Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ 28.01.14

Οι φήμες (εκ των κεντρικών υπηρεσιών) λένε πως...

  • δεν θα πληρωθούμε παρά στις 20 Φεβρουαρίου ("και αν...")
  • η καθυστέρηση αυτή πιθανώς συνδέεται με περαιτέρω μείωση του προπολογισμού (δηλ δεν εκταμιεύουν το ποσό διότι δεν γνωρίζουν ακόμη το τελικό ύψος της επιχορήγησης).
  • μεταξύ των υπουργείων υγείας και οικονομικών παίζεται (ανεπίσημα πάντα) ο παπάς: "εδώ η έκθεση για τις πληρωμές, εκεί, παραπέρα, ποιό κακό παιδί  δεν την συμπλήρωσε;" 
Η υφυπουργός ήρθε πράγματι στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά (είπε πως) μόνο θέμα συζήτησης ήταν η πορεία των ΕΣΠΑ.

Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο δείχνουν - και, προφανώς, δεν είναι το μόνο μας πρόβλημα η καθυστέρηση της μισθοδοσίας (όσο "ζόρικο" κι αν είναι για πολλούς συναδέλφους). Αύριο στη 1μμ έχει κανονιστεί συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου με την υφυπουργό ώστε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Νωρίτερα, στις 11:30πμ, θα γίνει συνέλευση στο αμφιθέατρο των κεντρικών υπηρεσιών.

Ες αύριον, λοιπόν...(Πόσες φήμες πια ν΄αντέξει ένα blog;)  

4 σχόλια:

  1. Έλεος!!! Θελουμε εκλογές, όχι με αυτό το ΔΣ άλλο πια, ποιός θα δεχθεί αυτούς ως ηγεσία που ούτε τα του συλλόγου δεν μπορούν να κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκλογές ναι αλλά καμία ηγεσία.
      συνδικαλισμός από τα κάτω.
      γενικές συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα, ανακλητά ΔΣ, εναλλαγή προσώπων στα "αξιώματα".
      έτσι κάτι θα γίνει...μόνο έτσι κάτι μπορεί να γίνει...
      granma

      Διαγραφή
  2. Ποιοι θα δεχθουν αυτους ως ηγεσια; Καλο ανεκδοτο...Μπας κι εισαι Ολλανδος κι απορεις για τους Ελληναραδες που δεχονταν αυτους που δεχονταν ως ηγεσιες ολα αυτα τα χρονια;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή