Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Καθώς φαίνεται η λασπολογία και ο κυβερνητικός συνδικαλισμός δεν είναι "προνόμιο" δικό μας στον ΟΚΑΝΑ. Αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης.

Διαβάστε την Ανακοίνωση Οργάνωσης Υγείας-Πρόνοιας του ΝΑΡ και θα καταλάβετε:

Οι Υπουργοί Υγείας υπεύθυνοι για τον οχετό που πηγάζει από τα γραφεία τους


".....Επίσης, επίθεση στοχευμένη και προσωπική ενάντια σε συνδικαλιστικά στελέχη του ΝΑΡ με απειλές, εκβιασμούς και χυδαίες συκοφαντίες. Από το … πού είχαν εργαστεί ως νέοι ειδικευμένοι γιατροί, ως το επιστημονικό τους έργο κλπ, κλπ – φυσικά πάντα με μισόλογα και βρωμερούς κουτσομπολίστικους υπαινιγμούς γκαιμπελίστικης λασπολογίας......"

".......Τα παραπάνω δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι παρακρατικοί κυβερνητικοί μηχανισμοί εξορμούν μέσα από τα ίδια τα υπουργικά γραφεία και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί τους αντίπαλοι.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ είναι αντίπαλοί τους – είναι μνημονιακοί πολιτικοί τους συνέταιροι που συμφωνούν στο 99% με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική......."
 "........πολύ γρήγορα θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίαςΌπου πάντα καταλήγουν τα ανθρωπάκια που η έλξη του εφήμερου – της αστικής εξουσίας – του ατομικού βολέματος τα τραβά στην λάσπη της υποταγής και από εκεί χαμηλά και ζηλόφθονα ατενίζουν το ύψος που απαιτεί το μπόϊ των Ονείρων και των Ανθρώπων....."

8 σχόλια:

  1. Καλέ μου Φ. Ντ.: Έχω βάσιμες υποψίες ότι η πλειοψηφούσα παράταξη ήταν η δική μας. Πλήθη εργαζομένων σε αυτό το ΟΚΑΝΑ έγραψε στα λευκά ψηφοδέλτια - που όλοι γνωρίζουν οτι είναι για να γράφεις τον υποψήφιο της αρεσκείας σου - "Τρελό κουνέλι" και "Φ.Ντ." (μερικοί είχαν γράψει και "Σποκ"). Αυτοί που τα μετράνε τα θεώρησαν άκυρα.
    Απαιτώ νέα καταμέτρηση.
    Τρελό κουνέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αρσυ θα συμφωνήσει σίγουρα, όπως άλλωστε έγραψε στην πρώτη της μετεκλογική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Φ. Ντ.: Για να καταλάβεις τη σοβαρότητα του θέματος, είχαν έλθει να ψηφίσουν - και ψήφισαν - ακόμα και άνθρωποι που δεν εργάζονται πια σε αυτό το ΟΚΑΝΑ (παραίτηση, μετανάστευση, κατάθλιψη κλπ). Είχαν έλθει και άλλοι, σε συμπαράσταση: Ένας make up artist, τρεις κομμωτές, δύο υπάλληλοι του Hondos Center και πέντε ντελιβεράδες (πίτσα, ψητό κοτόπουλο, κοκορέτσι, μαγειρευτά, σφολιατοειδή). Ψήφισαν και αυτοί. Για ασφάλεια, κάτω από το "Τρελο κουνέλι" και το "Φ. Ντ." είχαν γράψει και τα ονοματεπώνυμά τους. Κρίθηκαν και αυτά άκυρα!
    Τρελό κουνέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο make up artist ήταν φίλος με την fashion blogger συνάδερφο μάλλο βρεεεεεεεεεεεε κουτό!

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η fashion blogger;αυτή που έγραψε και για τις αποψιλωσεις-αποτριχωσεις;

      Διαγραφή
    3. Εντάξει τρελό κουνέλι, γράψανε και τα ονοματεπώνυμο, ok, αλλά βάλανε και ΕΞ.ΑΝ.Ο. ;;; Εμ!χωρίς το brandname...

      Διαγραφή
    4. Ας μου στειλει ένα pm η fashion blogger αν ξερει από αποτριχώσεις... Ειμαι σε απογνωση.

      Διαγραφή
  4. Τρελό μου κουνέλι!
    Έχεις δικιο.Ειμαστε νικητές.Μελετησα και τα αρχεία της θαμμένης πυραμίδας τρίτο υπόγειο δεξιά στο Γιουκαταν και ναι, είχαν προβλεφθει όλα, με κάθε λεπτομέρεια, 3000χρόνια πριν! Θα δικαιωθουμε!
    Φ.Ντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή