Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Να γίνουμε η φωνή των νεκρών

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση αύριο το πρωί στις έντεκα, στο Σύνταγμα

Ελάχιστη υποχρέωση στο αίμα που χύθηκε στο βωμό του κέρδους και της αδιαφορίας των πλούσιων και δυνατών για τις ζωές των φτωχών και των νέων, για τις ζωές μας. 

Κάτω όλοι οι βρυκόλακες που μας κυβερνούν! Θρέφονται με το αίμα μας και τον ιδρώτα μας. Δεν θα φύγουν αν δεν τους διώξουμε εμείς με τους αγώνες μας! 







5 σχόλια:

  1. Καλή βδομάδα!
    Ήθελα να ρωτήσω τα διάφορα τσιράκια του "Συλλόγου", τελικά είναι με την σπουδαια Κυβερνηση και τους Υπουργούς και τις Διοικήσεις της ή τσου;
    Δεν υπάρχει κανένα λαλιστατο τσιράκι να μας το διευκρινίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιράκια; αντε, μιλήστε καποιος/α.
    Έτσι κι αλλιώς στις θέσεις σας είστε. Δεν τρέχετε στις συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω ότι είναι τσιράκια της διοίκησης και κάθε διοίκησης.... ( άλλωστε αυτό το έχουν αποδείξει με την στάση που κράτησαν με την προηγούμενη διοίκηση...) Περισσότερο δρουν σαν υπερασπιστές των δικών των ....ιδιοτελειών συμφερόντων....... Δηλαδή ,ο ευτελισμός επί της ουσίας.... του συνδικαλισμού... Κάτι που επικρατεί δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας ...κύρια στα υψηλά κλιμάκια. του συνδικαλισμού...αλλά όχι μόνο ..
    Και η πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων ΟΚΑΝΑ δυστυχώς αναπαράγει....χωρίς να παίζει τον ουσιαστικό ρόλο που θα έπρεπε , στα χρόνια προβλήματα του Οργανισμού και των εργαζομένων που εκπροσωπεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ: δεν είναι γενικώς τσιρακια. Είναι τσιρακια της εξουσίας που τους πεταει ξεροκόμματα για γλείψουν κι αυτοί φαντασιώνονται ότι "είναι στα πραγματα".
      Αυτό που έγινε με την προηγουμενη διοικηση, η " αντιπαραθεση" , οφείλεται στο ότι οι συριζαιοι προσπαθησαν να εγκαταστήσουν ένα τάγμα από διαφορετικούς πραιτωριανους. Και οι παλιοι καλοί πραιτωριανοι δεν τα σηκώνουν αυτά. Για αυτό ουρλιάζαν σαν σκυλιά ενώ τωρα νιαουρίζουν παιχνιδιαρικα.
      Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μπορουσες να τα ειχες γραψει καλυτερα!

      Διαγραφή