Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ 11ΠΜ

'Η ΑΥΤΟΙ 'Η ΕΜΕΙΣ!


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ καταδικάζει την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Η Κυβέρνηση, η οποία με τρόπο μεθοδικό και αυταρχικό καταργεί εδώ και καιρό, ένα-ένα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα την ίδια πρακτική και για άλλους Οργανισμούς του Ευρύτερου και Στενού Δημοσίου Τομέα, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των μνημονιακών της δεσμεύσεων απέναντι στην Τρόικα.
Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των Δημοσίων Φορέων και στις απολύσεις 14.500 εργαζομένων μέχρι το τέλος Ιουλίου. 


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία που έχει κυρήξει η ΓΣΕΕ για αύριο, Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013. Καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην Απεργιακή Συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (λεωφόρος Μεσογείων).


Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου