Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ (και γι αυτό ΣΥΝΤΟΜΟ) ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ της 4/6/2014

1) Έγιναν οι Συνελεύσεις σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
2) Έγιναν συγκεντρώσεις υπευθύνων σε Αθήνα και Θεσ/νίκη με θέμα την εξάντληση των αποθεμάτων Suboxone
3) Αύριο έχει ΔΣ του ΟΚΑΝΑ όπου θα συζητηθεί και η πρόταση για απορρόφηση της λίστας με τον τρόπο που ήδη γνωρίζουμε

Η μεν ΓΣ επαναεπιβεβαίωσε τη θέση του Συλλόγου ότι δεν είναι δυνατόν να συναινέσει σε ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην εισαγωγή νέων ασθενών όσο δεν αυξάνεται ο προϋπολογισμός και δεν καλύπτονται οι ανάγκες σε προσωπικό, χώρους, αντιδραστήρια,φάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό.
Οι υπεύθυνοι -αν καταλάβαμε καλά- θα ζητήσουν από τη Διοίκηση την άμεση προμήθεια Suboxone ώστε να μπορέσουν να δίνουν Take Home  με ασφάλεια αντί να  τα σταματήσουν, όπως πρότεινε ο Πρόεδρος στη Θεσσαλονίκη. 

Με βάση τα ανωτέρω ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ αύριο στην συγκέντρωση στα Κεντρικά (1μμ) 

Το έχουμε ξανακάνει και ξέρουμε:

Αν είμαστε αποφασισμένοι μας υπολογίζουν.
Αν είμαστε και πολλοί μας υπολογίζουν περισσότερο.
Αν είμαστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ μας υπολογίζουν αναγκαστικά.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ

18 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά? που είναι όλοι αυτοί που τους φταίει ο συνδικαλισμός? οι συνδικαλιστές που δεν κάνουν τίποτε? που δεν μας προετοιμάζουν? Γιατί δεν γράφουν ένα σχολιάκι σήμερα που είχαμε τη συγκέντρωση κι αυτοί σφύραγαν κλέφτικα? Μόκο...τώρα που κάτι πάει να κινηθεί, μόκο...
    Αλλά όταν όλα θα έχουν πάει κατά διαόλου τότε θα ξέρουν να μας πούνε ποιός φταίει. Οι συνδικαλιστές βέβαια και οι ηγέτες. Αυτοί πάντως οι ανύπαρκτοι, οι βολεψάκηδες, οι χεσμένοι, οι μίζεροι και κουτοπόνηροι δεν θα φταίνε ποτέ. Αυτοί είναι ο "απλός λαός" που τον εκμεταλλεύονται και δεν του δίνουν σημασία και δεν τον οργανώνουν και δεν τον προετοιμάζουν.
    Ουαί ημίν Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγινε κατι σημαντικο σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μαζευτήκαμε 15 άτομα από τους 670 και αφού ανεβήκαμε στον 5ο όροφο το ΔΣ δέχθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου. Μετά τι .....

      Διαγραφή
    2. εσύ που ακριβώς κοιμάσαι νάρθω να ξαπλώσω κι εγώ να ησυχάσω?

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι βολεψάκηδες και κουτοπόνηροι; Γιατί δεν κατονομάζονται; Είπαμε ότι είναι κουτοπόνηροι, όχι τόσο πονηροί ώστε να καταφέρνουν να καλύπτονται... Επομένως.. ποιοι είναι αυτοί granma;
    Και τι εννοείς "όλα θα έχουν πάει κατά διαόλου ";;; Πες πιο συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θες ονοματεπώνυμα ή φτάνει να φέρω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτούς που γράφουν τα σχόλια εναντίον του συνδικαλισμού και των συνδικαλιστών κλπ, κλπ και δεν ήταν σήμερα στη συγκέντρωση?
    Το "όλα θα έχουν πάει κατά διαόλου" συγχώρα με αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοεις ότι θα κλείσουμε;ότι δεν θα κλείσουμε αλλά θα νιώθουμε όλο και χειρότερα;κάτι άλλο;τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοώ ότι αν δεν δραστηριοποιηθούμε συλλογικά μπορεί να συμβεί κάτι από αυτά που αναφέρεις, όπως και άλλα που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να φανταστούμε (και επειδή νυστάζουμε...)
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σωστά.κι αύριο πάλι στο πήξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα, μην βγουν κι απο πάνω οι συνδικαλιστές!!! ναι, έχουν πάντα ευθύνες ΟΛΟΙ, ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε πολίτης! αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κ. Πάγκαλε. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες κ. granma.
    Πολλοί εργαζόμενοι δεν ήταν ποτέ πολιτικώς δρώντα όντα. Προφανώς. Αν όμως πολλοί άλλοι που είχαν πριν παρουσία απέχουν πια, αποστασιοποιήθηκαν, φταίνε πολύ γι΄αυτό και οι συνδικαλιστές με τη στάση τους. και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί. ΝΑI κ. granma, τον απλό λαό κσι τον κοροιδεύουν και τον χειρίζονται και τον εκμεταλλεύονται.
    Αρκετά με τις λοιδωρίες. έχουμε γεμίσει παντού Πάγκαλους!
    Υ.Γ. Προς τους διαχειριστές του blog :
    Γράψτε και ποιοι Υπεύθυνοι Μονάδων βάλανε την υπογραφή τους και πιέσανε ώστε να μην κοπεί το Suboxone και τα TH των χορηγουμένων.
    Αν δεν προβάλλονται οι σωστές στάσεις, δεν θα γίνουν παράδειγμα για περισσότερους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Κάνεις το ίδιο λάθος που στηλιτεύεις. Γίνεσαι ένας Πάγκαλος για τους συνδικαλιστές.
    2) Τέρμα στις λοιδωρίες αλλά τέρμα και στις δικαιολογίες: αυτοί που είχαν πριν παρουσία και αποστασιοποίηθηκαν δεν συγχωρούνται επειδή κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) συνδικαλιστές δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους. Ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα ζώα (και ίσως όχι όλα) γιατί μπορεί δυνάμει να απελευθερωθεί και να φτιάξει την ιστορία του. Ας άφηναν πίσω την συνδιακλιστική γραφειοκρατία, τα πουλημένα τομάρια της ΓΣΕΕ κλπ, ας έμπαιναν μπροστά στους αγώνες και ας μην αποστασιοποιούνταν.
    3) Τον απλό λαό τον εκμεταλλεύονται και τον χειρίζονται, συμφωνώ. Μόνο που εγώ δεν μίλησα για τον "απλό λαό" αλλά για αυτούς που στηλιτεύουν τους βρώμικους συνδικαλιστές και τον συνδικαλισμό γενικώς αλλά δεν κουνάνε τον κώλο τους και φοβούνται να εκτεθούν μη χάσουν την δουλίτσα τους κλπ κλπ. Ο "απλός λαός" που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, φοβισμένος ίσως, προβληματισμένος ίσως, με σκαμπανεβάσματα ίσως, δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον εσμό των δήθεν έξυπνων που τα γνωρίζουν όλα και τα έχουν βαρεθεί όλα και τα γράφουν όλα στα παλιά τους παπούτσια με τη διακιολογία (γιατί περί δικαιολογίας πρόκειται) ότι οι συνδικαλιστές δεν κρατάνε καλή στάση. Ας κράταγαν αυτοί για να βοηθήσουν και τον "απλό λαό" να καταλάβει καλύτερα τι πρέπει να κάνει.
    4) Επιτέλους, ας κάνουμε μια προσπάθεια να καταλαβαίνουμε τι λέει ο ένας και τι ο άλλος, εκτός αν θέλουμε να την πέφτουμε για να την πέφτουμε...
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή λοιπόν πολλοί "δεν κουνάνε τον κώλο τους και φοβούνται να εκτεθούν μη χάσουν την δουλίτσα τους κλπ κλπ" κι επειδή "Αν δεν προβάλλονται οι σωστές στάσεις, δεν θα γίνουν παράδειγμα για περισσότερους" (και οι μη ειδικοί γνωρίζουν τον απλούστατο και θεμελιώδη αυτό νόμο της συμπεριφοράς),
    ΕΠΙΚΑΙΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ : "Γράψτε και ποιοι Υπεύθυνοι Μονάδων βάλανε την υπογραφή τους και πιέσανε ώστε να μην κοπεί το Suboxone και τα TH των χορηγουμένων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τι έκανε ο κάθε υπεύθυνος μπορεί να μας αφορά όλους αλλά το αν κάποιος θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα του ή όχι αφορά αυτόν.
    Άρα: βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και είναι σίγουρο ότι για αρκετούς μπορείς να είσαι σίγουρος σε ποιά ομάδα ανήκουν: στους "πανταπρόθυμους" ή στους μη "πανταπρόθυμους".
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ επιμένω, ακριβώς επειδή βάζω (όσο μπορώ) το μυαλό μου να δουλέψει χωρίς να χρειάζομαι παραινέσεις και παροτρύνσεις γι'αυτό.....
    Μας αφορά ΟΛΟΥΣ όπως είπες το τι κάνει ο κάθε υπεύθυνος (ή ανεύθυνος...). Αλλά θέμα αν θέλει ή δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του σχετικά με την επιστολή δεν βλέπω ότι υπάρχει, αφού η επιστολή δεν ήταν απόρρητη. Απευθυνόταν φανερά στη Διοίκηση και μέσω αυτής στην Πολιτεία και την Κοινωνία!!! έχεις άλλη πληροφόρηση; ήταν απόρρητη επιστολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείξτε περισσότερο θάρρος αριστεροί/ές! (εκτός αν μέσα σας ξέρετε ότι δεν είστε...)
    Είναι κουλό να προσπαθείτε εσείς σε αυτή την κρίσιμη φάση να κάνετε στρογγυλεύσεις και ήπιες "προσαρμογές" στον αγώνα και να σας προσπερνάνε από αριστερά άλλοι (κι ας είναι και πρώην πχ πρόεδροι και λιγότερο "δεσμευμένοι" τώρα στην έκφρασή τους...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πόσο αφελής είσαι...
    ή μήπως πολύ-πολύ πονηρός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ίσως το δευτερο..γιατί βαρέθηκα να μέ περνάνε για αφελή οι δήθεν ιδεολόγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ λυπάμαι αλλά είστε ΟΛΟΙ, όλοι όμως όσοι ασχολείστε με το συνδικαλισμό στον ΟΚΑΝΑ (είτε είστε στο σωματείο εκλεγμένοι, είτε όχι)

    ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ .........

    Δυστυχώς για όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή