Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο αναχρονισμός, οι ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις δεν έχουν θέση πουθενά.

Αυτή είναι η δεξιά:

  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάργησε ουσιαστικά ότι απέμεινε από τις συλλογικές συμβάσεις, αφού πετσόκοψε το κοινωνικό μέρισμα, στρατιωτικοποιεί ολόκληρες γειτονιές, αδειάζει καταλήψεις με στρατιωτικές επεμβάσεις και 
  • Οι δήμαρχοι της απαγορεύουν εκπαιδεύσεις που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ ταυτότητα, καθώς -όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης-"Αυτό που προφανώς «ενόχλησε» ήταν ότι η εκτός σχολικού ωραρίου εκπαίδευση Δασκάλων και Καθηγητών στους οποίους απευθυνόταν, είχε στόχο την ευαισθητοποίηση τους στην πρόληψη των διακρίσεων και του αποκλεισμού που μπορεί να προκύψει εξαιτίας συγκεκριμένου ερωτικού/σεξουαλικού προσανατολισμού."

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://prolipsiworkers.wordpress.com/2019/12/18/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf/α

Κατά τη γνώμη μας το ΔΣ του Σωματείου πρέπει να βγάλει ανακοίνωση καταγγελία:
Ο αναχρονισμός, οι ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις δεν έχουν θέση πουθενά.  

10 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Δεξιά όντως αλλά η πλειοψηφία συντάσσεται μαζί της, έστω νιώθει συμπαθούσα, γιατί η Αριστερά, η εληνική αν μη τι άλλο, έχει απογοητεύσει περισσότερο ακομα από την Δεξιά με την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων κι επίσης διακηρυξεων και προσωπικής ζωής. Πρέπει κάποτε όλοι οι αριστεροί ν'αντιληφθούν τι δεν πάει καλά με αυτούς ώστε να πείθουν και να κερδίζουν τον κόσμο. Πρέπει κάποτε ο ναρκισσισμός σας να επιτρέψει στη λογική σας να σκανάρει με καθαρούς φακούς την πραγματικότητα. Για το καλό των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή, αγαπητέ συνάδελφε, είναι η πιο επικίνδυνη δικαιολογία στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Το να συντάσσεται κάποιος με το τέρας ή έστω να συμπαθεί το τέρας, τον καθιστα τέρας. Τελεία. Το μόνο που κάνει η παραπάνω δικαιολογία, είναι να αφαιρεί την ατομική ευθύνη. Κι αυτό κιαν είναι επικίνδυνο.

      Διαγραφή
    2. Επικίνδυνο είναι αυτό που κάνεις εσύ, να χαρακτηρίζεις μια παράταξη της Δημοκρατίας μας, την Δεξιά, σωστή ή λάθος σε πολλά πράγματα, κατ'εμέ πολύ λάθος σε πολλά, πάντως παράταξη του δημοκρατικού πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεις λοιπόν αυτή την πατάταξη και όσους την ψήφισαν ΧΩΡΙΣ βία και νοθεία, ως τέρας.
      Συνέλθετε κάποιοι.

      Διαγραφή
  2. Η Αριστερά μόνη της (ας βρει επιτέλους το γιατί) απεμπόλησε το έδαφος των κοινωνικών δεδομένων, που με θυσίες είχαν κερδηθεί. Η Δεξιά απλά δρέπει τους καρπούς των λαθών της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυθαίρετες γενικεύσεις και παραπληροφόρηση που εξυπηρετεί πάντα τον μεγάλο σκοπό.Να την πούμε στην δεξιά στο πασοκ στο σύστημα και καλά που με τόση συνέπεια υπηρετείτε κατά τα άλλα.Δεν περίμενα φυσικά κάτι διαφορετικό.Απλά έτσι το αναφέρω και ας πέσει κάτω που θα πέσει..Αντί να αναπαράγετε την σαβούρα καλό θα ήταν να ψάξετε τι ακριβώς έγινε στην Γλυφάδα και ποιος πραγματικά είναι αυτός που παίζει πολιτικά παιχνίδια.Να σας θυμίσω ακόμη οτι πριν λίγο καιρό κάποιον κατηγορούσατε οτι χρησιμοποιεί τον ΟΚΑΝΑ για δικό του όφελος.Πώς και τώρα δεν το θυμηθήκατε?????Μήπως τώρα αυτό που βολεύει είναι να τα βάλουμε με τον κακό δεξιό δήμαρχο την Εκκλησία!!!!!!!!!! και δεν βλέπουμε πέρα απο την μύτη μας συντρόφια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρουμε "τι ακριβώς έγινε" στη Γλυφάδα - παρακολουθούμε την αρθρογραφία. Για παράδειγμα, αυτό:https://www.pentapostagma.gr/2019/12/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC.html
      Θεωρούμε ότι μια κυβερνητική πολιτική που ενισχύει τα ρατσιστικά αντανακλαστικά της κοινωνίας είναι πάρα πολύ σοβαρή, τρομακτικά επικίνδυνη και πρέπει ΟΛΟΥΣ να μας βρίσκει αντίθετους. Και πως οι εργαζόμενοι με ευάλωτες ομάδες, όπως εμείς, έχουμε μια παραπάνω ευθύνη από τους υπόλοιπους πολίτες. Αν νομίζεις πως έχεις κάτι να προσφέρεις σ'αυτή τη συζήτηση (με στοιχεία όμως, όχι "να 'χουμε να λέμε" όπως για τις υπηρεσίες που βλέπεις να προσφέρουμε στο σύστημα), να τη συνεχίσουμε. Α, και δεν είμαστε σύντροφοί σου. Απλά το αναφέρω.
      Έμμυ κουτσοπούλου

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Κάποιοι είναι σε διαρκείς διακοπές!Τουρίστες του ΟΚΑΝΑ

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά, καλά μυαλά.
    Ας το ευχόμαστε κάθε φορά κι ας είναι ευσεβής πόθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή