Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

                           alt



                              

6 σχόλια:

  1. "Ανώνυμος5 Ιουλίου 2016 - 10:54 π.μ.

    Θα πρεπε, μετα την επιστολη με υπογραφη Κοκκωλη σχετικα με τη ΜΑΠ ,να μαστε ηδη ολοι εξω απο τη νεα μοναδα,διαμαρτυρομενοι....(τουλαχιστον)!"

    Να είσαι σίγουρος/η....
    Διάβασε κι αυτό.
    ΑΡΣΥ : "Για να είμαστε ξεκάθαροι, λοιπόν: εάν η διοίκηση νομίζει ότι, με την απλή τροποποίηση του τρόπου εισαγωγής, μπορεί να περάσει από την πίσω πόρτα μια νέου τύπου αντίληψη ότι όλα είναι ίσιωμα, "μπορεί έτσι να λέει το πλαίσιο αλλά το πλαίσιο είμαστε εμείς και το ερμηνεύουμε κατά βούληση", είναι πολύ, πολύ μακριά νυχτωμένοι."

    Όπως κατάλαβες από τα μπαμ μπουμ, έχουν ξεκινήσει φοβερές αντιδράσεις. Ποιος ξεπερνάει ποιον σε "επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για μιντιακή κατανάλωση…" (γιατί και τα blog μίντια είναι...), ακόμα αδιευκρίνιστο είναι.

    Ο δε επίσημος Σύλλογος - δεκανίκι στο δικό του blog :"Τα μέλη του Συλλόγου Επεσήμαναν πως οι διαδικασίες και το πλαίσιο λειτουργίας που είχε επικοινωνηθεί στο προσωπικό (ΔΣ, ΕΠΕΣΥ, υπευθύνους μονάδων) είναι διαφορετικά από την εισήγηση που τελικά εγκρίθηκε και υλοποιείται και επιφυλάχθηκαν, αφού ενημερωθούν αναλυτικά και συζητήσουν στα αρμόδια όργανα, να τοποθετηθούν."
    8 μέρες πριν αυτή η εμβριθής ανακοίνωση. Κατά τον Σεπτέμβριο θα τοποθετηθούν, τι διάολο.. Και θα εκδώσουν άλλη μια ανακοίνωση - διαμαρτυρία καταπέλτη. Είναι πολύ καλοί σε αυτές. And life goes on.

    Νύχτα υπάρχει. Και είναι πολύ, πολύ μακριά και βαθιά. Για τους εργαζόμενους που δεν είναι κολλητοί και λαμόγια και κυρίως για τους θεραπευόμενους και αυτούς που υποφέρουν μαζί τους και τους εκμεταλλεύονται αεί και εσαεί.

    c.e.s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σταθεροποιημένοι θεραπευομενοι πάντως περιμένουμε με μεγάλη χαρά τις νέες μονάδες συνταγογραφησης.
      Είμαστε αποφασισμένοι για άλλη μια φορά να κάνουμε άνω κάτω την προσωπική, κοινωνική, επαγγελματικη ζωή μας για να ανταποκριθουμε στο νέο ωράριο λειτουργίας, τρεις ώρες την ημέρα τρεις φορές την εβδομάδα.
      Ευχαριστούμε την διοίκηση και όλους όσους νοιάζονται για εμάς.
      Α ξέχασα, στο όνομα της απορρόφησης λίστας.

      Διαγραφή
    2. Δεν εισαι θεραπευομενος. Εισαι τρολάκι. Οι αληθινοι θεραπευομενοι δεν ειρωνεύονται ποτέ την διοικηση. Πινουν νερακι στο ονομα της.

      Διαγραφή
    3. "Η προσφυγή των συναδέλφων, που προσέφυγαν σε τρίτο χρόνο σε ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο ένταξης στο ενιαίο μισθολόγιο, προσδιορίστηκε να εκδικαστεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016."

      Τους σώσατε κι αυτούς. Σίγουρα πράγματα.
      Δικαστής Ντρεντ

      Διαγραφή
    4. Που την είδες φίλε 8.57 την ειρωνεία, εμείς πάντα βάζουμε πλάτη όταν πρόκειται για το κοινό καλό των πολλών, χρόνια τώρα.
      Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που δεν θέλουν να έχουν άποψη οι θεραπευόμενοι, ε;
      Η διοίκηση, οι διοίκησεις, πάντα ξέρει το καλό μας.

      Διαγραφή
  2. ...λοιπόν, δεν γνωρίζω τις επιδράσεις των μανιταριών που κατανάλωσε ο γέροντας στο σκίτσο του Αρκά... γνωρίζω πάντως τα αποτελέσματα που έχει η υπερβολική κατανάλωση σανό που διανέμεται αφειδώς και αδιακρίτως !!!
    Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή