματα κι αδικήματα....

      Διαγραφή
    10. Και ΟΥΤΕ ο Κύριος δεν τους σώζει από του πονηρού....
      Δηλαδή μια ζωή Κόλαση. Πωπω.

      Διαγραφή
    11. Ο Γκότσης και ο Κοκκώλης ,εκτός αν γνωρίζετε κάτι που όλοι οι άλλου δεν γνωρίζουμε, δεν είναι γυναίκες.Επιπλέον με δημοσιευμένα εδω και καιρό βιογραφικά δεν ξέρω τι είδους φοβερές αποκαλύψεις κάνατε.Ανατριχιάσαμε.Πόσο άσχετοι και θρασύδειλοι πια

      Διαγραφή
    12. Κατσε 1.24 η αλλιως και 9.33....
      Δεν ξεμπλεξες... Ξερουμε και αλλοι να απευθυνθουμε στην ηλεκτρονικη διωξη και στον εισαγγελεα γιατι σε μερικους δεν μας αρεσει καθολου καποιος/α να μας βριζει χωρις καν να μας ξερει ως ζωα (παπιες, κοτες...) η κι ακομα χειροτερα ως θρασυδειλους και δεν ξερω τι αλλο. Χωρια τι αλλες πολυ χειροτερες παρανομιες μπορει να εχουν διαπραχθει σε βαρος μας και σε βαρος ασθενων απο την παρανομη καταληψη θεσεων ευθυνης, την παραβαση καθηκοντος, τον εκφοβισμο κλπ κλπ. Εκει ελα να ξαναβρισεις οσο θες.

      Διαγραφή
    13. μα κι άλλοι από τους υπευθύνους δεν έχουν μεταπτυχιακό ο Λ., ο Π. Ήδη έχουμε βρει τέσσερις που κατέχουν θέσεις ευθύνης που δεν έχουν μεταπτυχιακό. Αυτά να τα βλέπει ο ο 9:33 που υποστήριζε "Πείτε ποιος δεν έχει μεταπτυχιακό.Δεν θα πείτε γιατί δεν υπάρχει τέτοιο άτομο" τώρα που βρέθηκαν όχι ένας , όχι δύο, όχι τρεις, αλλά τέσσερις ποιος έχει δίκιο; Αυτοί που υποστήριζαν ότι υπάρχουν υπεύθυνοι χωρίς μεταπτυχιακά ή αυτοί που υποστήριζαν ότι αυτά είναι ψέματα και κακοήθειες και δεν υπάρχει Υπεύθυνος χωρίς μεταπτυχιακό. και ότι συκοφαντούμε και εξυβρίζουμε.

      Διαγραφή
    14. Α καλα, ξαναρχισαν και τα τρολ....

      Διαγραφή
    15. Σιγα μην ασχοληθεί και το FBI. Για μερικα σχολια σε ενα μπλογκ. Ελπιζω να μην τσιμπησει κανενας στον αποπροσανατολισμο που επιχειρειται,διοτι το θεμα μας δεν ειναι το αν εχουν μεταπτυχιακο οι προϊσταμενοι, αλλα το αν πηραν τη θεση τους λογω των σχεσεων τους με τη διοικηση. Οπως εγινε με τον προπονητη - ψυχολογο, για να μη ξεχνιομαστε.Και αυτο που καταφεραν οι τωρινοι διοικουντες ειναι να εχουν μια νομιμοφανεια, ωστε να μην μπορεσει να τους εγκαλεσει κανενας. Αυτο εκαναν απο την πρωτη στιγμη, αυτο επικαλουνται και τωρα,οπως φαινεται απο τη σταση τους, το χαρτι της νομιμοτητας και των τυπικων προσοντων. Βεβαια και ο πρωην γενικος εκει πατησε, αλλα "την πατησε" και ποιος ξερει γιατι ελπιζει οτι θα ξαναγυρισει.
      Το επισης σημαντικο που αναφερθηκε πιο πριν, αλλα το παραβλεπουμε ειναι οτι δυο ψυχιατροι και ενας ακομη υπαλληλος του ΟΚΑΝΑ αποφασισαν να διωξουν μια συναδελφο τους,που εργαζεται στη θεση της για πολλα χρονια, για να βαλουν καινουριους και μαλιστα παιδοψυχιατρους. Κατι που δειχνει τη νοοτροπια τους και θα επρεπε να καταδικαστει απο ολους.

      Διαγραφή
    16. Προπονητης; εγω διαιτητης ηξερα οτι ειναι.

      Διαγραφή
  34. Σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι γίνατε υπεύθυνοι λόγω των προσόντων σας; Και όχι επειδή ήθελαν οι Φωτοπολογκαναιοι να φάνε τους προηγούμενους και να τοποθετήσουν άλλους; Αν αλήθεια το πιστεύετε τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι νομιζουμε. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε συνέχεια του σχολίου της ΟΑ σχετικά με τις μεγάλες "στενοχώριες" των διαφόρων "υπευθύνων", θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η επιδοματάρα των 280 ευρώ προβλέπεται από το μισθολόγιο για τμήματα με αριθμό υπαλλήλων πολύ μεγαλύτερο απ'ό,τι έχουν τα δικά μας ο Θεός να τα κάνει Τμήματα... Οπότε θα τους στενοχωρήσω πραγματικά, γιατί όταν το ΓΛΚ τους ζητήσει πίσω αυτά τα λεφτά, ακόμα και ο δικηγόρος τους θα κάνει μόκο διότι dura lex ced lex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο υπεύθυνος δεν μπορει να ασχοληθει με τον οργανισμο μας. Το μονο που τον απασχολει ειναι τα μηνυματάκια, οποτε στην επιτροπη ειχε αλλου το μυαλο του..
    Αραγε δουλευει ποτε ή έρχεται μονο για να στελνει μηνυματα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συναδελφε ΟΑ να σε ρωτησω για κατι που μου φαινεται οτι εχει σημασια.
    Για τα σημερινα σχολια σχετικα με την ΕΠΕΣΥ τι απαντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πληροφορήθηκα από αρκετούς συναδέρφους ότι στο blog της ΑΡΣΥ γίνεται χαμός και ξεκατίνιασμα και ότι ξεσκίζουμε τις σάρκες μας και άλλα τέτοια.Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα διαβάσω σχόλια σαν αυτά που διάβασα που μιλούν για αίμα, ψεύτες, κότες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Είμαστε οι περισσότεροι πολλά χρόνια πια στον ΟΚΑΝΑ και πιστεύω ότι παρά την κατά καιρούς πίκρα μας για τα διάφορα που μπορεί να έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί όλοι μας θέλουμε το καλύτερο πάνω απ όλα για τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε ,είτε αυτοί είναι οι θεραπευόμενοί μας είτε είναι μέλη μιας κοινότητας στο πλαίσιο της Πρόληψης.Τα σχόλια που έχουν γραφτεί εδώ τις τελευταίες μέρες δεν μας τιμούν και δεν μας αντιπροσωπεύουν.Αντιθέτως είναι διχαστικά και αποπροσανατολιστικά με την ανοχή,δεν θεωρώ σκόπιμη, των διαχειριστών του blog. Προσωπικά παρότι κανονικά θα έπρεπε να έχω θυμώσει γιατί κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί με αφορούν ίσως άμεσα ή έμμεσα και με προσβάλλουν αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση.Δεν είναι εδώ χώρος να επιδείξουμε ούτε προσόντα ούτε δυνάμεις γιατί μόνοι αδύναμοι τελικά φαινόμαστε.Ο καθένας έχει την διαδρομή του στον Οργανισμό που είναι λίγο -πολύ γνωστή.Εάν κάποιος σκόπιμα θέλει να παραποιεί γεγονότα και καταστάσεις για να εξυπηρετήσει δικές του ανάγκες,όποιες και αν είναι αυτές,οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε ακόμη και αν τα λεγόμενά του μας θίγουν. Σας προσκαλώ για τον λόγο αυτό να ρίξουμε τους τόνους γιατί δεν είναι αυτά τα προβλήματά μας.Αυτό που θα έπρεπε όμως να μας απασχολεί και σε αυτό το σημείο συναντιέμαι αντιλαμβάνομαι με τηνν ΑΡΣΥ είναι το πως θα διασφαλίζουμε την ποιότητα στην δουλειά μας με ό τι αυτό συνεπάγεται.Ας σταματήσουμε λοιπόν τον εμφύλιο γιατί δεν οδηγεί πουθενά.
    Ε.Γεωργουλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οσοι ειμαστε πολλαααααααα χρονια στον Οργανισμο ξερουμε πολυ καλα ποσο εχει πεσει,ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, χρονο με τον χρονο η ποιοτητα στην δουλεια μας. Δυστυχως ειναι ευθυνη πολλων συναδελφων οτι συναινεσαν σε αυτο. Προσωπικα δεν θα κατεφευγα ποτε σε σχολια και λογο ανθρωποφαγιας και βαρβαροτητας. Ομως η καθαρση που πρεπει να ελθει στον Οργανισμο δεν ειναι εμφυλιος. Ειναι θεραπευτικη αναγκη οπως μας διδαξαν οι πολιτισμενοι προγονοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συμφωνώ με την συνάδελφο που είπε να πέσουν οι τόνοι στο μπλογκ. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε στο μπλογκ κανέναν στην σέντρα. Είναι ανθρωποφαγία.
    Συμφωνώ όμως κι ότι η κάθαρση πρέπει να έρθει. Και θα έρθει. Όλοι οι συνάδελφοί μας που με την στάση τους επέλεξαν να μην είναι συνάδελφοι- ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ - ας γνωρίζουν αν το ξέχασαν ότι μετά την ύβρη έρχεται η νέμεση. Αν δεν το ξέρανε, ας γυρίσουν στα μαθητικά θρανία. Με την συμπάθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κ να θές να πέσουν οι τόνοι δε γίνεται. Αγνίζει τα όρια της αξιοπρέπειας. Το μεγάλο κακό είναι οτι αυτοί κ τα τσιράκια τους συνέχεια προκαλούν κ βάζουν συναδέλφους να υπογράφουν μέχρι κ για για το χαρτί που θα σκουπιστούν άκουσον άκουσον. Που ακούστηκε τα υλικά καθαριότητας της Μονάδας να βρίσκονται κλεισμένα στη ντουλάπα της Ψυχολόγου αντί στην αποθήκη Υλικών.Επειδή οι καταστάσεις που ζούμε είναι τραγικές προβλέπω πολύ άσχημες εξελίξεις.

      Διαγραφή
    2. Δε νομίζω να υπάρξουν έντονες εξελίξεις. Ποτέ δεν υπήρξαν. Θυμάσαι ή έχεις ακούσει καμία στιγμή που να έφερε το Σωματείο σε καμιά Μονάδα την Επιθεώρηση Εργασίας πχ;

      Διαγραφή
    3. Απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα ,βόμβες ναπάλ λέμε!!

      Διαγραφή
    4. Μπα...... Δεν τους κόβω για Βιετκόγκ τους εκπροσώπους μας. Ούτε καν αυτούς της ΑΡΣΥ ή του ΚΚ

      Διαγραφή
    5. Ποτε θα ρθει η ωρα για τις βομβες νεπάλ φιλε;

      Διαγραφή
  41. Ο πρωην Προεδρος μας Κατρινης ειναι στη Βουλη τωρα; κριμα, δεν θα μπορει να μπει Προεδρας του Οκανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή