Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ
από το blog του Συλλόγου

http://okanalaboursunion.blogspot.gr/

Αναμένονται οι εκλογικοί απολογισμοί των παρατάξεων, πλην της Αγωνιστικής Συσπείρωσης που υποστηρίζεται από το ΠΑΜΕ που δημοσίευσε ήδη την εκτίμηση της στο Ριζοσπάστη:

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7842569&textCriteriaClause=%2B%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%A3+%2B%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%9F+%2B%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%91

20 σχόλια:

  1. Χαμένη πάσα ιδέα για το Π.Α.Μ.Ε., τους υποστηρικτές του, τον Ριζοσπάστη και την Αγωνιστική Συσπείρωση... Όλα ψέματα, δημοσιεύσεις χωρίς διασταύρωση και αντικειμενική ενημέρωση, πολιτικά παιχνίδια και παράνομες παρεμβάσεις από "εξωσχολικούς"! Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε παραβάν ήσουν και φήφιζες;Δε σε είδα ρε γμτο...Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19 Φεβρουαρίου 2014 - 8:39 μ.μ.

    επειδή μετράει η στάση (και η κρίση) όλων όσων θέλουν ψήφο> συνεχώς, στο καθε τι και μέχρι τελευταία στιγμή>γι'αυτό granma κάποιοι (πόσοι;θα φανεί) δεν εμπιστεύονται για το μέλλον κανέναν από τους ανακυκλώσιμους όλων των παρατάξεων και αποχρώσεων.
    Τόσο απλά....
    c.e.s.

    Κατά πως φάνηκε λίγοι ήταν αυτοί που είχαν απογοητευτεί από τους πολιτικαντισμούς που έχουμε ζήσει. Οι πολλοί γουστάρουν συνέχιση! Οι παρατάξεις θριάμβευσαν και πάλι. Οι ινστρούκτορες αποθεώθηκαν. Η δημοκρατία ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σας αρέσει ή όχι το Σώμα μίλησε και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και κρυστάλλινα.

    και μάλιστα με την ψήφο του.

    θα ναι ευχής έργον τουτή την φορά οι απανταχού πυροβολημένοι να έλαβαν το μήνυμα.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολύτως ξεκάθαρα τοποθετήθηκε! κι απολύτως κρυστάλλινο είναι και το μέλλον που ρχεται....
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ (καλά ξυπνητούρια....κάποτε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oloi επιδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασιας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ αυτους που δουλευουν σε ΝΠΙΔ !!!!!!! οι υπαλληλοι τησ βουλης πρωτοι και καλυτεροι !!!!!!
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=272009&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;ΤΟΣΟ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ;ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.ΟΛΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ,ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΜΑΛ...Σ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΖΑΚΕΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ;ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΤΟΥΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ 7ΜΗΝΗΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SEROQUEL.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΕΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αετό θα πετάμε. Βάλε και στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καιροί είναι πολύ άσχημοι για να είμαστε απαισιόδοξοι έγραψε κάπου ο Εντουάρντο Γκαλεανο. Επιπροσθέτως δε μερικά σχόλια (σου) είναι τόσο προβλέψιμα που καταντάει βαρετό. Παρτο λίγο αλλιώς ρε συναδελφε/ισσα.
      granma

      Διαγραφή
  9. Πολλή ησυχία η ΑρΣυ....Και οι άλλοι φυσικά! Οι "νέοι" - παλιοί μας εκπρόσωποι στο ΔΣ... Εδώ γίνεται ο χαμός, ο καταιγισμός από σχόλια και φωνές αγωνίας αλλά και από ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, εσείς...;τι;Διαλογίζεστε;Πριν, με τα παρτυ και τα σολομώντεια ήσασταν λαλίστατοι. Τώρα μεγάλη σιωπή. Γιατί; Δεν ήσασταν προετοιμασμένοι; Δεν είχατε προτάσεις; Θα μας τα πείτε αύριο πάλι; Στο μέτωπο στην πρώτη γραμμή με τις σημαίες φτερουγίζουσες;
    Βρε σεις, ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωωωωωωωωωωωπ! Ακούστηκε φωνή μεγάλη!!! "πάρτο λίγο αλλιώς".
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πόσο λίγο;γιατί όχι πιο πολύ;
    άντε να πάρουν άλλες στροφές τα σκουριασμένα μυαλά....
    gran gran gran gran
    {θέλει κι άλλο λάδι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα που τακτοποιήθηκαν τα παιδιά... η αριστερη συσπειρωση εγινε δεξί σκορποχώρι ή αλλιώς..δεξί αρχ@δι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιος δεν έχει επιχειρήματα ή/και στοιχεία καταφεύγει σε υβρεολόγια, αυτό είναι γνωστό από παλιά και τούμπαλιν.
      granma

      Διαγραφή
  12. Τι κουβέντες είναι αυτές; Δε νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη και λόγος για βρισίδι. Μπορούμε και πολιτισμένη αντιπαράθεση. Εκτός αν γράφει εδώ και κάθε περιθωριακός.
    Εγώ θέλω να ρωτήσω 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα την Αρσυ κι όποιους γράφουν εδώ εκ μέρους της : 1. Τι πρόταση έχει διαμορφώσει για την διεκδίκηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ των δεδουλευμένων μας; (ΣΥΝ εννοείται των αναδρομικών που χρωστάνε σε όποιους χρωστάνε) 2. Επειδή είμαι γιατρός, ΤΙ είναι αυτό που γράφτηκε για γιατρούς που βλέπουν ιδιωτικά εξαρτημένους; Δώστε μια απάντηση "ξέρουμε" ή "δεν ξέρουμε" παρακαλώ, όχι "δεν έχουμε καταγγελίες επώνυμες" και ανάλογες υπεκφυγές
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ με τον granma. Όχι υβρεολόγια! Αλλά θέλω επίσης να ακούσω και απαντήσεις. Κι όχι μόνο σχόλια για τα σχόλια άλλων. Επειδή είμαι στο site της ΑΡΣΥ θέλω να ακούσω απαντήσεις από την ΑΡΣΥ. Σε θέματα πού τέθηκαν κόσμια και με σαφήνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γκαλεάνο καλά τα λέει. Αλλά δε φαίνεται να χει καμία σχέση με σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα απαντήσει κανένας από την ΑΡΣΥ ή από όποια παράταξη; Μόνο πριν τις εκλογές μιλάτε λαλίστατοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η σιωπή δηλώνει ενοχή συνάδελφε. Ειδες στο site του συλλόγου την απάντηση του Γεωργιάδη για την μη πληρωμή μας???Μας κοροιδεύουν όλοι μαζί.Ακόμα δεν έχει υπογραφεί το ρημαδόχαρτο για να φύγει από το Υπουργείο και πολύ φοβάμαι ότι θα μας κανει πάλι καμία αλλαγή ο υπουργός και θα τρέξει πάλι η διαδικασία από την αρχή. Αλλά εμείς είμαστε άνετοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι εμείς...αυτοί οι συνδικαλισταράδες είναι άνετοι! τώρα κιόλας που ξαναβγήκαν αναβαπτισμένοι με την λαική ψήφο, ποιος τους πιάνει. Χέρι χέρι με την δήθεν αντίπαλη εξουσία..
    Θα απαντήσετε σε ερωτήματα ή θα συνεχίσετε να κάνετε ότι δεν τα διαβάζετε και θα γράφετε στιχάκια του τύπου " μερικά σχόλιά σας είναι τόσο προβλέψιμα που καταντάει βαρετό" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή