Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


  • Επειδή νοιαζόμαστε για τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη δουλειά μας και τις ζωές των δικών μας ανθρώπων.
  • Επειδή «δικούς μας» δεν θεωρούμε μόνο τους συγγενείς και τους φίλους μας αλλά και τους συναδέλφους και τους γείτονες και τους ασθενείς μας.
  • Επειδή ξέρουμε πως για να κατανοήσουμε την πραγματικότητα που ζούμε στο σπίτι, στη γειτονιά και στη δουλειά μας, απαιτείται μια ευρύτερη ματιά και γνώση του τι ( και για ποιους λόγους) συμβαίνει στην κοινωνία.
  • Επειδή μας ενδιαφέρει η συζήτηση και το μοίρασμα της εμπειρίας όχι ως αυτοσκοπός αλλά για να βάζει τα θεμέλια για τη δράση.
  • Επειδή γνωριζόμαστε – είμαστε μαζί κάθε μέρα στο γραφείο ή στη μονάδα, μοιραζόμαστε τα άγχη, τις χαρές και τις ματαιώσεις της καθημερινότητας, βρισκόμαστε στις συνελεύσεις, πορευόμαστε μαζί στο δρόμο της αμφισβήτησης και της αντίστασης, συζητήσαμε στις καταλήψεις, μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το μέλλον.
  • Κι επειδή εμείς δε θέλουμε «ακόλουθους» και ψηφοφόρους αλλά συνοδοιπόρους και γιατί όχι συναγωνιστές, 
σας καλούμε σε μια ανοιχτή συνάντηση για να συζητήσουμε μαζί τη σημερινή συγκυρία (στην κοινωνία και «στα δικά μας»), να εξετάσουμε τι έχει γίνει ως τώρα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες παρέμβασης, και ν’ αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.

Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στις 7μμ, στο χώρο που μας παραχωρεί το «Στέκι Μεταναστών» (Τσαμαδού 13)


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

23 σχόλια:

  1. Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες...
    και φτου κι απ την αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πιάσει φωτιά η αποθήκη του Σαμ
      και κινδυνεύει η Λόλα

      Διαγραφή
    2. Έτσι είμαστε εμείς "νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες"
      Δεν το βάζουμε κάτω.
      Εσείς πάλι???

      Διαγραφή
    3. Εμείς θα συνεδριάσουμε και θα αποφασίσουμε

      Διαγραφή
    4. Να μας κρατήσετε ενήμερους για τις αποφάσεις σας συνάδελφε. Μας ενδιαφέρει

      Διαγραφή
    5. Ο Σαμ κι η Λόλα θα κατέβουν στις εκλογές(;)

      Διαγραφή
    6. Ο Σαμ όχι
      Η Λόλα ναι

      Διαγραφή
    7. Χωρίς Σαμ όλα είναι πιο άχαρα.......Χρειάζεται οπωσδήποτε!
      Και μάλιστα να κατέβουν κι ο Αστερίξ κι ο Λούκυ Λουκ.
      Για να χει ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    8. ο Λούκυ και ο Ρίξ έχουν συνταγματικό κώλυμμα- ως δημόσιοι υπάλληλοι
      ο Σαμ ετοιμάζεται για κομισιόν

      Διαγραφή
  2. http://www.ygeia360.gr/el/news/item/7066-kai-apo-ta-npdd-kai-npid-toy-dhmosioy-to-de%CF%8Dtero-k%CF%8Dma-ths-kinhtikothtas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το βάζετε κάτω;στα λόγια;δεν είδαμε καμιά σοβαρή αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι όντως εμείς δεν κάναμε κάτι το ηρωικό και μεγαλειώδες. Προσπαθήσαμε απλά - και τα καταφέραμε - να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιδράσουμε μαζικά και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στις απανωτές επιθέσεις που δεχτήκαμε μέσα σε ένα εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον εντός και εκτός ΟΚΑΝΑ. Ευτυχώς όμως υπήρξαν συνάδελφοι όπως ο/η ανώνυμος της 7ης Νοεμβρίου 2013, 1:33 μ.μ που όλη την προηγούμενη περίοδο, μαζί με άλλους φυσικά (εκτός αν είναι ο ίδιος που την τελευταία περίοδο, την "πέφτει" διαρκώς από τα αριστερά στην αριστερή συσπείρωση) μας έδειξαν τι θα πει σοβαρή αντίσταση στην πράξη και όχι στα λόγια.
      Συνάδελφοι καλή και ευπρόσδεκτη η αντιπολίτευση (ιδιαίτερα από τα αριστερά...) αλλά ας κρατάει μια στοιχειώδη σχέση με την πραγματικότητα... Στο τέλος θα (αναγκαστούμε να) πιστέψουμε ότι μας ψεκάζουν.
      Πάνω από όλα ψυχραιμία. Έρχονται δύσκολοι καιροί. Δηλαδή ακόμη δυσκολότεροι...

      Διαγραφή
    2. Γιατί ΔΕΝ μας ψεκάζουν;

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμιά α ν τ ι π ο λ ί τ ε υ σ η ούτε σε σας, ούτε στους άλλους του ΔΣ. Δεν ξέρω γιατί την βαφτίζετε έτσι. Η σκέψη μου δεν ανήκει σε κανέναν, για να είναι συμπολιτευόμενη με κάποιους και αντιπολιτευόμενη σε σας.
      Προσωπικά επίσης δεν ενδιαφερόμουν για κάτι η ρ ω ι κ ό και μ ε γ α λ ε ι ώ δ ε ς από σας. Ούτε από κανέναν. Αυτό θα ήταν έλλειψη επαφής με την π ρ α γ μ α τ ι κ ό τ η τ α. Ή χάιδεμα ναρκισσισμού (όποιων τον έχουν...). Αυτό που θα ήθελα ήταν να έχετε εσείς αυτό που δεν έχουν άλλοι, μια σ τ ο ι χ ε ι ώ δ η αυτοδέσμευση να μην ανέχεστε καμιά βρωμιά και δυσωδία......
      Κι όσο για ψ υ χ ρ α ι μ ί α.....Αυτό θέλουν κι οι Μεγάλοι Αδελφοί...

      Διαγραφή
  4. Λαός απεξαρτημένος-Ποτέ νικημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αγωνία κορυφώνεται. Επιτέλους θα μάθουμε γιατί τελικά παραιτήθηκε η πολλαπλώς και επανηλειμένως απειλούσα με παραίτηση Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται ηρωοποίηση της, ενώ στην πραγματικότητα παραιτήθηκε αφού πρώτα εξασφάλισε την πρωτοκαθεδρία για τα ναρκωτικά στην ελληνική προεδρία. Όχι παίζουμε!
    http://www.ygeia360.gr/el/news/item/7115-thn-aitia-ths-paraithshs-ths-tha-apokal%CF%8Dpsei-thn-pempth-h-menh-malliwrh-sto-ds-toy-okana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζουμε.
      Και μας παίζουν.....
      Κι οι εκπρόσωποί μας αφήνονται στα παιχνίδια....Παιχνιδιάρικα παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Όπου τα δημοσιεύματα, η κατεπείγουσα ερώτηση προχθές (ακριβώς πριν το ΔΣ) περί της κονιορτοποίησης ή μη της Βουπρενορφίνης και η βαθιά ψυχολογική μας σκέψη συνηγορούν για το προφανές. Το μείζον ερώτημα της συγκυρίας είναι:Prenorvine (το οποίο θέλει η Ζέττα) ή Buprenal (της Μένης);

      Είναι πολλά τα λεφτά...

      http://www.healthview.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/4178/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1

      Διαγραφή
    3. Κι η άλλη κατεπείγουσα ερώτηση (προπροχθές) για τα άστεγα ΟΚΑΝόπουλα πού κολλούσε; Μήπως σε αυτούς θα δίνεται Μπουπρενάλ (ή Πρενορβίν;ή γάλα παπαρούνας;....) με αεροψεκασμούς;
      Ο insider ας ελεήσει ημάς τους διψώντες για αλήθεια με την απάντηση.

      Διαγραφή
    4. Insider θα πεις;please!

      Διαγραφή
    5. insider: ησυχία παρακαλώ.Θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
      Επαναλαμβάνω:παρακαλώ ησυχία.

      Διαγραφή
  6. insider: η ταινία του μήνα-κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας-είναι
    ΡΟΖ ΤΑΓΙΕΡ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή