Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ (12 και 13 Οκτώβρη 2013)

Στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών -εννοείται- πως ψηφίζουμε
Ενωτικό Κίνημα Για την Ανατροπή
(ΑΡΣΙ, Νυστέρι, Πρωτοβουλία Γένοβα και Ανεξάρτητοι). 

Μεταξύ των άλλων και επειδή οι συναδέλφισσες Έμμυ Κουτσοπούλου και Όλγα Αναγνώστου είναι υποψήφιες με τον συνδυασμό αυτό.
Κυρίως όμως γιατί και στον Ιατρικό Σύλλογο πρέπει να καταδικάσουμε τους μαυρογιαλούρους και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

8 σχόλια:

  1. Ο συνδυασμός σας έχει πει τίποτα για τους γιατρούς του οκανα;για τα προβλήματά μας;για την κατάργηση του μισθολογίου των γιατρών και το τσουβάλιασμά μας στο ενιαίο μισθολόγιο;μας ζητάτε ψήφο αλλά με τι δεσμεύσεις;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσουβάλιασμα το ενιαίο μισθολόγιο; Τον όρο βιοψυχοκοινωνική αντιμετώπιση του ανθρώπου τον θυμάσαι καθόλου απο τη Σχολή; Με τη λέξη τσουβάλιασμα τι υπονοείς συνάδελφε; Είσαι ο άνθρωπος ορχήστρα; Μετά απο σένα το χάος; Κάνε τη δουλειά σου λοιπόν και ζήσε τη καθημερινότητα σου χωρίς νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φαρμακοποιούς, διοικητικούς, καθαρίστριες, λογιστές, δασκάλους, καθηγητές και μηχανικούς. Αν τα έξι έτη στη σχολή, τα όσα στην ειδικότητα και η ενασχόληση σου με τους ανθρώπους εξακολουθούν να σε κάνουν να νιώθεις το άλας της γής... Και μετά απορούμε γιατί η ιατρική ιδιότητα δεν εγείρει πλέον αισθήματα σεβασμού, εκτίμησης και εμπιστοσύνης...
      Τρελοτρόλ το Α

      Διαγραφή
    2. Τι ανέκδοτο είναι αυτό που έγραψες;τα έξι έτη στη σχολή και τα πόσα στην ειδικότητα δεν μας φτιάχνουν ούτε άλας, ούτε άνθρακα ούτε αδάμαντα. Δημιουργούν απλά μια αριθμητική διαφορά στα έτη σπουδών που δεν την προβλέπει το μισθολόγιο.
      Ούτε η ιατρική ιδιότητα ούτε καμία μπορεί δυστυχώς να εγείρει αισθήματα σεβασμού κι εκτίμησης σε καμένα μυαλά και ψυχές.Και συναδελφοι αποκλειεται να μαστε.

      Διαγραφή
  2. Βεβαίως και είμαστε συνάδελφοι. Αν δεν καταλαβαίνεις όμως οτι με τον λέξη "τσουβάλιασμα" που χρησιμοποίησες, μειώνεις τις υπόλοιπες ειδικότητες τότε όντως δεν είσαι συνάδελφος κανενός. Εάν θες να διαφοροποιηθείς μισθολογικά μπορείς να χρησιμοποιείς το επιχείρημα των ετών σπουδών, αλλά όχι τον όρο "τσουβάλιασμα" που δεν τιμά κανέναν.
    Τρελοτρόλ το Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε τιμώ ούτε υποτιμώ κανέναν.Δεν είναι σκοπός μου. Εσύ με υποτιμάς. Γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνει κανείς επιχειρήματα για αυτονόητα. Τα έτη σπουδών δεν είναι κάποιο επιχείρημα. Είναι η πραγματικότητα. Θα μου πεις βέβαια τρελοτρολ πραγματικότητα είναι κι ότι αυτή η κοινωνία δεν κάνει αξιολογήσεις. Γιατί κάποιοι αυτοί έχουν βαφτίσει την αξιολογική διαφοροποίηση ως ελιτισμό, σνομπισμό κλπ. Οπότε και κάθε τρελοτρολ μπορεί να τα χώνει σε όποιον γιατρό υπενθυμίζει απλά (δεν εφευρίσκει) τι έχει σπουδάσει. Ευχαριστούμε για τις σοφές παρατηρήσεις και συμβουλές σου να την δούμε αλλιώς την ιατρική επιστήμη και ιδιότητα. Μην τις χαραμίζεις μόνο εδώ. Είναι πολύ περισσότεροι γιατροί εκεί έξω (στα νοσοκομεία..στα ιατρεία..) που μπορείς να τις κηρύξεις. Την επόμενη φορά που θα τύχει να συναντήσεις κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο όρος "τσουβάλιασμα" είναι αυτονόητα υποτιμητικός. Η ευκολία σου να χαρακτηρίζεις "καμένα" τα μυαλά και τις ψυχές ανθρώπων επίσεις δείχνει τον τρόπο που σχετίζεσαι μαζί τους. Και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που η κοινωνία πιά, δεν κάνει αξιολογήσεις
    Τρελοτρόλ το Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα τρολ. Δε μ' ενδιαφέρει να είμαι καλή μαζί σου. Οπότε άκου τα : το να πιστεύεις ότι οι γιατροί πρέπει να αμείβονται σύμφωνα με ένα μισθολόγιο που η πρόβλεψή του φτάνει μέχρι τετραετείς σπουδές για να μην κομπλεξαριστούν οι υπόλοιποι, είναι απλά το δικό σου κόμπλεξ. Το να πιστεύεις ότι πρέπει και οι γιατροί να το αποδεχτούν γιατί αλλιώς θα είναι κομπλεξικοί νάρκισσοι που δεν μπορούν να σχετιστούν και να συνεργαστούν με τους άλλους, είναι η μωρία σου. Δεν είσαι τρελό. Οι τρελοί κομίζουν σοφία στον κόσμο. Εσύ φέρεις μόνο την μωρία σου. Και μόνο για τον εαυτό σου. Και ΔΕΝ είμαστε συνάδελφοι. Βρες τα άλλα τρολ να συναδελφωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι υποτιμητικά και απαξιωτικά. Σε ένα πράγμα έχεις μόνο δίκαιο: Δεν είσαι συνάδελφός μου.
    Τρελοτρόλ το Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή