Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

110 σχόλια:

  1. Είναι γάτα είναι γααατα, ο κοντός με τη γραβαααατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχύει ότι φτιάχτηκε μονάδα ΔΕΠΥ επίσης στην τούρλα του Σαββάτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτόεισήγηση αυτών που επιλέχτηκαν μάλιστα. Δηλαδή προτείνω να γίνει αυτή η μονάδα με αυτούς τους όρους κλπ. κλπ και προτείνω τον εαυτό μου και τους κολλητούς μου για να τη στελεχώσουν. Και φυσικά η Διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημα. Όσο δε για τη μοναδα που αφήνουν κάποιες ημέρες την εβδομάδα με λειψό προσωπικό δεν απασχολεί ούτε τους ίδιους ούτε όμως και τη διοίκηση που προχώρησε λίγο πριν τις εκλογές και σε ένα άλλο ρουσφετακι. Να σημειωθεί ότι μιλάμε για αποδυνάμωση της μεγαλύτερης μονάδας του ΟΚΑΝΑ στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ινανοποιηθουν τρία άτομα και τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,είχαν κι αυτοί την επιθυμία και το όνειρο να χτυπήσουν την ΔΕΠΥ. Με Αροξολ...

      Διαγραφή
    2. Και-σε αλλα νεα-κοπανιομαστε για έλλειψη κοινωνικων Λειτουργών και γιατρων....

      Διαγραφή
  4. τι εννοεις ΔΕΠΥ?διαταραχη ελλειματικης προσοχης αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνω λάθος στο ΑΘΗΝΑ.
      Δηλαδή εμείς όλοι οι υπόλοιποι πληβείοι εργαζόμενοι, λέγαμε να έρθουν γιατροί από το ΑΘΗΝΑ να βάλουν πλάτη και γίνεται το ακριβώς αντίθετο: ΦΕΥΓΕΙ ψυχίατρος από τη μεγαλύτερη μονάδα μεθαδόνης της Αθήνας και επειδή δεν θέλει να παίζει μόνος του με τα κουβαδάκια του στο ΑΘΗΝΑ, παίρνει μαζί του και τα κοριτσάκια για να παίξουν μαζί του. Και όλα αυτά με αξιοκρατία και διαφάνεια: με απευθείας ανάθεση, όχι προσκλήσεις και τέτοια.
      Μπράβο βρε παιδιά! Δεν ανησυχούμε ότι βρήκατε πάτο! Σίγουρα μπορείτε και χειρότερα...

      Διαγραφή
    2. Εγγυημένη δράση Aroxol.....

      Διαγραφή
  6. Ο Γενικός υπάρχει; ή αποχώρησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν δεν υπάρχει κι αποχώρησε, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς Γενικό;
      Μ΄έπιασε σύγκρυο!!!...

      Διαγραφή
    2. Φευγάτος ήταν πάντα αλλά παίζει ρόλο αν παραμένει για να δουμε αν συνεχίζεται η παρανομία.Εφυγε ο φευγάτος;

      Διαγραφή
    3. Εμένα κόψιμο...

      Διαγραφή
  7. μείνει δε μείνει για μερικές ημέρες ακόμα είναι πια τελειωμένη υπόθεση για όλους. Όσο νωρίτερα το καταλάβει ο ίδιος αλλά και κάποιοι λίγοι που του παρέμειναν πιστοί (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού πια) καλό θα κάνουν στον εαυτό τους.Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ το 15 η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. Όμως αυτή τη φορά αντίθετα. Η ΕΛΠΙΔΑ ΦΕΥΓΕΙ... για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΣΥ θα μας απαντήσετε;Έχει παραμείνει ο γενικός;

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η ΕΛΠΙΔΑ που φεύγει;Αυτός;

      Διαγραφή
    3. Που να ξέρει η ΑΡΣΥ, ρε παιδιά, αν έχει παραμείνει ή αν έχει φύγει ο γενικός; Λέτε να τηλεφωνεί στην ΑΡΣΥ και να λέει τα σχέδια του;

      Διαγραφή
    4. Τηλεφωνησεεεεε μου, ίσως να μας βγει σε καααλο

      Διαγραφή
    5. Αν δεν γνωρίζει η ΑΡΣΥ τι γίνεται τότε κλάψτα Χαράλαμπε

      Διαγραφή
    6. εχει άδεια παιδιά επισήμως τουλάχιστον.Είδατε τι έκανε ο Πολάκης?οτι εκανε ο Ξανθος για εμας το εκανε ο αλλος για όλα τα νοσοκομεια και τους Διοικητες με απόφαση παρέτεινε την θητεία τους.Αρα είναι γενικο το πρόβλημα δεν φταίνε τα δικά μας τα παιδιά.

      Διαγραφή
    7. τα παιδιά τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλααααά

      Διαγραφή
    8. Στα νοσοκομεία υπάρχει άλλο νομικό καθεστως για διοικητές και υποδιοικητες. Στον ευρύτερο δημόσιο τομέα άλλο.Αν και σε αυτή την περίπτωση πάλι έκαναν πονηριά που οι επόμενοι θα τους είναι μάλλον εύκολο να τους πετάξουν από τα νοσοκομεία. Πάντως η νοοτροπία των συριζαιων_παπακωστα_κουικ_χρυσοβελωνη_παπαχριστοπουλου είναι ακριβώς αυτή. Να προλάβουμε να ανανεώσουμε προεκλογικά ότι μπορούμε μπας και σώσουμε κανα δικό μας παιδί. Στον ΟΚΑΝΑ φαίνεται ότι οι εδώ συριζαιοι τα έκαναν για άλλη μια φορά μαντάρα και εκτέθηκαν.

      Διαγραφή
    9. Δεν ξερω τι νομικό καθεστώς υπάρχει αλλά απο τα δημοσιεύματα κατάλαβα οτι δεν είναι νόμιμο.Εβγαλε μόνος του απόφαση τον κράζουν όλοι.Άρα είναι μια τακτική του Υπουργείου .

      Διαγραφή
  8. Μην ακούτε τις παπαρ....ς που διαδίδουν ένας δύο από τον πέμπτο. Δεν υφίσταται κανονική άδεια μετά τη λήξη θητείας. Η θητεία του Γκανά έληγε (σύμφωνα με την ανακοίνωση και το εξώδικο του Συλλόγου την 16η Ιουνίου. Άρα από τις 17 και μετά έχετε γεια βρυσούλες... Για αυτό τον λόγο και έχει εξαφανιστεί από τα Κεντρικά.Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχε προγραμματισμένη άδεια.Αλλά και να μην είχε την απέκτησε .Μην παίζουμε με τις λέξεις είτε άδεια είτε ξεάδεια την έκανε τέλος.

      Διαγραφή
  9. Μακράν η χειρότερη διοίκηση ,τέτοιο πράγμα στα 23 που έχω στον οργανισμό δέν έχω ματαδεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι εύκολο. άλλο είναι το δύσκολο θέμα για τις εξετάσεις. ποια διοίκηση ήταν η καλύτερη;

      Διαγραφή
    2. Η διαφορά με τις προηγούμενες είναι χαώδης κ ενώ προσδοκάς κάτι καλύτερο σου έρχεται κεραμίδα κάτι πάρα πολύ χειρότερο!Αλλά στη ζωή έτσι είναι δεν εκτιμάς σωστά αυτό που έχεις κ όταν έρθει η στραβή άντε ξανά μανά απ την αρχή!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ ξαναβάζω το δύσκολο θέμα των εξετάσεων : ποια διοίκηση ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ;

      Διαγραφή
  10. Πλησιάζει η ώρα που θα φύγουν και οι τελευταίοι από αυτή τη Διοίκηση (ο πρώτος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια) και πραγματικά δε μπορώ να το πιστέψω. Ευτυχώς ο Θεός μας λυπηθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο μην έρθει κανένας Δαραβιγκας παιδιά! Προσοχή!

      Διαγραφή
    2. Εσύ που κοροϊδεύεις τον Δαραβίγκα, έχεις πιει ούζα μαζί του; έχεις φάει κανα καλαμαράκι μαζί του; πώς κρίνεις τον άνδρα;

      Διαγραφή
  11. Ποια η διαφορά εν τέλει του Δαραβιγκα με όλους αυτούς; Τουλάχιστον ο Δαραβιγκας δεν ήταν του χώρου. Αυτοί που υποτίθεται ότι ήξεραν είδαμε το μπάχαλο που έστησαν στον ΟΚΑΝΑ αλλά και το μένος και την εκδικητικοτητα. Δε ξέρω αν ο Δαραβιγκας θα ήταν τόσο εμμονικος και υπερόπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η καμια Τέτα..........θεε μου βόηθα με αντιπρόεδρο δαραβίγκα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ισχύει ότι οι... "υποδιευθύντριες" έξω από το γραφείο του Γκανά φοράνε μαύρα εδώ και μια εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μία μπορεί τώρα που το λες αν και προσαρμόζεται εύκολα στα εκάστοτε αφεντικά της.Η άλλη έχει το δικό της πένθος για τον άλλο που αγνοείται δεν έφυγε μόνο ο κοντός απ ότι ακούγεται γενικά δεν έμεινε και κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μην ξεχνάμε.Γιατί είναι πάντα χρήσιμη η μνήμη,ιδίως εφόσον (και μακάρι...) ο ΟΚΑΝΑ συνεχίσει, και με Κυριάκο, να υπάρχει : Δεν ισχύει το "προσδοκας κάτι καλύτερο και σου έρχεται κεραμίδα" που είπε κάποιος παραπάνω, ως προς την πορεία Καφετζο και λοιπών μέσα στον ΟΚΑΝΑ και την στάση του Συλλόγου. Ισχύει βαριά αμέλεια έως και βλακεία του Συλλόγου,καμίας παράταξης εξαιρουμένης. Άρεσε το ανέβασμα Καφετζό (και λοιπών Διοσκουρων) τότε.... γιατί πήρε χρόνια το ανέβασμα... και είχε συνεπή οργάνωση.
    Λοιπόν,ήσασταν λίγοι,όλες οι παρατάξεις. Και ένα πραγματικό ΣΥΓΝΩΜΗ δεν έχουμε ακούσει ουτε από την ΑΡΣΥ. Ή την ΟΑ. Ποτέ δεν (;) είναι αργά βέβαια,λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΡΣΥ γιατί να ζητήσει συγγνώμη για τον Καφετζοπουλο? Είχε ποτέ σχέση μαζί του? Ή με κανέναν από δαύτους? Ή έστω με τον σύριζα?
    Ή δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα ή πετάς μια κουβέντα έτσι για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Το πρώτο δεν πειράζει πολύ. Το δεύτερο πειράζει και είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά σχέσεις είχατε και με αυτόν και με τον κ.Κοκολη. Αλλο αν ψυχραθηκατε μετά. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.Δεν σας είπα ότι ευνοηθηκατε σε τίποτα από αυτούς.είπα ότι κάποτε -όλοι-τους είχατε για σπουδαίους.

      Διαγραφή
    2. Πάντως όλο στον πέμπτο γυροφέρνατε αρκετά συχνά και τελευταία πολύ περισσότερο.Φαντάζομαι ήταν για να τα πείτε έξω απο τα δόντια δεν φαντάζομαι κάτι άλλο

      Διαγραφή
    3. Γράφεις συνειδητά ψέμματα.
      Μπορείς απλά να λες την άποψη σου και να διαφωνήσει με όποιον θέλεις. Αλλά δεν χρειάζονται ψέμματα. Εκτός εάν δεν υπάρχει καν άποψη και το μόνο που σε καθοδηγεί είναι η κακεντρέχεια.

      Διαγραφή
    4. Ψέμματα ε?αχ και δεν μπορώ να πω περισσότερα.Αγαπητά πρόβατα του ΟΚΑΝΑ μην μασάτε αυτόν τον σανό που σας ταίζουν.Για κάποιο μέλος της ΑΡΣΥ χρειάζεται να τοποθετηθεί γραφείο στον πέμπτο καθώς είναι μόνιμα εκεί με όλες τις Δοικήσεις και την τελευταία φυσικά.Θα με πεις κακεντρεχή τώρα ?Πες ο τι θες αρκετοί ευτυχώς ξέρουν οτι έχω δίκιο.

      Διαγραφή
    5. Να γράψεις το όνομα. Αν εννοείς τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Η.Γκ. όλοι γνωρίζουν ότι υπήρξε μέλος της ΑΡΣΥ αλλά έχει προ πολλών ετών απομακρυνθεί όχι από μόνο από την παράταξη αλλά και από την συλλογική δράση. Μάλιστα η ΑΡΣΥ έχει ζητήσει και συγγνώμη από τους εργαζόμενους.
      Αν εννοείς άλλον/η που να είναι μόνιμα εκεί παρακαλούμε να το διευκρινήσεις γιατί "Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας".

      Διαγραφή
    6. Καλά του τα είπατε του συκοφάντη.
      Δε γνωρίζω πάντως,δεν ξέρω γιατί λέτε ότι όλοι το γνωρίζουν, το θέμα που αναφέρετε με τον Η.Γκ. (που σημαίνει;...είναι πασίγνωστο σε όλους το όνομα;) για το οποίο έχετε ζητήσει συγνώμη. Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά και τι είχε κάνει και ζητήσατε συγνώμη;Δεν γνωρίζουμε όλοι παλιότερα γεγονότα.

      Διαγραφή
    7. Καλά ο Η. Γκ.μολις πέτυχε τον σκοπό του από το πολύ γλύψιμο κ εκμεταλευομενος την θέση του ως πρόεδρος αποχώρησε από τα συνφικαλιστικά δρώμενα. Ου να μου χαθεί

      Διαγραφή
    8. Ε όχι δεν είναι ώρα να γυρίσουμε στην Παλαιά Διαθηκη και τον Η.Γκ.Δεν θα πω ονόμα γιατί όλοι ξέρουν.Θα πω μόνο όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.Επίσης αρκει να διαβάσουν όλοι όλα τα σχόλια στο θέμα και θα αποκτήσουν άποψη.Τουλάχιστον ο ΓΚ. αποχώρησε κάποιοι άλλοι αρμέγουν ή για την ακρίβεια προσπαθούν σταθερά δεν το παίρνουν απόφαση να φύγυον.

      Διαγραφή
    9. Θυμήθηκα ρε συ Λια τότε το μαστίγιο κ καρότο που ειπώθηκε από μέλος τους Δ.Σ του οργανισμού προς τους εργαζόμενους.Εγώ πάντως όπως κ όλοι πιστεύω θα είχαμε γυρίσει ανάποδα τα γραφεία αλλά εσύ τι έκανες? Αντε να μη πώ τι έκανες.

      Διαγραφή
    10. Δεν Θα πεις γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μέλος της ΑΡΣΥ που να ειχε ποτε προνομιακες σχεσεις με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Διοίκηση.
      Είσαι απλός συκοφάντης και από τη μεριά μας και στο βαθμο που συνεχιζεις να συκοφαντεις χωρις καμια ντροπη, η συζήτηση τελειώνει εδώ.
      Τα προβλήματα του ΟΚΑΝΑ και των εργαζομένων είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτή την άρρωστη αντιπαράθεση.

      Διαγραφή
  17. Ποιος αλλος έχει φύγει ;;;Μιλάτε με γρίφους και δημιουργείτε μεγαλύτερη αναστάτωση σε μια στιγμή κρίσιμη για όλους τους εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Ρώτα κανέναν που να ξέρει καλύτερα. ΑΡΣΥ και παρεάκι που αναφέρεις είχαν εξ αρχής πολύ κακές σχέσεις. Έως εχθρικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τέτοια θέματα,ειλικρινά,χαίρομαι που κάνω λαθος

      Διαγραφή
  19. Έτσι κάνουν οι συνδικαλισταραδες στην Ελλάδα ....πρώτα τον εαυτούλη τους και όταν βολευτούν και βολέψουν ημέτερους ....αδιαφορούν
    γατί να διαφέρουν οι του ΟΚΑΝΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AΡΣΥ καλημέρα.
    Είπατε στον άλλον και καλά του είπατε μούγκα στη στρούγκα, αλλά κι εσείς δεν απαντάτε πολλές φορές.
    Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαστε όλοι παλιοί για να ξέρουμε ποιος είναι ο Γκ. που λέτε και τι συνέβη. Θα εξηγήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρωτά κανέναν παλιότερο για λεπτομέρειες. Το νόημα πάντως είναι
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρακαλούνται, τα πρόβατα του συλλόγου να πάνε αριστερά και τα πρόβατα της διοίκησης να πάνε δεξιά. Υπενθυμίζουμε στις κκ Ε.Γ., Ι.Η., Κ.Χ. (για συμβολή σε προηγούμενη ανάρτηση) και στους κ.κ. Δ.Α., Γ.Κ., και Μ.Κ. να περάσουν είτε από την Αβέρωφ, είτε από την Αριστοτέλους ή από την Κουμουνδούρου για τα συμφωνηθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πρόβατα του συλλόγου μάλλον δεξιά θα πάνε υπολογίζω.της διοίκησης επίσης αριστερά πηγαίνανε νομίζω.τα χετε λίγο μπερδέψει με τα ΚΛ ΜΛ κλπ.Εσείς που θα πάτε καημένοι.Βρείτε τρύπα να χωθείτε.Η μάλλον μπορείτε να παραμείνετε στον πέμπτο που σας αρέσει κιολας.Αλήθεια στις καταλύψεις παίζει να κάνατε και πρόβα την καρέκλα οταν δεν σας έβλεπε κάποιος.Και επίσης δεν κατάλαβα το ή ή προσφέρει εναλλακτικές δηλαδή και ο σύλλογος και η διοίκηση στα ίδια ή θα πάνε?τα χουμε παίξει λίγο πολυ ζέστη ε?

      Διαγραφή
    2. 25/6 9.59, Εγώ ντεν είμαι από τον 5ο, καρντιά μου. Τίποτε δεν κατάλαβες. Αλλά μάλλον δεν απευθυνόμουν σε εσένα. Αυτοί που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους στα αρχικά, μπορεί και να κατάλαβαν. Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε πάντως.

      Διαγραφή
    3. no name 26/6 2.00 πμ
      είπες για 3 κυρίες και 3 κυρίους;
      1. κκ με ή χωρίς εισαγωγικά;
      2. τόσοι/ες λίγοι/ες είναι;

      Διαγραφή
    4. Εγω κατάλαβα μια χαρά εσύ κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
  23. Καλά έφυγε χωρίς να χαιρετίσει;Μήπως φαντάζεται ότι θα,επιστρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και να είναι απλώς ανάγωγος. Του τό χω.

      Διαγραφή
    2. Σωστό. Κι ο Πλατανιάς βέβαια ήταν ΚΑΡΑανάγωγος.Έως και καραγωγέας....

      Διαγραφή
  24. http://www.okana.gr/2012-01-12-13-29-02/prokhrykseis-diagwnisnoi/item/1793-anakoinwsh-sx-prok-gen-dief8-2005-7-6-19

    Ευαισθησία (να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τη διαδικασία και να περιμένουν να προκηρύξει τη θέση η νέα Διοίκηση που θα προκύψει, που θεωρητικά μπορεί βέβαια να είναι και οι ίδιοι) ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Είτε Τσίπρας είτε Κυριάκος, όλοι με τον Παναθηναϊκό είναι τώρα. Μόνο ο Αλαφούζος δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το πράγμα όπου πρέπει πάντα να διαλέξω ανάμεσα στον ένα και στον άλλο ανάγωγο, ή ανάμεσα στον Κούλη και στον Τσίπρα ή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ή δεν ξέρω τί αλλά άχρηστα και πλαστά διλήμματα...
    Αμάν πια. Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη το πάμε πια.
    Δεν υπάρχει άλλη επιλογή δηλαδή? Ούτε με τον Πλατανιά ούτε με τον Γκανά. Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!με κανέναν απ'αυτούς!στον αγύριστο.
      (Μπορώ να πω την αμαρτία μου; θα ήθελα να δοκιμάσω και το ζονγκ,sorry,τον Δαραβογκα εννοώ)

      Διαγραφή
  27. Τι νέα βρε καλόπαιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν παλεύονται ευτυχώς υπάρχουν αρμόδια όργανα κ γλυτώσαμε από έναν.παμε για τους υπόλοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί ανακαλούν την απόφαση παράτασης της θητείας; Ο λόγος; Δεν ήταν νόμιμη η προηγούμενη απόφαση οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μιλάμε για μεγαλα ρεζιλίκια. Οι τύποι θα φύγουν και θα τρώνε και ροχ....ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά,εδώ που τα λέμε δεν είναι και μαγκιά αυτό. Όσο ήταν εξουσία,το 95% των εργαζομένων ήταν μούγκα στη στρούγκα (ωραία τα λέει η Άρσυ).

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην σπαταλήσω το σάλιο μου με τις πέτρες θα τους πάρω

      Διαγραφή
    3. Ναι, τώρα που θα τους διώξουν αλλοι... Τζάμπα μαγκιές..

      Διαγραφή
  31. Ένα από αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι πως καταφέρνουν και βρίσκουν πάντα νόμους εγκυκλίους κλπ για να γράφουν "με βάση τον νόμο τάδε παράγραφο τάδε κλπ" και να δικαιολογούν αλληλοαναιρουμενες αποφάσεις. Τόση νομιμότητα. Τόση αξιοκρατία και διαφάνεια. Για όλα μπορούμε να βρούμε ένα νόμο παράγραφος τάδε για να το δικαιολογήσουμε
    Και όχι μ8κο αυτοί βέβαια. Και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι.Απλά αυτοί νομίζανε ότι διορίστηκαν εφόρου ζωης. Κατι σαν αυτοκρατορες.
    Και όσο θυμάμαι τον Γκαλά να λέει με ύφος σαράντα καρδιναλίων "ότι λέει ο νόμος..." τόσο μου έρχεται να βάλω τα γέλια.
    Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος, παιδιά. Νομίζατε ότι ειχατε να κανετε με υπηκόους και οχι με εργαζομενους. Ακομη και η σιωπη μας πλήγωνε την αλαζονεία και τον ναρκισσισμό σας.
    Ανησυχώ πολύ για το μέλλον του ΟΚΑΝΑ, των εργαζομένων και των θεραπευομένων αν επιβεβαιωθούν τα γκάλοπ και επικρατήσει ο ακραίος νεοφιλελευθερισμος του Μητσοτάκη. Αλλά στενοχωριέμαι τόσο πολύ που η Διοίκηση επί σύριζα ήταν μακράν η πιο κομπλεξικη ολων των προηγουμενων που δυσκολεύομαι να σκεφτώ χειρότερα. Σίγουρα υπάρχουν....Αλλά δυσκολεύομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. H "υποδιευθύντρια" που κάθεται έξω από το γραφείο του γενικού έβαλε πάλι τα κλάματα, όπως έκανε όταν έφυγε ο πλάτανος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γνωρίζει κάποιος εαν έγιναν αιτήσεις για την θεση γενικού?η διαδικασία ολοκληρώνεται μετα τις εκλογές φυσικά αλλά θα ξαναβγεί ?εχουν κάνει αίτηση οι δυο τέως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά,κάτσε να δεις. Πού θ'αφήσει ο Κυριάκος να μπει όποιος να'ναι Γενικός.Βρε σοβαρά το πιστεύει κάποιος αυτό;

      Διαγραφή
  34. Τελικά ο καφές έμεινε μόνος και έρημος στο τέλος. Ο ένας (κοντός) έφυγε και δε του μιλάει επειδή δεν τον κράτησε με νύχια και με δόντια. Ο άλλος (ψηλός) έφυγε μακριά στα ξένα και αυτός του κρατάει μούτρα του καφέ γιατί έδειξε και καλά υποχωρητικοτητα. Αυτά παθαίνει οποίος στηρίζεται σε παρτακηδες. Όταν πλησιάζει το τέλος δεν λιποτακτει μόνο το στράτευμα (στην προκειμένη οι αυλικοί) αλλά και οι στρατηγοι(ο Θεός να τους κάνει στρατηγούς αλλά για να πάει παρακάτω η κουβέντα). Στο τέλος μόνο ο γυρολόγος ιατρός θα του μείνει πιστός επειδή αυτό έχει μάθει να κάνει καλά. Αυτό έκανε και στους προηγούμενους μέχρι που ήρθαν οι τωρινοι. Κάτι μου λέει ότι πρώτος αυτός θα δώσει τα διαπιστευτηρια του και στους επόμενους. Ας πρόσεχε ο καφέ. Πολλοί πρωην συνάδελφοι του τον είχαν προειδοποιησει για όλο το συφερτο που είχε μαζέψει δίπλα του. Τώρα δυστυχώς θα φύγει σα κυνηγημένος, όπως λέει και το λαϊκό άσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα παθει κατάθλιψη ο Καφές για το ότι αλλάζει η Κυβέρνηση και θα πάει αναγκαστικά σπίτι του. Γιατί είναι νέος και φέρελπις κι είχε μπροστά του πόσα χρόνια κανονικά κι έκατσε 4 μήνες μονο, οχι 4χρονια. Συνέλθετε. Το κομμάτι του τό'κανε και με το παραπάνω. Κι άφησε τον ΟΚΑΝΑ κομμάτια.

      Διαγραφή
  35. Συμφωνω στα περισσότερα.Σε ενα μόνο διαφωνώ.Δεν είχε επιλέξει τα άτομα στα οποία αναφέρεσαι.Ήταν ανωθεν επιλογή γι αυτό και δεν υπήρχε ουσιαστική επικοινωνία ποτε.Δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν υποχωρητικός ,μπορεί και να είχαν δίκια οι άλλοι σε κάποια θέματα.Στο δια ταύτα όμως την πιο κρίσιμη στιγμή για αυτούς εκεί που έπρεπε θεωρητικά να υποστηρίξουν τις επιλογές τους τον άφησαν μόνο του,(κυρίως για τον Αντι μιλάω γιατί ο κοντός ακυρώθηκε εκ των πραγμάτων) και πήγαν για dolce vita.Την στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος περνάει κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο.Είμαστε οι πράξεις μας..αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νομιζω οτι εχουμε καταλαβει οτι ουσιαστικα ο προεδρας δεν ειχε και πολυ ελεγχο στο τι εκαναν ο γενικος με τον αντι,που ηταν αυτοι ουσιαστικα ασκουσαν τη διοικηση. Ειδικα ο γενικος,ηταν πραγματικα σαν τους γ.γ. του κομματος στην παλια καλη σοβιετια,δηλ. ελυνε και εδενε. Ο αντιπρ. επισης κοιτουσε την παρτη του και συνηθως η ¨βρωμοδουλεια¨ επεφτε στον ¨γενναιο¨,Κ.Κ.,που παντου γυρναγε κι ελεγε οτι αυτος δεν ειναι διοικηση αλλα απλος υπαλληλος,ωστοσο ηταν το πιο χρησιμο γραναζι αυτης της διοικησης. Τωρα γιατι ο Καφες,εχει καταντησει ουσιαστικα διακοσμητικος και μαριονετα,προφανως το ξερει καλυτερα ο ιδιος. Ή για να το πω πιο απλα,μαλλον κι αυτος το μικροσυμφερον του κοιτουσε.
    Επισης,θα εχει ενδιαφερον πως θα αντιμετωπισθουν οσοι ειχαν παρει ανοιχτα και καθαρα το μερος τους,ειτε στα γραφεια ειτε στις μοναδες. Θα ξεχασθουν τα κολλητηλικα,οι αβαντες,τα ¨Βαγγελη μου,Αντωνη μου’’,κτλ? Γιατι μπορει καποιοι να νομιζουν οτι εχουμε μνημη χρυσοψαρου,αλλα καποια πραγματα δε ξεχνιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καφές έκανε το κομμάτι του. Να πάρει το προεδριλικι ήθελε, το πέτυχε.
      Για τους τσάτσους και τις τσατσαδες, πρέπει επιτέλους να φάνε περιφρόνηση!Αλλιώς δεν πάμε πουθενά.Κι επίσης,δεν μπορεί να γίνει restart εάν ο παντός έως τώρα καιρού,συνεχίσει ως έχει.

      Διαγραφή
  37. Μου μυρίζει λίγο ότι προετοιμαζόμαστε να ρίξουμε στα μαλακότερα τον πρόεδρο και τον αναπλ. διευθυντή ή ιδέα μου είναι; Να θυμίσω απλώς ότι έαν δεν είσαι σάπιος, παραιτείσαι. Δεν αναλαμβάνεις τον ρόλο της μαριονέτας, γιατί και τότε σάπιος είσαι και πιθανώς και πιο επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εννοείται ότι δε ξεχνιούνται... κι ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συγκεκριμένα για το "λουστράκο" του ΟΚΑΝΑ που τρέχει να υπηρετήσει όλες τις Διοικήσεις παντός καιρού και να τους παρέχει όλη την " επιστημονική" τεχνογνωσία για ότι του ζητηθεί. Μία τιμωρία υπάρχει. Καθημερινό rotation στις Μονάδες του ΟΚΑΝΑ ανά την Αττική για να βιώσει στο πετσί του το κατάντημα που επέβαλε να βιώνουν καθημερινά επί τριετία οι συνάδελφοι και οι θεραπευόμενοι με τις αλλοπρόσαλλες και αντιεπιστημονικές αποφάσεις του. Εξάλλου ο ίδιος δηλώνει, ότι είναι το στήριγμα του ΟΚΑΝΑ και δεν κουράζεται να δουλεύει για τον Οργανισμό. Και μην αρχίσουμε να δικαιολογούμε καταστάσεις του τύπου είναι μεγάλος άνθρωπος, δεν ξέρει τι έκανε, του επέβαλαν κάποια πράγματα οι άλλοι, είχε άγνοια, δεν ήξερε τι το γινόταν, είναι από άλλο πλανήτη κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο αναπληρωτής δεν έχει πολιτική θέση είναι υπάλληλος και δεν αποχωρεί όπως οι άλλοι ούτε λήγει.Θα πρέπει να απομακρυνθεί για σοβαρό λόγο.Αυτή την στιγμή είναι η μόνη συνέχεια του Οργανισμού θέλετε να γκρεμίσετε και αυτό?Θεωρείτε δηλαδή οτι υπάρχει κάποιος άλλος ικανότερος για την θέση?Και γιατί δεν έκανε τότε τα χαρτιά όταν βγηκε η θέση για Διευθυντή?Εσείς μου φαίνετε θέλετε να το διαλύσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε ότι δεν "λήγει";Μια χαρά παυεται απο τη θέση του.Τι είναι δηλαδή κε τσατσε,ο αυτοκράτορας Μινγκ;Η συνέχεια του Οργανισμου κε τσατσε είμαστε εμείς όλοι. Καιρός να μπει στη θέση αυτή ένας φρέσκος και με διαφορετικό ήθος άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Ο σοβαρότατος λόγος απομάκρυνσης κε τσάτσε είναι ότι τουλάχιστον οι μονάδες υποκατάστατου είναι σε τρισάθλια κατάσταση, με πολύ υποβαθμισμένο θεραπευτικό έργο, και ως υπεύθυνος πρέπει να αποπεμφθεί από τη θέση του αναπληρωτή, ΧΘΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Και όλοι όσοι απομακρύνθηκαν από τις θεσεις τους με τη δήθεν αξιοκρατική διαδικασία, υπάλληλοι ηταν. Όσο για το αν έκαναν άλλοι τα χαρτιά τους, άστο. Ρώτα καλύτερα σε πόσους ζητήθηκε να ακυρώσουν τις αιτήσεις τους για να μπει ο συγκεκριμενος.Σοβαρα νομίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερος γιατρός στον ΟΚΑΝΑ, που έστω να έχει ένα μεταπτυχιακο; Μην ξεχνάς ότι ο τωρινός μόλις πήρε το δικο του, η ούτε ακόμη!

      Διαγραφή
    4. Ικανότερος δε γνωρίζω,πιο χρήσιμο πιόνι όμως για τη διοίκηση,την εκάστοτε, δύσκολα θα βρεθεί. Το ότι είναι η μόνη συνέχεια,δε μπορώ να βρω λόγια να το σχολιάσω,με ξεπερνά!
      Επίσης για τα χαρτιά που λες,από όσο θυμάμαι δεν είχε τότε μεταπτυχιακό(τώρα πλέον έχει)που ειναι απαραίτητο προσόν για τη θέση. Εντάξει είπαμε "χρήσιμος ηλίθιος" μπορεί να είναι,έλειψη ενσυναίσθησης πιθανότατα έχει,ίσως και καμμιά διαταραχούλα παραπάνω, αλλά χαζός δεν είναι.
      Παρομοίως και ο Καφετζό,τα θέματά του τα έχει,αλλά δεν έχει χαζέψει,τουλάχιστον όχι εντελώς. Κάτι έχουν κερδίσει όλοι τους. Και σίγουρα η ανησυχία όλων των εργαζομένων πλέον στον οργανισμό δεν είναι η τύχη του πρώην γενικού, της σύντομα πρώην διοίκησης, ούτε καν του αναπλ.διευθ.(δεν μπορω να μη γελαω όταν σκεφτομαι τη φραση "η μόνη συνέχεια του οργανισμού".)

      Διαγραφή
    5. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρακτηρίσω αυτά που λες ψέμματα ή βλακείες.Γιατί δεν ξέρω ,κατάλαβες ,αν είσαι ψεύτης ή απλά βλάκας(σορρυ ΑΡΣΥ παραφέρθηκα).Ο Κοκκώλης δεν έκανε χαρτιά για Διευθυντής βρε αστοιχείωτε/η συγνώμη ανενημέρωτε ήθελα να πω. διατήρησε την θέση του όπως θα την διατηρούσε και με Διευθυντή.Κανείς δεν ήθελε να βάλει χαρτιά σε αυτή την θέση γιατί δεν είχαν τα κότσια πιθανότατα να είναι τυπικά πάνω απο αυτόν.Αντιθέτως και ο κάθε πικραμένος έκανε χαρτιά για την άλλη διεύθυνση...του σχεδιασμού.Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.Φυσικά και μπορει να φύγει απο την θέση του όπως όλοι απλα πρέπει να τεθεί κάποιος λόγος και οτι μας χαλαει την σούπα δεν ειναι σοβαρός λόγος.Αν δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ θητείας ΔΣ και θέσης που κατέχει ενας Διευθυντής τότε πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως ένα τέστ νοημοσύνης θα έπρεπε να ήταν προαπαιτούμενο για πρόσληψη σε αυτον τον Οργανισμό.ΑΡΣΥ μου απολογούμαι για το ύφος αλλά μου άναψαν τα λαμπάκια.Κάνει και ζέστη εχουμε και κάποια ηλικία.

      Διαγραφή
    6. Σίγουρα πάντως πρέπει κάποιος να είναι χαζός ή άσχετος για να υποστηρίζει με τόση ζέση τη "μόνη συνέχεια του Οργανισμού" , τον αξιότιμο κύριο Κ. Όσοι εχουν συνεργαστεί μαζί του στις μονάδες, μάλλον θα τραβάνε τα μαλλιά τους αυτήν τη στιγμή. Ο άνθρωπος κομμάντο,των ειδικών αποστολών, που αν ακούσει κατι που δε συμφωνεί αρχίζει τις απειλές και τους εκβιασμούς. Αυτός που μπήκε μπροστά σαν ενδιάμεσος υποτίθεται ,μεταξύ διοίκησης και μπλοκακίων γιατρών και με εντελώς απαξιωτικό και υποτιμητικό ύφος, τους εγκαλούσε να αγνοήσουν τα δίκαια αιτήματά τους και να κάνουν την πάπια-γυρολόγο των μονάδων. Που όταν διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση της διοίκησης απέναντί τους, με πρωτοφανή αντισυναδελφικότητα τους είπε άμα θέλουν να φύγουν, αφού ο ΟΚΑΝΑ είναι μαγαζί-γωνία κι όλο και κάποιοι πειναλέοντες γιατροί θα έρθουν. Το καλύτερο παλικάρι της διοίκησης είναι, αυτοκόλλητος του Καφέ εδώ και χρόνια και φυσικά δε θα τον χαλούσε καθόλου να είναι και κάτοχος της θέσης του δ/ντή καί τυπικά. Ξαναλέω καθόλου χαζός δεν είναι.
      οκ,επειδή έχει και ζέστη και διαβάζουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι,δεν το συνεχίζω,μην έχουμε και επεισόδια. Απλά, μην μας τρελαίνετε άλλο. Και μνήμη έχουμε και τη στοιχειώδη ευφυία για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται

      Διαγραφή
    7. Συμφωνώ μαζί σου συνάδελφε 3/7 10.50. Κι εκτός από μνήμη κι ευφυΐα,πρέπει να 'χουμε και τη διαθεση, σαν Σύλλογος, να παλέψουμε για να μπει στη θέση του κάποιος άλλος επιτέλους.

      Διαγραφή
  41. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τις απειλές πού έκανε στους εργαζόμενους γιατί η αξιοπρέπεια του καθένα μας δε δικαιολογεί τις πράξεις του κ τα λόγια του.Λουστράκος είναι πολύ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν τα έκανε τα χαρτιά του για τη θέση του Διευθυντή απλά γιατί δεν είχε μεταπτυχιακό. Απαραίτητο προσόν για όποιον θέλει τη θέση σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό Λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ. Μαθαίνω ότι τώρα το παίρνει το μεταπτυχιακό..... Άσε δε, που η θέση του Διευθυντή Εφαρμογών είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης άρα το ιδιωτικό του ιατρείο bye bye.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει μεταπτυχιακό και άλλο μεταπτυχιακό.Δεν ισχύει αυτο το άλλο με το ιατρείο ναι ,το λέει και ο ίδιος.Όταν λέμε κάτι να το διασταυρώνουμε μην λεμε ο τι να ναι

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει μεταπτυχιακό τίτλο. Τώρα το παίρνει από το μεταπτυχιακό της Μαλλιώρη. Εκτός κι αν σας τσαμπουνάει αρλούμπες κι εσείς τα πιστεύετε....

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε δεν έχουμε καμιά σκασίλα να κρατήσει τη θεσούλα του ο κύριος.Δεν το καταλαβαίνεις επιτέλους;

      Διαγραφή
    4. Έχει μεταπτυχιακό από την ΕΣΔΥ ενημερωθείτε λιγο

      Διαγραφή
    5. Τότε να τον προσλαβεις. Ειναι και υπάκουος.

      Διαγραφή
  43. Και ποιος είπε ότι είναι ο ικανότερος στον ΟΚΑΝΑ; Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι ο άνθρωπος..... για όλες τις δουλειές για όλες τις Διοικήσεις.Σαν το Βέγγο ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βέγγος ήταν κύριος. Λεβέντης και αγνός άνθρωπος.
      Ιεροσυλία....

      Διαγραφή
    2. Έτσι. Και Μακρονησιωτης ο Βέγγος...

      Διαγραφή