Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

8,9 εκατομμύρια έκτακτη επιχορήγηση στον ΟΚΑΝΑ

Αυτό είναι πράγματι ένα καλό νέο, με την προϋπόθεση φυσικά ότι όντως τα χρήματα αυτά θα πάνε σε αντιδραστήρια, εμβόλια και σε όλες τις πραγματικές ανάγκες των μονάδων και όχι σε εξωτερικούς συμβούλους παχυλά αμειβόμενους που θα έρθουν να "αναμορφώσουν" τον ΟΚΑΝΑ, ώστε αναμορφωμένο να τον παραδώσουν στα ιδιωτικά χέρια, που περιμένουν να βγάλουν λεφτά (και) από τον πόνο και την ταλαιπωρία των εξαρτημένων.

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/92b4fda9-97a3-45dc-bd1a-e9c921bae7ea

58 σχόλια:

  1. 8,9 εκατομμύρια θα πάνε σε εξωτερικούς συμβούλους ; ; ; ; ; ; ; ;
    Το πιστεύετε αυτό; Το φοβάστε έστω; Ααααα... έτσι αξίζει! Μπορεί να πεί μια καλή κουβέντα κανείς, να με πάρουν ως εξωτερική σύμβουλο;;; Κι εγώ δεν είμαι αχάριστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φάααααμε καλά παλι...!!!!
    Εξωτερικος συμβουλος 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας να στρέψετε τους αγανακτισμένους πια συναδέλφους σε τρολάρισμα, να πούμε τώρα και στα σοβαρά κάποια πράγματα;

    α) Γράφει ανακοίνωση του Σωματείου (κι εσείς μέσα είστε...) : " Άραγε η τελευταία απόφαση της καθαίρεσης και της αντικατάστασης της υπεύθυνης των Οικονομικών Υπηρεσιών, ποια διαδικασία αξιολόγησης ακολούθησε; "

    Πολύ καλή απορία. Δικαιολογημένη. 'Εχετε τις ίδιες απορίες και στην φάση που ορίζονται και τοποθετούνται υπεύθυνοι; δηλαδή ποιες διαδικασίες αξιολόγησης προηγούνται;

    β) Γιατί και σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης γράφει " μετά την κλήση σε απολογία των υπευθύνων των Μονάδων, επειδή τόλμησαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, η οποία απορρέει από την εμπειρία τόσων χρόνων "...

    Ε!!!! ΔΕΝ έχουν και ΟΛΟΙ εμπειρία τόσων χρόνων. Ή έχουν;

    γ) Και άλλη επισήμανση, πολύ σημαντική, του Σωματείου ( " μετά την κλήση εργαζόμενου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, για να ανακριθεί, επειδή τόλμησε να επισημάνει ότι έγγραφα τα οποία υπογράφει, κάποιοι από τη Διοίκηση τα αλλάζουν χωρίς να αναλαμβάνουν και την ευθύνη " ) και δική σας ( " η καταγγέλλουσα - άκουσον! άκουσον!- ενημέρωσε εγγράφως το σωματείο για την παρανομία " ).

    Μάλιστα! και σεις το Σωματείο λοιπόν τι κάνατε με την έγγραφη αυτή ενημέρωση;

    Να αναμένεται κάποια απάντηση στο σχόλιο; Από την κα Αναγνώστου; Από την αρσυ εν συνόλω; Ή θα πέσει πάλι κάποιο γάβγισμα από το granma ;

    Καλό Σαββατόβραδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφε, -ισσα,
    πριν απαντήσω στις ερωτήσεις σου θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: το ότι είμαστε στο σωματείο δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα όσα γίνονται.
    α) ανεξάρτητα από το αν σε άλλες περιπτώσεις έχουν γίνει ή 'όχι αξιολογήσεις η περίπτωση της συναδέλφου που παύθηκε έπρεπε να στηλιτευτεί και καλά έκανε και στηλιτέυθηκε γιατί έγινε χωρίς επαρκή αιτιολόγηση, πιθανότατα με μοναδικό σκοπό να δικαιολογηθεί η πρόσληψη εξωτερικού συνεργάτη. Ο ορισμός υπευθύνου είναι διαφορετικό πράγμα από την παύση. Το ΔΣ του Συλλόγου έχει κατά καιρούς διαμαρτυρηθεί για τις αυθαίρετες τοποθετήσεις υπευθύνων και καλά έχει κάνει, αλλά η αξιολόγηση γενικώς είναι άλλη ιστορία. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν πρόκειται να είμαι αυτή που θα ζητήσω αξιολόγηση από αυτούς που εξασκούν την εξουσία και διορίζονται από έναν Υπουργό όπως ο Βορίδης και ο κάθε Βορίδης. Η δική μας αξιολόγηση γίνεται στο καθημερινό πεδίο, από τους ασθενείς και τους συναδέλφους μας. Όταν θα αλλάξει η κοινωνία και θα καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θα δεχτώ φυσικά,να με αξιολογήσουν τα αρμόδια εργατικά συμβούλια. Μέχρι τότε θα είμαι ενάντια σε όποια αξιολόγηση γίνεται από μια ιεραρχία που δεν επέλεξα και που δεν δίνει λόγο σε κανέναν.
    β) Η εμπειρία των υπευθύνων δεν είναι ίδια για όλους προφανώς. Δεν συμμετείχα στη συγγραφή του συγκεκριμένου κειμένου ούτε κατ΄ελάχιστον αλλά δεν νομίζω ότι είναι και τραγικό να γραφτεί ότι οι υπεύθυνοι των μονάδων του ΟΚΑΝΑ έχουν εμπειρία χρόνων. Είναι -σε γενικές γραμμές- αλήθεια.
    γ) Ότταν πρόκειται για καταγγελίες τέτοιου τύπου έχει σημασία, εκτός από τη γνώμη του οργάνου (πχ ΔΣ Συλλόγου) και η γνώμη του καταγγέλλοντος. Αν σε ενδιαφέρει η πρόταση η δική μας στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και στην καταγγέλλουσα, ήταν να καταγγείλουμε ΟΛΕΣ τις παρανομίες της Διοίκησης (εργασιακές και μη) σε μια Συνέντευξη Τύπου, να ζητήσουμε από τα κόμματα να πάρουν θέση και να προσφύγουμε νομικά με τις απαραίτητες νομικές ενέργειες (ποινικού ή αστικού τύπου). Η άποψη μας προς το παρόν δεν πέρασε σε επίπεδο ΔΣ, Την Τετάρτη όμως έχουμε Γενική Συνέλευση, η οποία για εμάς είναι και το ανώτερο όργανο του Συλλόγου.Έλα να καταθέσεις τη δική σου πρόταση και εμείς όπως πάντα θα είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις με κριτήριο πάντα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων.
    Όλγα Αναγνώστου, εκπρόσωπος της ΑρΣυ στο ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όπως όλοι γνωρίζετε, οι γενικές γραμμές είναι πολύ στη μόδα
      τρελό κουνέλι

      Διαγραφή
    2. Ναι, εσείς όπως πάντα θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και θα πρεσβεύετε πάντα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Αλλά μπροστά τους αυτά, γιατί στο παρασκήνιο θα ανταλλάσσετε χάρες με προέδρους και γενικούς δ/ντες. Άστα ρε ΑρΣυ, αν δεν καίγεται η γούνα του γιατρού δεν ανοίγει ρουθούνι. Στα λόγια, κι εγώ εξίσταμαι.

      Διαγραφή
    3. Οι γιατροί -δικαίως ίσως- έχουν βγάλει κακό όνομα στον οκανα....
      Αλλά για να λέμε αλήθειες, ούτε μόνο γιατρούς έχει η αρσυ (απ'όλα έχει ο μπαξές), ούτε ανοίγουν τελευταία ρουθούνια μόνο αν καίγεται η γούνα του γιατρού. Μια χαρά επανάσταση ξεκίνησε κι ο νοσηλευτής μόλις κάηκε η γούνα του, μια χαρά σηκώνει τον τόπο κι ο διοικητικός που καίγεται η γούνα του για το επίδομα.
      (και μεταξύ μας....το ίδιο μπορεί να αξίζει σε όλους ένα κακό όνομα.. με τους ανθρώπους έχει να κάνει, όχι με τα επαγγέλματα)

      Διαγραφή
    4. Να αφήσετε τις γούνες ήσυχες
      τρελό κουνέλι

      Διαγραφή
  5. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε. Είναι σημαντικό κι ευχαριστώ για την άμεση και ξεκάθαρη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορία : οι υπεύθυνοι/ες που πρόσκεινται στην αρσυ αρνήθηκαν τον ορισμό τους "από μια ιεραρχία που δεν επέλεξαν και που δεν δίνει λόγο σε κανέναν"; ή παραιτούνται οσονούπω μέχρι την ώρα που "θα αλλάξει η κοινωνία και θα καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, οπότε θα δεχτούν φυσικά να τους αξιολογήσουν τα αρμόδια εργατικά συμβούλια";
    Ή δεν ασπάζονται αυτή την άποψη και δεν υπηρετούν αυτή τη στάση;
    Κάτι έχω χάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ μάλλον ανήκεις σε αυτούς που το μόνο επιχείρημα που μπορούν να σκεφτούν για να διαιωνισουν τον βαθυ συντηρητισμο τους είναι "και γιατί η Παπαρήγα έστελνε την κόρη της σε ιδιωτικό. Τόσο βάθος σκέψης...Αν το κριτήριο των επαναστατώνηταν μόνο αυτό θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει η να πεθάνουν απο την πείνα. Αλλά το να είσαι υπεύθυνος σε μονάδα του Οκανα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σήμαινε απλά να είσαι ψυχίατρος. Για να ικανοποιηθεί το βάθος της κριτικής σου σκέψης θα έπρεπε να παραιτηθούν από ψυχίατροι και να γίνουν λογιστές; συνάδελφε βάλε το μυαλό σου να δουλέψει στην ουσία των απόψεων με τις οποίες διαφωνείς: Πχ πες εγω θέλω να με κρίνει ο Πλατανιας και ο Προέδρος και ποοχι οι ομότιμοι μου η τα εργατικά συμβούλια που λέει η Αναγνώστου. Τα υπόλοιπα είναι κουτοπονηριές και κουβέντες της κουτσομπόλας της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτά τα παιδιά συνεχίζουν να μην έχουν κανένα βάθος σκέψης. Φταίει προφανώς η εκπαίδευση τους σε δημόσια σχολεία.
      τρελό κουνέλι

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμε που έγραψες στις 9.24 αυτά που μοιράστηκες μαζί μας είναι τόσο "άρες μάρες κλπ" που αποκλείεται να τα έγραψες για να υπερασπιστείς τους συναδέλφους της αρσυ. Για να τους εκθέσεις το έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και γιατί χρειάζονται υπεράσπιση οι συνάδελφοι της ΑρΣυ? Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε ατιμούλη... για να τους εκθέσεις το 'γραψες!!!!να σκέφτεται ο κόσμος "όχι μόνο κάνουν οι αριστεροί το δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις, αλλά δεν μπορούν ούτε 2-3 ρητορείες να πουν για να το καλύψουν"...
    Εγκάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είναι αλήθεια τι είναι ψέμα.... Κι Εκείνος δεν απάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά καλά όλα με την διεκδίκηση των λεφτών για τους συναδέλφους των οικονομικών υπηρεσιών αλλά μη νιώθουμε αδικημένοι κι οι άλλοι. Είναι διάφορες κατηγορίες εργαζομένων που περιμένουν λεφτά. Δεν φαίνεται η ίδια κινητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην χαίρεσαι και ζηλεύεις, ούτε οι συνάδελφοι των οικονομικών τα πήραν ακόμη

      Διαγραφή
  14. Κατάλαβα. Και θα μοιραστώ μαζί σας - ώ κοινοί θνητοί - αυτό που κατάλαβα: Αν διαβάζω είμαι φασίστας, αν ταξιδεύω είμαι φασίστας, αν δεν διαβάζω είμαι φασίστας, αν δεν ταξιδεύω είμαι φασίστας, αν προτρέπω σε διάβασμα είμαι φασίστας, αν προτρέπω σε ταξίδια είμαι φασίστας, αν δεν προτρέπω σε διάβασμα είμαι φασίστας, αν δεν προτρέπω σε ταξίδια είμαι φασίστας.
    τρελό κουνέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν καταλαβες. δεν με καιει αν θα τα παρουν αυριο ή σε ένα εξάμηνο. ρωτάω γιατί δεν ασχολούνται και με τα χρωστούμενα των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για ποια χρωστούμενα σε άλλους αναφέρεσαι που δεν ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θεραπευτές δεν περιμένουν λεφτά από παλιά; Νοσηλευτές δεν περιμένουν επίδομα και τα αναδρομικά του; Υπεύθυνοι δεν περιμένουν αναδρομικά για το επίδομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδιά ,πριν ανοίξουμε το στόμα μας (ή καλύτερα γράψουμε σχόλιο)φροντίζουμε να έχουμε ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει γίνει για κάθε θέμα.Για τα θέματα που αναφέρεις υπάρχουν συγκεκριμμένες κινήσεις από τα μέλη του δσ και μπορει ο καθένας να δει και τις ανακοινώσεις και το σαιτ.Αν είναι ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς διασταύρωση τότε εντάξει.....

      Διαγραφή
  18. Συνάδελφε ή συναδέλφισσα που έγραψες ως ανώνυμος στις 24/9/2014 9.38 σε παρακαλώ πολύ να αναφέρεις ένα περιστατικό στο οποίο να έγινε ανταλλαγή χάρης μεταξύ της ΑρΣυ και Προέδρων και Γενικ'ών Διευθυντ'ων.
    Όλγα Αναγνώστου, εκπρόσωπος της ΑρΣυ στο ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όι Αδιάφθοροι. Εξαιρετική ταινία. Με τον Ντε Νίρο.
      τρελό κουνέλι

      Διαγραφή
  19. Ας ανοιξουν τα στοματα! Πες μας για τις χάρες. Ή τις χαρές... Ό,τι προτιμας. Και πες μας και ποτε θα κανει ξαστερια ποτε θα ξεβρωμισει ο τοπος του οκανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. --Όταν οι ψαράδες πηγαίνουν για ψάρεμα, πρώτα (πριν ψαρέψουν) ρίχνουν στο νερό, την λεγόμενη "μαλάγρα".
    Δηλ. ψωμάκια, ή ψαράκια, ώστε να μαζευτούν κοντά τα ψάρια κι απέ, ... ψαρεύουνε !
    Ερώτηση: μήπως πλησιάζουν εκλογές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ό,τι σου πουν τα σύννεφα του Ψηλορείτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O κυρ-Πρόεδρος πιστεύει οτι αν κατεβει υποψήφιος στις εκλογές θα εκλεγεί..παρουσιάζωντας το θεαρεστο εργο που κάνει στον ΟΚΑΝΑ?!!
    Buahahahahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γί αυτό ετοιμάζει και τη φιέστα στο Μέγαρο. Αρκεί αυτή τη φορά να παραιτηθεί εγκαίρως γιατί δεν έχει και πρότερο έντιμο βιο...

      Διαγραφή
  23. Κοροϊδεύεις; Με τι προσόντα κοροϊδεύεις; Είσαι κανένα σοβαρό άτομο; Αυτοί που ψηφίζεις εσύ είναι σοβαρά άτομα; Άιντε από κει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άιντε τράβα εσύ.... παρανοικο τσιράκι

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε φιλάρα και εσύ κοροϊδεύεις τον αλον που εχη ψιχολογικα προβλιματα..δεν ντρεπεσαι

      Διαγραφή
  24. Αμ δεν ντρέπομαι! Γεμίσαμε τύπους με ενδοψιχολογικα προβλήματα σε αυτό το οκανα. Νισάφι πια. Αντί να τους βάλουν τα εργατικά συμβούλια σε εργατικά νοσοκομία να γίνουν καλά... Καμιά φροντίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ει ψιτ..για σενα λενε οτι εχεισ ψυχολογικα..μην καρφωνεσαι!

      Διαγραφή
  25. Δεν κατάλαβα. Τι είναι αυτά τα προβλήματα που έχουν ψίχα μέσα τους;
    τρελό κουνέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ανώνυμος24 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:26 μ.μ.

    παιδιά ,πριν ανοίξουμε το στόμα μας (ή καλύτερα γράψουμε σχόλιο)φροντίζουμε να έχουμε ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει γίνει για κάθε θέμα.Για τα θέματα που αναφέρεις υπάρχουν συγκεκριμμένες κινήσεις από τα μέλη του δσ "

    Σαν τι κινήσεις δηλαδή; Εγώ δεν άκουσα κανεναν από τα μέλη του δσ να απειλεί τον ΟΚΑΝΑ με δικαστήρια και όλα τα υπόλοιπα για τα λεφτά που μας χρωστάνε, όπως κάνει για τους διοικητικούς. Ξερουμε πολύ καλά τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μπορείς να απειλήσεις με δικαστήρια και άλλα που δεν σηκώνουν δικαστήρια αλλά απαιτείται διαφορετικού είδους διεκδίκηση.
    Πχ η μη καταβολή του επιδόματος ισολογισμού είναι μη εφαρμογή όρου ΣΣΕ σηκώνει δικαστήριο και δικαιολογεί επίσχεση εργασίας. Η μη καταβολή αναδρομικών δεδουλευμένων αργιών σε νοσηλευτές και γιατρούς απαιτεί νομοθετική ρύθμιση (άρα κινητοποιήσεις για να πιέσουμε). Ανθυγιεινό επίδομα νοσηλευτών απαιτεί υπουργική απόφαση - αν δεν κάνω λάθος (άρα κινητοποίηση για να πιέσουμε). Λεφτά που μας κρατάνε και δεν αποδίδουν (πχ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) είναι υπεξαίρεση και σηκώνει ποινική διαδικασία. Το ίδιο οι κρατήσεις μας για σωματείο και ΤΑΣΕΟ. κοκ
    Δεν είναι όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες ίδιες.
    Αν υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει το Σωματείο είναι να συντονίσει την θέληση των εργαζομένων για κινητοποιήσεις. Αλλά για να συντονίσεις κάτι πρέπει και να υπάρχει - αν με εννοείς...
    Αύριο στη ΓΣ όποιος έχει διάθεση να τα πει, να προτείνει, να συστρατευτεί.
    Θα είμαστε εκεί...
    Όλγα Αναγνώστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσοι δεν θα είναι εκεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν διάθεση. Δεν μονοπωλούν πραγματικά τις ιδέες και τη διάθεση όσοι μονοπωλούν την επίδειξη αγωνιστικής θεωρητικολογίας.
    Αν με εννοεί (όποιος θέλει....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει κάποιος στη ΓΣ, ούτε έχει κανένας μονοπώλιο την αγωνιστική διάθεση.
      Κάπου όμως πρέπει και να είναι, αν έχει "διάθεση". Εκτός αν η διάθεση εξαντλείται στα σχόλια, οπότε μάλλον "θεωρητικολογεί" και μάλιστα εκ του ασφαλούς.

      Διαγραφή
  29. Ε δεν είναι; Δεν είναι εκεί, στο "καθημερινό πεδίο", να αγωνίζεται με "τους ασθενείς και τους συναδέλφους" ; Ε πώς... Είναι. Κι ας μην τον αξιολογούν "τα αρμόδια εργατικά συμβούλια". Ε πώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά η διάθεση αφορούσε τη διεκδίκηση των οικονομικών αιτημάτων μας.
      Πάντως όπου κι αν είσαι ας είσαι καλά και μην ανησυχείς για τα αρμόδια εργατικά συμβούλια αυτά τουλάχιστον θα έχουν χιούμορ και θα σε κρίνουν με επιείκεια.
      Όλγα

      Διαγραφή
  30. Ανησυχώ και πολύ για τα εργατικά συμβούλια. Ούτε χιούμορ θα'χουν ούτε επιείκεια. Καμιά δικτατορία δεν έχει χιούμορ και επιείκεια. Ούτε η δικτατορία του προλεταριάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικά πράγματα δεν μπορεί να γράφονται χωρίς στοιχεία:
      Παράδειγμα:

      Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:38 π.μ.
      "Ναι, εσείς όπως πάντα θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και θα πρεσβεύετε πάντα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Αλλά μπροστά τους αυτά, γιατί στο παρασκήνιο θα ανταλλάσσετε χάρες με προέδρους και γενικούς δ/ντες. Άστα ρε ΑρΣυ, αν δεν καίγεται η γούνα του γιατρού δεν ανοίγει ρουθούνι. Στα λόγια, κι εγώ εξίσταμαι."


      Όλγα Αναγνώστου, εκπρόσωπος της ΑρΣυ στο ΔΣ
      23 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:29 μ.μ.
      Συνάδελφε ή συναδέλφισσα που έγραψες ως ανώνυμος στις 24/9/2014 9.38 σε παρακαλώ πολύ να αναφέρεις ένα περιστατικό στο οποίο να έγινε ανταλλαγή χάρης μεταξύ της ΑρΣυ και Προέδρων και Γενικών Διευθυντών."

      Έχουν περάσει δυο ημέρες.

      Όλγα Αναγνώστου, εκπρόσωπος της ΑρΣυ στο ΔΣ

      Διαγραφή
  31. Ε άντε επιτέλους να αρχίσουμε να μιλάμε και να γράφουμε με στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχουν περάσει 2 μέρες και ο συκοφάντης δεν έδωσε εξηγήσεις. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Αλλά πού θα πάει, θα'ρθει η δικτατορία του προλεταριάτου κι αυτά θα σταματήσουν.. Μόνο οι συκοφαντίες του Πατερούλη θα υιοθετούνται και θα εγκρίνονται από τα εργατικά συμβούλια. Θα μπει τάξη. Και δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις τόση σχέση με τα εργατικά συμβούλια όση και ο Πατερούλης. Γι΄αυτό άσε να μιλήσει κανένας άλλος, που να ξέρει τουλάχιστον ιστορία. Εσύ μίλα για τα λαμόγια, για τα χρωστούμενα, για τις υπερωρίες, τους γιατρούς που τα παίρνουν και τους άλλους που δεν τα παίρνουν, για την Αμφίπολη και την Ολυμπιάδα.

      Διαγραφή
  33. Πες μας εσύ ιστορία. Διαφώτισέ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. granma αυτά είναι υπέροχα. συμπυκνωμένη ιστορία - μπράντυ 7 αστέρων.
    "για τα λαμόγια, για τα χρωστούμενα, για τις υπερωρίες" και τα υπόλοιπα, που θα μας παραπέμψεις να ρίξουμε μια ματιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προτείνω: να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία επίσης. Mάλλον θα βρούμε αρκετούς αγώνες αξιοπρέπειας. Όχι μόνο συντεχνιακά παζαράκια και λαϊκισμούς.
    granma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κι επειδή θα βρούμε στην ιστορία αρκετούς αγώνες αξιοπρέπειας (πράγματι), θα μας αγγίξουν και θα αλλάξει κάτι; Αν ήταν έτσι.... Οκανα κι αξιοπρέπεια καμία σχέση. Πέρασε και δεν ακούμπησε η αξιοπρέπεια στον οκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς "Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:38 π.μ."

    Έχουν περάσει τρεις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς

    Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:38 π.μ.

    Έχουν περάσει τρεις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή