Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Σημερα γινεται στις 12.00 ΔΣ του Συλλογου. Για την ενημερωση των συναδελφων από τη μεριά της ΑΡΣΥ τα θέματα που βάζουμε για συζήτηση είναι (και με σειρά προτεραιότητας)
1. Καταγγελία της απαγόρευσης συμμετοχής σε συνδικαλιστική δράση επί ποινή παύσης (δημοσιοποίηση πρακτικών ΔΣ ΟΚΑΝΑ για το θέμα Πλαγιαννάκου)
2. Συνέχιση - κλιμάκωση του αγώνα για την καταβολή των εισφορών των συναδέλφων με ΔΠΥ και ιατρείο - διερεύνηση ποινικών ευθυνών της Διοίκησης με βάση την κείμενη νομοθεσία
3. Κλείσιμο της μονάδας Νίκαιας και επακόλουθη αναστάτωση θεραπευόμενων  - εργαζόμενων για λόγους άσχετους με την σωστή λειτουργία των μονάδων 
4. Κακοποίηση συγκεκριμένων εργαζομένων και μονάδων από τη μεριά της Διοίκησης με σκοπό την τρομοκράτηση τους - διερεύνηση της δυνατότητας προσφυγής σε ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου παραβιάσεων της νομοθεσίας στους εργασιακούς χώρους
5. Σύγκληση της ΈΠΕΣΥ και συζήτηση σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν 
οι μονάδες που έχουν μείνει χωρίς γιατρούς και οι επαρχιακές πόλεις που δεν έχουν το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό (Σέρρες, Καλαμάτα, Δράμα, Καβάλα κλπ).
6. Ζητήματα εμπιστοσύνης στο εσωτερικό του ΔΣ μετά την ανακοίνωση της παράταξης ΕΣΥ που ταυτίζεται πλήρως με την επιχειρηματολογία της Διοίκησης ενάντια στο ΔΣ του Σωματείου.
 

8 σχόλια:

  1. ο ΑνΔεπ κρίθηκε από το Συμβούλιό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έγραψε ένας θεραπευόμενος στο ιντερνετ : "Συγνωμη αλλά ρε παιδιά μήπως δεν έχετε καταλάβει πως......Έτσι όπως δουλεύει ο οκανα θα μπορούσε να γίνετε το ίδιο με αυτόματα μηχανήματα χορήγησης. Εννοώ πως εγω νιώθω όταν πάω για να χορηγηθώ ότι είμαι μπροστά σε ένα ΑΤΜ που βγάζει μεθαδόνη και δυστυχώς όχι ευρώ..."
    ουπς. βαριές κουβέντες συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πώς και γιατί το είπε ο συγκεκριμένος,σαν θεραπευομενος όμως και εγω θα πω ότι δυστυχώς πολλοί μα πάρα πολλοί θα το ήθελαν αυτό.
      Άλλωστε και οι θεραπευομενοι μέσα από τις όποιες συλλογικότητες είχαν αυτό επεδίωκαν στην τελική.
      Στο όνομα της μείωσης βλάβης και της αυτοδιάθεσης ενα φάρμακο μόνο χωρίς τίποτα άλλο είναι αρκετό.
      Όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για την κατάντια του οργανισμού,δυστυχώς.

      Διαγραφή
  3. Συνάδελφοι της αρσυ, που διαλέξατε κι εσείς τελικά ως προς το μπλογκ τον δρόμο του "μιλάω στους συναδέλφους όποτε έχω κέφι και τους λέω ό,τι κάνω κέφι", έγινε στο ΔΣ απολογισμός τι πετύχατε στο θέμα των παραιτήσεων και της στελέχωσης;
    Μπας και δεν έγινε καθόλου ΔΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=222969&catid=4

    http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=232540&catid=31

    Μπράβο Κύπριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://okanalaboursunion.blogspot.gr/2017/11/blog-post_8.html

    ΑΡΣΥ μπράβο!!!!!!! δικαιώθηκε ο αγώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή