Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Η απάντηση μας στις νέου τύπου περικοπές της πρώτης φορά αριστερά κυβέρνησης, δεν μπορεί παρά να είναι η γνωστή παλιά και "ενωτική" για όλη την αριστερά:
Δεν χρωστάμε δεν πουλάμε δεν πληρώνουμε.

Και για όσους χρειάζονται και λεπτομέρειες για την λύση ας διαβάσουν το επόμενο:

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/314967,Lefta-8elete-Kante-PNP-kai-parte-ta--.html

3 σχόλια:

  1. Μπορειτε να δωσετε μια σοβαρη εξηγηση σε οσους (ακομα) θυμωνουν με το καταντημα της καταστασης στον οκανα, σε τι οφειλεται η αφασια και απραξια στην οποια εχουν περιελθει οσοι μας εκπροσωπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο ΙΣΑ είναι κατηγορηματικά αντίθετος στη νομιμοποίηση της κάνναβης






    Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 16:48



    Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην νομιμοποίηση της κάνναβης καθώς και σε οποιαδήποτε ενέργεια συμβάλλει στην διάδοση και στην κοινωνική αποδοχή των ψυχοτρόπων ουσιών.

    Η κάνναβη ως ψυχοτρόπος ουσία, μπορεί να προκαλέσει εξάρτηση και ενέχει σοβαρούς κινδύνους ειδικά για τους εφήβους και τα άτομα νεαρής ηλικίας. Έχει διαπιστωθεί ότι η εύκολη πρόσβαση στις ψυχοτρόπες ουσίες αυξάνει την κατανάλωσή τους. Για το λόγο αυτό όχι μόνο δεν μπορεί να τίθεται θέμα νομιμοποίησής της κάνναβης αλλά είμαστε αντίθετοι και σε οποιαδήποτε ενέργεια υποβαθμίζει τις συνέπειες από τη χρήση της και δημιουργεί ένα πλαίσιο κοινωνικής αποδοχής.



    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ



    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



    Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ




















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης για το 2014



    Eκδόθηκε η ΠΟΛ 1234/2014 η οποία εφάρμοζε πλέον τις αποφάσεις του ΣτΕ ότι η συγκεκριμένη οικονομική παροχή έχει αποζημιωτικό χαρακτήρα για την κάλυψη δαπανών εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού σκοπού και κατ’ επέκταση δεν αποτελεί φορολογητέο εισόδημα για τους γιατρούς.
    Mε νεότερη εγκύκλιο στις 11/5/2015 η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων γνωστοποιεί ότι η ανωτέρω φορολογική μεταχείριση της εν λόγω παροχής είναι όμοια και για τις καταβολές που πραγματοποιούνται από 1/1/2014. Ως εκ τούτου το επίδομα βιβλιοθήκης παραμένει εισόδημα αφορολόγητο.


    Και για να μην μπερεδευτούμε. ΟΛΑ ΑΥΤΑ αφορούν τους συναδελφους γιατρούς των νοσοκομείων. Εμείς ΔΕΝ παίρνουμε επίδομα βιβλιοθήκης. Είμαστε γιατροί 4ετούς φοίτησης (άνευ ειδικότητας) που πληρωνόμαστε με το ενιαίο μισθολόγιο. Πάλι καλά που δεν παίρνουμε και μισθό αγροτικού γιατρού. Σωστά; Τυχεροί δεν είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή