Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΝΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το σωματείο μας συμμετέχει στην πρωτοβουλία των σωματείων από το χώρο της υγείας που οργανώνουν την παναττική στάση εργασίας την Δευτέρα. 
Αλλά ενώ συμμετέχει στα χαρτιά (όπως φαίνεται και στη αφίσα), όχι μόνο δεν έχει ενημερώσει τους συναδέλφους, όχι μόνο δεν έχει κινητοποιήσει ιδιαίτερα τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσης εργασίας (γιατροί, φύλακες, καθαρίστριες),  δεν έχει καν προκηρύξει ακόμη (και είναι Σάββατο...) στάση εργασίας ώστε να μπορέσουμε όσοι και όσες θέλουμε να συμμετάσχουμε στην κινητοποίηση.

Από τη μεριά μας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή το ΔΣ του Συλλόγου να δώσει τη δυνατότητα στους συναδέλφους να συμμετάσχουν και να δραστηριοποιηθεί στην ουσία και όχι στα χαρτιά στον αγώνα 
  • για να καταργηθούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας στον ΟΚΑΝΑ (που δεν είναι λίγες, το αντίθετο μάλιστα) 
  • να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν, ώστε οι μονάδες να λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό
  • να αυξηθούν οι μισθοί μας και να μας γυρίσουν πίσω όσα μας άρπαξαν τα τελευταία δέκα χρόνια
  • για δημόσια και δωρεάν υγεία.

Ακόμη κι αν το σωματείο δεν μας καλύψει η πορεία στη βουλή μάλλον θα γίνει μετά το τέλος του ωραρίου γεγονός που μας επιτρέπει να συμμετάσχουμε τουλάχιστον σε αυτή. 

Συνάδελφοι/ισσες μόνο η συμμετοχή μας στους αγώνες μπορεί να μας οδηγήσει στο να ξανακερδίσουμε αυτά που έχουμε χάσει. Τίποτα δεν μας χαρίσθηκε και ούτε πρόκειται να μας χαριστεί...





2 σχόλια:

  1. Πώς ήταν οι πορείες ΜΑΖΊ ΜΕ τον Πρόεδρο Καφέ; έχω ξεχάσει προσωπικά. ΑΡΣΥ εσείς που είστε παράταξη, κάτι θα θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή