Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΡΤ!

4 σχόλια:

  1. Ο κόσμος καίγεται και εσείς δεν μας ενημερώνετε για τίποτα!Τι γίνεται; Τι μαθαίνετε; τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν λειτουργησει η ΕΡΤ σωθηκαμε και εμεισ και η δημοκρατια και ολοι !!!!!!λεΣ και δεν ηταν η ΕΡΤ ο χειροτερος προπαγανδιστης τησ εκαστοτε κυβερνησης ,λες και δεν ηταν η ΕΡΤ ο Ελεεινοτερος μηχανισμος προπαγανδας αυτου του τοπου !!!!!!!!!! ενταξει 8α πειτε οτι ερχετε η σειρα μασ και οτι εργαζομενοι ειναι και αυτοι ΚΤΛ !!!!!! καμια σχεση δεν εχω εγω με την πλειοψηφια των εργαζομενων τησ ΕΡΤ .ΔΕν εχω 2-3-4 δουλειες,δεν κανω 5 χρονια να παω στην δουλεια μου ,δεν τεμπελιαζω οταν ειμαι εκει ,δεν πληρωνομαι δεκαδεσ χιλιαδεσ ευρω αλλα παιρνω ενα ψωροχιλιαρικο ,επειδη ειμαι στο ΕΝΙΑΙΟ !!!!!! ΤΩΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ συνφωνα με τα δημοσιευματα του τυπου !!!!! κανενα νεο εχουμε? με το μητρωο δεσμευσεων ολα καλα? με το μισ8ολογιο των γιατρων κανενα νεο? για το επιδομα των νοσηλευτων ακουσατε κατι? ακουστηκε σημερα οτι στο τελοσ του μηνα δεν 8α πληρωθουμε υσχιει ? εμεισ που καναμε προσφυγη ποτε 8α πληρωθουμε με το παλιο μισ8ολογιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν έχουμε σχέση με τους ψωρο-εργαζόμενους της ΕΡΤ. Εμείς τρώμε με χρυσά κουτάλια, απαιτούμε αστρονομικούς μισθούς και δέκα νοσοκόμες ο καθένας ενώ ο κόσμος πεθαίνει στη λίστα, και η ζωή μας στον ΟΚΑΝΑ είναι ένα πάρτυ δίχως τέλος! Να πω κι άλλα για να καταλάβεις ότι, ειδικά εμείς που τόσο έχουμε λοιδωρηθεί από το κάθε Mega, θα έπρεπε να είμαστε πιο υποψιασμένοι και να μην αναπαράγουμε αβίαστα ό,τι ακούμε για τους άλλους;
      Και, ειδικά όταν η φωτιά πλησιάζει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να προστατεύσεις το σπίτι σου είναι να βοηθήσεις το γείτονα να σβήσει το δικό του.Χώρια που είναι και το πιο σωστό!

      Διαγραφή
    2. Synadelfissa-e nomizo den katalabaineis ta basika: an xanaleitourgisei i ERT kai den apolithoun oi ergazomenoi pou elafra ti kardia katigoreis(opos kapoioi alloi sigoura tha katigorousan esena an mathainan posa epairnes prin mpeis sto eniaio....) afxanoun oi pithanotites na mhn apolytheis, na plirotheis ton mina pou erhetai, na pareis to epidoma pou den pairneis klp klp.
      Toso diskolo einai na katalaveiw oti to mellon tn ergazomenon einai koino? xreiazetai sofia?????

      YG signomi gia ta greeklish. den mporo na allaxo ti glossa sto laptop, den xero giati...

      Διαγραφή