Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΝΟ COMMENTS

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=295361

Την παραίτησή της υπέβαλε η πρόεδρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών Μένη Μαλλιώρη, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, λόγω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ.
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε: "Σήμερα μου υπέβαλλε την παραίτηση της η πρόεδρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, κα. Μ. Μαλλιώρη, λόγω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά πως η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή. Η κα. Μαλλιώρη, αποτελεί τον βασικό μοχλό των προσπαθειών των Ελλήνων να εξαλείψουν τη “λίστα της ντροπής” και να θεραπευθούν οι ασθενείς που έχουν χτυπηθεί από την μάστιγα των ναρκωτικών".

3 σχόλια:

  1. oi kakoi ergazomenoi ftaine gia ola !!!!!!!!! OXI AYTOS POU DEN KSERI TI TOU GINETAI!!!!!!! AS mas pei omws kai h kyria proedros thn 8esh ths .DEN mporei na einai kai me ton astyfylaks kai me ton xwrofylaks!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν κυρία ήταν άμισθη θα την πιστεύαμε όταν "απειλούσε" ότι θα παραιτηθεί. Τώρα λέμε "Θα μας λείψει..."

    Αν δεν έμενε σε κάθετο δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα λέγαμε ότι είναι μία άμισθη αναπληρώτρια καθήγήτρια με ιδανικά και στόχους.

    Αν δεν ήταν μία γνώστη στην Πάτρα πολιτευτής με συγκεκριμένη στόχευση, θα λέγαμε: "προσπαθεί"

    Αν τέλος η μοναδική της πρόταση για λύση στη μάστιγα των ναρκωτικών είναι να κάνει "διαχείριση της λίστας", τότε μάλλον δεν κάνει το ... κορίτσι για αυτή τη δουλειά.

    Μία 4ωρη γραμματέας των 400 ευρώ το μήνα με λίγες ώρες απασχόλησης ξέρει να κάνει μια διαίρεση. Και σίγουρα μια γραμματέας δεν έχει την έπαρση της διορισμένης εξουσίας, που συχνά- πυκνά είναι κακός οδηγός.

    Γι’ αυτό την έχουμε και την πληρώνουμε τέσσερα διακό; Για να μας λέει ότι θα λύσει το πρόβλημα των ναρκωτικών στην ελλάδα με την κατανομή της λίστας αναμονής για ένταξη σε πρόγραμμα υποκατάστατων;

    Ας πάει στην ευχή του θεού η κυρία, και θα μας λείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και έπρεπε να παραιτηθεί η κ. Μαλλιώρη, αλλά για άλλο λόγο. Για την συκοφάντηση του ΟΚΑΝΑ, για την ασχετοσύνη του υπουργού, για την προαναγγελία του κλεισίματος της μονάδας του Πειραιά στις 2 Οκτωβρίου, για το "άδειασμα" που της έκανε ο υπουργός με την κατάργηση των 17 μονάδων που δήθεν θα έφτιαχναν (υπήρχε άραγε άνθρωπος που τους πίστεψε, εκτός ίσως από τον τέως οργανωτικό γραμματέα του ΔΣ του συλλόγου, που πρόλαβε να χαρεί και να το χαιρετήσει??).

    Αλλά η ευθιξία έχει πρόσημο καθώς φαίνεται.
    Δεν ενοχλήθηκε από όλα αυτά η Πρόεδρος, αλλά ενοχλήθηκε γιατί ο Σύλλογος έγραψε κακά λόγια για τον υπουργό. Καθώς ακούσθηκε δεν μπορεί αυτή να είναι πρόεδρος σε έναν οργανισμό, του οποίου οι εργαζόμενοι μιλάνε με αυτό τον τρόπο στον υπουργό (γιατί? όταν προσληφθήκαμε δηλώσαμε και όρκο συμφωνίας με τους εκάστοτε υπουργούς? μας μπερδεύεει με τον εαυτό της μάλλον....)
    Αποφάσισε λοιπόν να τιμωρήσει εμας (και τον ελληνικό λαό)με την παραίτηση της.
    Αλλά ο φοβερός υπουργός, που όλα τα ξέρει κι όλα τα καταφέρνει, δεν την άφησε να φύγει και μας έσωσε (άλλωστε καθώς λέει πρέπει να προσέχουμε γιατί μπορεί να φύγει κι αυτός και τότε τι θα κάνουμε?? Ωιμέ...)
    Άρα? Όλα θα συνεχίσουν κανονικά. θα ησυχάσουν έτσι και κάποιοι "συνάδελφοι" (ελάχιστοι και σε αριθμό και σε ήθος) που τόσους μήνες "βάζουν πλάτη": Μπορούν να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του γλειψίματος και της λαμογιάς.

    Πάντως για την αποφυγή παρόμοιων "προβλημάτων" στο μέλλον, μια καλή ιδέα ίσως θα ήταν πριν βγουν οι ανακοινώσεις του συλλόγου να στέλνονται για έγκριση στο γραφείο της προέδρου. Έτσι ώστε να μην αναγκάζεται η μεν να παραιτείται, ο δε υπουργός να ανακαλεί την παραίτηση.

    Σαν δε ντρεπόμαστε, λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή