Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ (;)

Έτσι, για να μη χαλαρώνουμε...
Αξιολόγηση 800 οργανισμών (μαντέψτε: ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ψυχιατρεία, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας  μεταξύ -πολλών- άλλων)  ζητά το Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με στόχο τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις. Τα υπουργεία θα πρέπει, σύμφωνα με το έγγραφο, να απαντήσουν καταθέτοντας τις προτάσεις τους ως τις 15 Νοεμβρίου.
Τα παραπάνω αναφέρει σήμερα η "Ελευθεροτυπία" στο κύριο άρθρο της:
 http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=394895

13 σχόλια:

  1. Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για τις ανάγκες υλοποίησης του Υποέργου 1: «Οργάνωση και λειτουργία Θεραπευτικής Μονάδας χορήγησης υποκαταστάτων στις φυλακές Κορυδαλλού και Πάτρας για κρατούμενους παραβάτες του Νόμου περί ναρκωτικών (υπόδικους – κατάδικους)» αποφάσισε να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν (1) Βιολόγο Π.Ε. με Εξειδίκευση στην Μικροβιολογία και τη Διαδικασία Ελέγχου Λοιμωδών Νοσημάτων με αντικείμενο εργασίας την διενέργεια αιμοληψιών και ιατρικών εξετάσεων στους κρατουμένους των φυλακών Πάτρας στο πλαίσιο της μελέτης για την καταγραφή των αναγκών των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού και Πάτρας.
    Οπότε μην ανησυχείτε συνδικαλιστές μας. Εδώ βγαίνουν τέτοιες προκηρύξεις, θα μας πάνε για κλείσιμο; Μην τρομοκρατείτε άσκοπα. Μας έχετε τρομάξει έτσι κι αλλιώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις αιμοληψιες μλλον δεν μπορει να τισ κανουν οι νοσηλευτες ή οι γιατροι των φυλακων , ακομη και οι νοσηλευτες του οκανα που θα δουλευουν εκει !!!! αληθεια ο βιολογος εχει δικαιωμα να κανει αιμοληψιες?σε καμια περιπτωση αν και οπωσ φενετε απο την προκυρηξη αυτος που 8ελουν να βολεψουν εχει μαστερ "πανω" στην μικροβιολογια !!!!!!!!! τι αλλο 8α δουμε παντως !!!!

      Διαγραφή
    2. άντε να φεύγουμε πάσης φύσεως διαταραγμένοι-μεταλλαγμένοι-γενικώς κακο-μημένοι.Επίσης να μας ακολουθήσουν σάρα-μάρα-κακό συναπάντημα.τζους!

      Διαγραφή
    3. μη σπρώχνεις κύριος

      Διαγραφή
    4. είπαμε μη σπρώχνεις κύριος

      Διαγραφή
  2. επειδή απάντηση από τον Σύλλογο δεν παίρνουμε και ο εμπαιγμός έχει φτάσει στο απροχώρητο, ΕΡΩΤΗΣΗ : αν υπάρχει ακόμα εκπρόσωπος της ΑΡ ΣΥ στο ΔΣ του Συλλόγου μπορεί να απαντήσει ΠΟΤΕ που να πάρει η οργή θα δοθεί στους Υπευθύνους των Μονάδων επίδομα;και εννοώ ΤΙ κάνει επιτέλους ο Σύλλογος και οι παρατάξεις γι'αυτό; ή έχει αποφασιστεί ότι οι γιατροί είναι οι μλκ της υπόθεσης και οι εργαζόμενοι στα κεντρικά που πληρώνονται ήδη οι μάγκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνάδελφε, νομίζω ότι ένα σχόλιο(το υπογράφει ο σύλλογος) που έχει αναρτηθεί στο site του συλλόγου στις 28 Σεπτεμβρίου στην ανάρτηση "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"δίνει κάποιες απαντήσεις.

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε, το χω υπόψη μου το σχόλιο αυτό. ΔΕΝ λέει τίποτα απολύτως. Ως συνήθως πετάει το μπαλάκι στη Διοίκηση, στο Υπουργείο, στο κακό το ριζικό μας κλπ.
      Κι από τις 28/9 φτάσαμε 31/10. Και συνεχίζει το ημερολόγιο....

      Γι'αυτό ξαναρωτάω : θα πει κανείς συνδικαλιστής ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πότε θα μας δώσουν αυτό το έρμο το επίδομα, ώστε να πάψει να μαστε οι γιατροί οι ΜΛΚΕΣ του ΟΚΑΝΑ;
      ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
    3. γιατροί λακαμάδες
      συνδικαλιστές λουκουμάδες
      μία ντροπιασμένη

      Διαγραφή
  3. κι εγώ είμαι ντροπιασμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή